Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija.

QUOTE(Lu @ 2014 01 23, 13:54)
Labas mergaites 4u.gif
manika,o gal Tau AD netinka,geriant nuo rugsejo manau,kad turejo pradeti gereti. unsure.gif nes tarkim man,jau po menesio visiskai viskas gerai budavo.O geriant AD sirdis dar pastreikuodavo,dazniausiai budavo mazas pulsas kokiu 40-45min duziai.Ejau tada is proto,kad sirdis sustos taip retai beplakadama doh.gif O Tau ,jeigu AD netinka,gal ir issaukia tuos sirdies virpejimus visus g.gif
Man irgi daresi su sirdim visoki ciudai.Ir dabar kartais atrodo,kad uzgula kazkas sirdies plote ir silpna,silpna pasidaro.tokiems atvejam turiu brendzio.Zinok,tik maukt koki stikliuka ir nuima visa negeruma biggrin.gif cia i pora men karta taip man buna biggrin.gif kas metinem gumom,kas metiniais saldainiais nusuka mintis i sona,o man padeda tas lasiukas brendzio.Tik negalvokit,kad esu alkoholike biggrin.gif
Laikykites pupos uogos 4u.gif

Labuka Lu:)
nezinau gal ir netinka, bet psichoterapiaute sako viskas cia ok, tiesiog taip reaguoju i dabartine aplinka. Visi aplink erzina, neturiu ramybes, vat taip ir gaunasi. Ai net nezinau, gal is tiesu Ad ne tie? bet juos ir anksciau geriau, tuomet nueme viska, tik tuomet neturejau jokiu permusimu, o dabar pagrinde tik permusimai ir kankina. Siandien vel nulekiau pas daktaru, prirase vel siuntima pas kardio, vasario vidury tik pakliusiu, gal ka patars ar issamiau ka nustatys. Nes dabar einu is proto nuo baimes kad gali tie permusimai sirdi sustabdyt, sutrikdyt, fantazuoju, kad numirsiu ir mano vaiks liks be mamos. oi kaip man baisu merginos.
Atsakyti
QUOTE(manika @ 2014 01 23, 13:19)
Nes dabar einu is proto nuo baimes kad gali tie permusimai sirdi sustabdyt, sutrikdyt, fantazuoju, kad numirsiu ir mano vaiks liks be mamos. oi kaip man baisu merginos.

Jatau kaip tave suprantu 4u.gif ,tokios mintys ir man būna pradžioje ,žinau kaip tai gazdina ir trukdo ramiai gyventi ir džiaugtis gyvenimu doh.gif O tu pvz lexsotanilio neturi,kad išgerti kai visai su nerimu nesusitvarkai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(TaiRa** @ 2014 01 23, 15:54)
Jatau kaip tave suprantu  4u.gif ,tokios mintys ir man būna pradžioje ,žinau kaip tai gazdina ir trukdo ramiai gyventi ir džiaugtis gyvenimu  doh.gif O tu pvz lexsotanilio neturi,kad išgerti kai visai su nerimu nesusitvarkai  g.gif ?

Tikrai negaliu ramiai gyvent, tik ir mastau kad sirdis neatlaikys viena diena tokiu sposu. Neturiu lexso, turiu xanaxso jei jau visia blogai bus paimsiu ketvertuka, as labai vengiu tu raminanciu, esu per tuos 9- 10 metu du kart xanaxso po ketvertuka isgerusi. Kazkaip manau, kad tei vaistai problemos neisspres, o mane i nevilti varo butent tas kad nerandu priezasties tu permusimu ir negaliu ju issigydyt. Vat kas kelia didziausia nerima.
Atsakyti
QUOTE(manika @ 2014 01 23, 16:07)
Tikrai negaliu ramiai gyvent, tik ir mastau kad sirdis neatlaikys viena diena tokiu sposu. Neturiu lexso, turiu xanaxso jei jau visia blogai bus paimsiu ketvertuka, as labai vengiu tu raminanciu, esu per tuos 9- 10 metu du kart xanaxso po ketvertuka isgerusi. Kazkaip manau, kad tei vaistai problemos neisspres, o mane i nevilti varo  butent tas kad nerandu priezasties tu permusimu ir negaliu ju issigydyt. Vat kas kelia didziausia nerima.

o tu paimk ir isgerk pusele kaip labai jau permusines sirdele .Jei sirdele aprims tai zinosi kad cia viskas nervu pagrindo .Jei neaprims ,ieskosi priezastes kitur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2014 01 23, 18:07)
o tu paimk ir isgerk pusele kaip labai jau permusines sirdele .Jei sirdele aprims tai zinosi kad cia viskas nervu pagrindo .Jei neaprims ,ieskosi priezastes kitur  smile.gif

aha,aha pritariu Oserai 4u.gif
Tada bus ramiau Tau paciai manika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2014 01 23, 17:07)
o tu paimk ir isgerk pusele kaip labai jau permusines sirdele .Jei sirdele aprims tai zinosi kad cia viskas nervu pagrindo .Jei neaprims ,ieskosi priezastes kitur  smile.gif

QUOTE(Lu @ 2014 01 23, 20:48)
aha,aha pritariu Oserai 4u.gif
Tada bus ramiau Tau paciai manika smile.gif

Visiškai Jums pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma. Tikrai gal vertetu pabandyti kuri laika pavartoti raminamus, tuomet ziuresiu ar nurimo tie permusimai. Jie man buna labai trumpi, bet daznai dienoje kartojasi. tad reik turbut profilaktiskai pagert kokiu Neuro 3 kapsuliu, gal jos padetu, nereiktu tos chemijos? kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(manika @ 2014 01 24, 09:41)
Jie man buna labai trumpi, bet daznai dienoje kartojasi. tad reik turbut profilaktiskai pagert kokiu Neuro 3 kapsuliu, gal jos padetu, nereiktu tos chemijos? kaip manot?

O as nepritariu vartonat AD kartu gerti ir raminamuosius doh.gif Kas cia per misinys? Su tokiu misiniu gali sirdis ir visai sustoti. schmoll.gif Pasimokykit is savizudziu. cool.gif
Ir kas bus nustatyta, jei sirdies permusimai ir taip trumti? Neaisku vis tiek bus, ar jie nustojo del to, kad ir taip nustoja, ar raminamieji prislopino jos duzius.
Pasitikrinti sirdele papildomai su echoskopu ir jei vel patvirtins, kad su ja viskas ok, tai nusiraminti, nurasyti skrandziui ir nekreipti demesio, nepanikuoti. Nuo tokio klunksejimo ne viena nenumire dar ir bobulensijos, visa gyvenima tokiais klunksejimais besiskundziancios, sulaukia 100 metu biggrin.gif
Jei norisi savo sirdziai padeti, tai geriau siulau isgerti vaistazolinius antpilus, vadinasi-sirdies lasai.
O salia AD vartoti ir raminamuosius-grieztai pries. 4u.gif
Cia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif
Nuo puselės tabletės raminančių per diena,kojų nepakratys.....
Sena pažįstama,esi baigus medicinos mokslus,psichologijos mokslus ir t.t ? Kiek pratikos tame turi?

Jau tikrai nervai nebelaiko į šitą temą eiti....ir iš kur toks kategoriškumas pas žmogaus ...
Atsakyti
QUOTE(TaiRa** @ 2014 01 24, 12:29)
doh.gif  doh.gif  doh.gif
Sena pažįstama,esi baigus medicinos mokslus,psichologijos mokslus ir t.t  ?  Kiek pratikos tame turi?

Jau tikrai nervai nebelaiko į šitą temą eiti....ir iš kur toks kategoriškumas pas žmogaus ...

O jus ka baigus, kad zmogui lengva ranka skiriat medikamentus ir dar sakot, kad koju nepakratys blink.gif Is kur zinot? Su AD is viso reikia atsargiai kitus medikamentus vartoti, o jau apie raminamuosius is viso patyliu doh.gif Jei pas daktara tingisi nueiti, tai bent informacini lapeli AD, bukit malonios, perskaitykit.
As bent psichiatrinej ligoninej dirbau(vienerius metus, daugiau nervai nelaike) ir prisiziurejau visko(ne, ne medike, bet psichologijos kursai praeiti), kokie rezultatai buna, kai zmones, gerdami AD dar ka nors pamaiso doh.gif Ir, atrodo, nekalto tokio...

Galit nesinervuot, neisiu i sia tema, kaip kam vegetodistonija jau tapusi patogi busena, skydu prisidengti savo neveikluma ir nenora kazko gyvenime keisti. O as esu ne tokia. Vaistams nesipriesinu, nesu zoleliu salininke, bet juos esti kaip vitaminus ir dar sakyti, kad nieko cia tokio-kategoriskai pries.

Sekmes bendrauti, o dar daugiau linkiu sekmes issikapanoti is tos busenos ir i ta tema niekada nebegrizti 4u.gif
Atsakyti
sveiki,matau diskusija verda smile.gif
del raminamu ir Ad visiskai sutinku su sena pazistama,
gulejau ligonineje del plauciu ligos, pagulde salia moteri, kuri 15 metu vartoja AD, ji visai nemiegojo, aisku, diagnoze nenustatyta, bet medikai, kada suzinojo, kad ji vartoja Ad kategoriskai neskyre nei raminamuju nei migdomuju, pati girdejau, kaip sake, arba raminantys arba AD,
Atsakyti
QUOTE(manika @ 2014 01 24, 09:41)
Aciu uz palaikyma. Tikrai gal vertetu pabandyti kuri laika pavartoti raminamus, tuomet ziuresiu ar nurimo tie permusimai. Jie man buna labai trumpi, bet daznai dienoje kartojasi. tad reik turbut profilaktiskai pagert kokiu Neuro 3 kapsuliu, gal jos padetu, nereiktu tos chemijos? kaip manot?

O papilda panangin ar kada gerei.Man nestumo metu juos skyre permusimai buvo

QUOTE(TaiRa** @ 2014 01 24, 12:29)
doh.gif  doh.gif  doh.gif
Sena pažįstama,esi baigus medicinos mokslus,psichologijos mokslus ir t.t  ?  Kiek pratikos tame turi?

Nesinervink

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 24, 13:03)
O jus ka baigus,

O ka Jus baigus? g.gif Nesamones snekat,nu jopapa,kam gruzinat zmogu,kuriam ir taip baisu ,kad mirs.
O Jums, matyt, paranoja-skrandis,skrandis,skrandis....
Nu,kiek galima. doh.gif taip menkint zmogu,kd jis tinginys ir t.t prisidengiantis vegetodistonija.

Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2014 01 24, 14:06)
sveiki,matau diskusija verda smile.gif
del raminamu ir Ad visiskai sutinku su sena pazistama,
gulejau ligonineje del plauciu ligos, pagulde salia moteri, kuri 15 metu vartoja AD,  ji visai nemiegojo, aisku, diagnoze nenustatyta, bet medikai, kada suzinojo, kad ji vartoja Ad kategoriskai neskyre nei raminamuju nei migdomuju, pati girdejau, kaip sake, arba raminantys arba AD,

kai 15 metu vartoja AD kita kalba.
tai kodel tada psichai skyria pradzioje ir AD ,ir raminamuosius|?aisku,raminanciu israso tik savaitei.O mes nerekomenduojam juos gerti visa laika.
Atsakyti