Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija.

QUOTE(manika @ 2014 01 27, 19:50)
Labutis visoms. Buvau jau nulekus pasidaryti holteri, na ta apatauka buvo uzdeja ir ziurejo kaip dirba sirdele 24 val. Si kart parode 20 permusimu, bet kas idomiausia nakti. Ir vel sedziu kaip ant adatu, pas kardiologe tik vasario pabaigoi, o bijau kad cia dabar gi sutriks man sirdies darbas ir kad grese pavojus. Suprantu kad permusimu nedaug ir prie tiek ju net negydo, bet nuo to as nepasveikstu, tik bijau. Isijunge fantazija, kad nakti gali sustoti sirdis. Na visas nerimas sukiles tiek, kad net baisu. Kas dar idomu, diena permusimu labai mazai, o va kaip tik diena as juos ir jausdavau.
Taira, sakyk ar tau dejo toki aparatuka? O gal kam is cia esanciu buvo? Ka pas Jus rode? Ka sake medikai? LU,  dareisi si tyrima?

Aha,dariausi.Pirma karta viskas ok buvo. 2karta dare nestumo metu.Tada irgi naktinius permusimus rado.Bet pasake,kad jie tikrai nebaisus.Taip,kad nusiramink.Pagerk "Panangin"arba gudobeles lasu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elingosmamyte @ 2014 01 27, 13:35)
Sveiki smile.gif Sia liga jau turiu senokai,geriau AD ,bet pries kelias savaites turejau nutraukt vartojima,kadangi suzinojau kad laukiuosi .Tai dabar esu kaip ant adatu nezinau ka toliau daryt .Gal kam buvo kas vartojote vaistus nestumo pradzioje bijau ,kad galejau pakenkt .

Aš pastojau gerdamas vaistus 4u.gif ir gėriau per nėštumą po pusės zolofto tabletytės ,vaikučiui nepakenkė,dabar jau jai paauglystės pradžia wub.gif tik prieš gimdyma patarė nutraukti jų vartojimą,kad piene neliktu vaisto pėdsako smile.gif

QUOTE(manika @ 2014 01 27, 18:50)
Taira, sakyk ar tau dejo toki aparatuka? O gal kam is cia esanciu buvo? Ka pas Jus rode? Ka sake medikai? LU,  dareisi si tyrima?

Nea nedėjo unsure.gif esu dariusi tik ekoskopą ir kardiogramą smile.gif paskutinį kartą net niekur nesilankiau ir nesityriau,nes pasamonėje tikėjau,kad man ne širdis,o vėl nerimo ir PA sutrikimai ,nors daug kartų norėjau greitają kviestis doh.gif O tu mėgink ant dešinio šono miegoti,nes aš pastebėjau ,kad gulint ant kairiojo spurda širdis,persiverčiu ant dešinio viskas dingsta,ir dar man vartosi ir spurda širdis kai kyla susijaudinimas ar baimė,ar išsigąstu dėl kokios nors situacijos smile.gif Man pats baisumo metas buvo,kol suveikė AD doh.gif
Atsakyti
Panikuotojos, jūs panikuotojos. biggrin.gif Pati šitą kelią praėjau. Vis lėkdavau į priėmimą dėl pulso, kraujospūdžio. Jau buvo duotas geras patarimas anksčiau. Pabandykit išgerti pusę tabletės raminančių ir stebėkit, ar širdelė lapsi. Kažkuriame SM skyrelyje skaičiau, kaip viena mergina dėl širdies problemų su reanimobiliu buvo vežama sunkios būklės. Išvada: panikos ataka. Anksčiau buvo geras tinklapis paslaptingaliga. Prisimenu iš jo vieną istoriją. Iškviesta greitoji pagalba, neranda namo, mergina iš septinto aukšto šaukia, kad čia čia. Atvažiavę medikai klausia: kur ligonis? Mergina sako, taigi aš ligonis.
Nesistengiu įpiršti savo diagnozių. Tiesiog siūlau įsigilinti į save.
Atsakyti
Didelis ACIU visoms. Siandien jau truputi ramiau. Eisiu pirktis panangino, stiprinsiu nervukus ir labai tikiuosi isbrisiu is viso sito meslo. Laikykites ir Jus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu ka gi mergaites,gryzau is savo psichiatres pasisakiau kad laukiuosi ir nutraukiau vaistus,tai jin man liepe toliau juos gert tik kas antra diena po puse tabletes,o didejant nestumui pagal jos visai man ju nebereikes.Bet vistiek as nerami ir bijau juos gert kad nepakenkciau .geriau zoloft.Ka jus darytumet mano vietoje?
Atsakyti
QUOTE(elingosmamyte @ 2014 01 28, 12:45)
Nu ka gi mergaites,gryzau is savo psichiatres pasisakiau kad laukiuosi ir nutraukiau vaistus,tai jin man liepe toliau juos gert tik kas antra diena po puse tabletes,o didejant nestumui pagal jos visai man ju nebereikes.Bet vistiek as nerami ir bijau juos gert kad nepakenkciau .geriau zoloft.Ka jus darytumet mano vietoje?

O kiek laiko tu juos geri?
Stebėčiau savijauta ir jeigu viskas gerai,bandyčiau nutraukinėt.
Atsakyti
Pries pastojant geriau 4 menesius po viena tablete zolofto.Suzinojau kad laukiuosi ir nutraukiau tai jau antra savaite ju nebegeriu.Bet psichiatre man sake ju taip staigiai mest negalima tik po biski mazint ,ir liepe dar kuri laika pavartot po puse kas antra diena ,nes ale gali labai pabloget nutraukus,gryst viskas su kaupu.O kaip Jus Lu kai lauketes nevartojot AD?
Atsakyti
QUOTE(elingosmamyte @ 2014 01 28, 13:54)
Pries pastojant geriau 4 menesius po viena tablete zolofto.Suzinojau kad laukiuosi ir nutraukiau tai jau antra savaite ju nebegeriu.Bet psichiatre man sake ju taip staigiai mest negalima tik po biski mazint ,ir liepe dar kuri laika pavartot po puse kas antra diena ,nes ale gali labai pabloget nutraukus,gryst viskas su kaupu.O kaip Jus Lu kai lauketes nevartojot AD?

Zodziu pas mane tai gydymas niekada nevyko kaip priklauso.
Kai pirma syki as pradejau vartoti AD pastojau.Suzinojus iskart nutraukiau.Tada 6 sav buvo persileidimas.
Antra syki vartojau irgi pastojau,nutraukiau.Isnesiojau...bet vaikelis mire.
Trecia syki vartojau 4 men.nutraukiau ir po menesio pastojau.Turiu sunu.
Bet tikrai zinau,kad yra nestukiu vartojanciu AD ir isnesioja leliukus.
Atsakyti
Sveikos gyvos,

Grižau po atostogų prisiduoti ax.gif

Po truputeli lb lb mazais zingsniukais griztu i normalu gyvenima. Nepadejo niekas apart savitaigos ir darbo su savimi...lb lb lb didelio darbo su savimi. Likau ant liu rekomenduoto panangin rolleyes.gif

Sekmes visoms sveikstant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elingosmamyte @ 2014 01 28, 11:45)

Nežinau tavo būklės,bet jei eina be vaistų bandyk be jų.Mano atveju buvo per stiprūs nerimai ir PA,tad buvo patarta geriau gerti,nei panikuoti,nes visi nerimai ir stresai ir PA taip pat juk kenkia leliukui.Dar mano laiku prieš 11metų neturėjau kompo,todėl klausiau tik gydytojų patarimų,o ne googlejė ar forume patarimų ieškojau,gal todėl mažiau baimės buvo gerti vaistus nėštumo metu smile.gif
Atsakyti
Kaip pavydziu toms kurios pastoja, o as net apie ta dalyka nenoriu pagalvoti,jttai kaip man pastoti. Buvau ne pas viena gine ir nieko. Viskas gerai, o kur noras dinges neaisku. Geriu AD gal jie kazkiek mazina nora myletis?
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 02 01, 17:56)
mazina nora myletis?

tikrai taip.tik nežinau ar visi
Atsakyti