Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija.

QUOTE(cherry777 @ 2013 11 22, 13:07)

del skrandzio.. tai nezinau ar cia nuo tos ligos simptomas, ar reik ieskot bedu refliukse, bet pavalgius kosau... naktimis, vakarais uzeina kosulio priepuoliai... vos ne iki vemimo...

Jums refliuksas, kaip ir man, sukele vegetodistonija. Pradzioj issitirkit skrandi, atlikit helikobakterio tyrima(ji daro zarnos ryjimo metu), gaukit gydyma-praeis visi nerimai, baimes ir kiti dalykai drinks_cheers.gif
Xanax negydo. Tik nuima simptomus. Kai daktarai tingi ieskoti ligu-israso raminamuosius. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 22, 13:28)
Jums refliuksas, kaip ir man, sukele vegetodistonija. Pradzioj issitirkit skrandi, atlikit helikobakterio tyrima(ji daro zarnos ryjimo metu), gaukit gydyma-praeis visi nerimai, baimes ir kiti dalykai drinks_cheers.gif
Xanax negydo. Tik nuima simptomus. Kai daktarai tingi ieskoti ligu-israso raminamuosius. drinks_cheers.gif

Ryjau as ta zarna nors ir labai nenorejau... bet man nieko nesake, sake viskas normoje, tik siek tiek tas refliuksas neuzsidaro kaip reikia... daugiau nieko... o tau kokius vaistus skyre?
Atsakyti
tyrtas man taip pat refliukas deja kaip kta nare sake man viskas normoje, tik teisingai xanaxas nenuima galvos itampos, man dar buna kad nakti ne visas kunas bet dalimnis prakaituoja nu sakes prabundu abi kirksnys slapios ir delnai verysad.gif
siandien buvau pokalbyje pas psicholge tai darem toki faina pratima nusiraminimui piesti uzsimerkus juodu tusinuku 1 min. laiko. tada atsimerkti ir nuspalvinti susdurencius kampus bet ne tolygiai viens kito o priesais. spalvota piestuka imti uzsimerkus kaire ranka, o atsimerkus nuspalvinti desne. piestukus galima kaitalioti kad piesinukas spalvingesnis butu, dariau patiko, sakyciau labai atpalaiduoja stresa, tai tiek trumpai sios dienos ivykiu mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry777 @ 2013 11 22, 13:30)
Ryjau as ta zarna nors ir labai nenorejau... bet man nieko nesake, sake viskas normoje, tik siek tiek tas refliuksas neuzsidaro kaip reikia...  daugiau nieko... o tau kokius vaistus skyre?

Man skyre Nexium 40 ryte, dar nevalgius, papildomai saltalankio aliejaus saukstuka, paskui dietinis maistas, t.y. nekeptas, nerukytas, neastrus, gerai sublenderiuotas, vakare-ratintidinas ir pakeltas lovos galvugalis.
Ir praejo viskas per pora menesiu-ir kosuliai, ir sirdies permusimai, ir galvos svaigimai, ir nerimas, ir kamuolys gerklej, zodziu, praejo visa vegetodistonija, nereikejo nei AD, nei raminamuju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 22, 13:43)
Man skyre Nexium 40 ryte, dar nevalgius, papildomai saltalankio aliejaus saukstuka, paskui dietinis maistas, t.y. nekeptas, nerukytas, neastrus, gerai sublenderiuotas, vakare-ratintidinas ir pakeltas lovos galvugalis.
Ir praejo viskas per pora menesiu-ir kosuliai, ir sirdies permusimai, ir galvos svaigimai, ir nerimas, ir kamuolys gerklej, zodziu, praejo visa vegetodistonija, nereikejo nei AD, nei raminamuju biggrin.gif

Nu jo... vadinas reikia man ieskotis kito daktaro... nes maniskis liepe tik gerti daug vandens ir viskas unsure.gif ir su bet kokiais simptomais benueiciau - jo gydymas visu ligu: daug vandens, raminantys ir B vitaminas (arba undevit vitaminai).... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif as pradejau sportuoti tai jauciuosi gan stipresne, tik va sporto metu pradeda griauzti skranduka, ko anksciau niekada nebudavo :/ kelinta nakti neissimiegu, o siandien atsikeliau pirma valanda dienos, kosmaras...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 22, 13:43)

Tai taip išeina,kad vegetodistonijos niekas realiai neserga,dėl visko kaltas refliuksas,jį išsigydai ir ligos nėra,taip?
Atsakyti
QUOTE(TaiRa** @ 2013 11 22, 18:42)
Tai taip išeina,kad vegetodistonijos niekas realiai neserga,dėl visko kaltas refliuksas,jį išsigydai ir ligos nėra,taip?

Vegetodistonija-tai vegetatyvines nervines sistemos sutrikimas. Tai ne priezastis, o jau pasekme kazkokio organizmo sutrikimo. Vieniems buna uzspaustas kaklo slankstelis. Pastovus deguonies trukumas i smegenis po kurio laiko sukelia vegetodistonija. Voliojasi zmogus, geria saujom raminamuosius, pereina prie AD, viskas dzin patampa. Bet priezastis-slankstelio uzspaudimas-nebuna pasalintas. Padaro koki MRT ar KT, pamato, skiria masazus, pleciancius, baigiasi ir vegetodistonija. Kitiems stai buna problema su skrandziu-rankos dreba, sirdis makaluojasi, dusulys ima. Istiria skrandi, skiria gydyma, ziu-ir vegetodistonija kazkur pasitraukia. Kaimyne mano naktimis i ligonine greitoji vezdavo, nuveza, kraujo tyrimus padaro, issisaipo, kad nervus reikia gydytis, paleidzia. O atrado paprasciausia bronchine astma, skyre gydyma, praeo ir vegetodistonija. doh.gif Pastovi negydoma liga issaukia irgi vegetodistonija. Mano tevui plauciu vezys, kol nebuvo pradetas gydymas-irgi papildomai vegetodistonija doh.gif
Zodziu, zmogaus organizmas sudarytas is milijardu nerviniu sakneliu, skaidulu, lasteliu. Sutrikus kazkokiam organui, nervines lasteles perduoda impulsus i vegetatyvine nervu sistema. Jei negalavimas buna trumpalaikis-vegetatyvine nervu sistema is rikiuotes neiseina, bet jei pastovus impulsai kasdien ikyriai ir ikyriai ja atakuoja, naturalu, kad ir ji "sugenda".
Raskit savo tikra vegetodistonijos priezasti ir ja pasalinkit, tada ir vegetatyvine nervu sistema ims normaliai funkcionuoti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
o merginos dar man sakykite pvz. prie visu simptomu man dar yra taip, kad bijau buti viena arba bijausi paiimti i rankas koki astru daikta tarsi rodosi kad kazkas atsitiks g.gif net nebezinau jau ka ir tirtis tuomet doh.gif
Atsakyti
Bet ir nuolatinis stresas sukelia sia liga.
Atsakyti
QUOTE(*vandene* @ 2013 11 22, 20:56)
Bet ir nuolatinis stresas sukelia sia liga.

Tai va va unsure.gif o dar ir paveldėjimas lyg gali prisidėti prie to unsure.gif

Kai buvo pirmi susirgimai,išsityriau viska nuo A iki Z ,ir akių dugną,ir ekoskopijas ir žarną rijau.... nu nieko nerado,tai ir nebevarstau aš poliklinikos durų g.gif ir dar neaišku,kodėl geriant vaistus viskas praeina,kodėl du metus ir ilgiau nebūna jokio nerimo ir PA , logiškai pagalvojus neturėtu gydyti antidepresantai ,jei kažkoks organas nesveikas ir iššaukia šita bjauria ligą,juk padėtu kiti tam tikri vaistai o ne antidepresantai g.gif Nu per šitiek metų nesu girdėjusi,kad kažkokia organo liga iššaukia PA schmoll.gif visad buvo sakoma,kad labai jautri nervinė sistema,kad organizmui ir nerviniai sistemai trūksta serotonino smile.gif

Čia bebendraudama,daug svarsčiau ir masčiau,aš toks žmogus ,kad kiekviena smulkmena mane išmuša iš vėžių,netgi jei ką ne taip pasakau žmogui,jau visa diena nerandu sau vietos galvodama,o jei dabar jis juokiasi iš manęs,bijau suklysti,bijau klaidų,bijau ,kad iš manęs nesišaipytu...bijau tiesą pasakyti į akis kas man nepatinka,visokios nervinės situacijos,jei jau nervinuosi ir naktį ilgai neužmiegu,esu tikrai labai jautri,labai viska imu į širdį.Manau taip viskas kraunasi kraunasi kol susikaupia visokio šūdo ,kol smegenėlės duoda signalą ,kad reikia pagalbos nervukams unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TaiRa**: 22 lapkričio 2013 - 21:12
QUOTE(TaiRa** @ 2013 11 22, 21:11)
Tai va va  unsure.gif  o dar ir paveldėjimas lyg gali prisidėti prie to  unsure.gif

Stresas, paveldimumas, psichologinės problemos turi įtakos visoms ligoms. Čia net neginčytina. Pasiskaitykit merginos straipsnius, kuriuos atradau prie keletą dienų. Ir kas iššaukia net ir panikos priepuolius. Citata iš straipsnio:
"• Neurologiniai simptomai: nuovargis, galvos skausmas, galvos svaigimas, nerimas, nervinė įtampa, panikos priepuoliai, depresija, šizofrenija, nemiga, dirglumas, sutrikusi atmintis, apdujimas. Dažniausiai pasitaikantys simptomai buvo nusiskundimai nervingumu, depresija ir nepaaiškinamu nuovargiu."

http://www.homosanit...s/mityba/Mieles

http://www.homosanit...zes_nugalejimas

Atsakyti