Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija.

oho kiek prisnekejot blink.gif
labai dziugu kad senai pazistamai pavyko atrasti priezasti ir pradeti normaliai gyventi 4u.gif o as butent esu tokios nuomones, jog vegetodistonija gali buti priezastis paprasciausiu silpnu nervu, jautrios nervu sistemos, nes kol jos gyvenimiskomis situacijomis neiaudrini viskas ok, tik iaudrini ir prasideda bairiai 4u.gif

aisku jei zmogus visada buvo normaliu nervu, nebuvo jautrus ir staiga visa tai prasidejo, tada manau galima itarti ir skrandi ir kitka, taciau jei nuo vaiksytes esi labai pazeidziamas, jautrus, atlapasirdis, o dar gyvenimas pameto, tai manau nereikia niekuo stebetis, ne visi sutverti i tam tikras situacija zvelgti neutraliai, bent jau mano tokia nuomone 4u.gif
Atsakyti
Labas
labai smagu skaityti senos pazistamos postus.Aciu,kad negailit savo laiko ir parasot ilgiausius postus kuriuose radau daug panasumu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man siuo metu skauda skrandi,grauzia stemple rugstys.
Ir tikrai prasidejus grauzimui apima nerimas,kad o gal tai nepaprastas skausmas gal tai jau koks vezys doh.gif ir t.t
Reikia eiti i poliklinika,bet labai bijau,tiesiog paniskai bijau "ryti zarna".Nes turiu gastrita,kuris paumeja rudeni.bet issitirti reiketu ir vel.
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2013 11 25, 13:57)

Labas 4u.gif Kaip vestuves praejo? smile.gif
Atsakyti
cray.gif
Atsakyti
QUOTE(salotos @ 2013 11 25, 15:29)

Kas yra? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 11 25, 15:32)

diagnoze yra,o ka su ja daryti ir ar ji tikslinga neišmanau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2013 11 25, 13:57)
oho kiek prisnekejot blink.gif
labai dziugu kad senai pazistamai pavyko atrasti priezasti ir pradeti normaliai gyventi 4u.gif  o as butent esu tokios nuomones, jog vegetodistonija gali buti priezastis paprasciausiu silpnu nervu, jautrios nervu sistemos, nes kol jos gyvenimiskomis situacijomis neiaudrini viskas ok, tik iaudrini ir prasideda bairiai 4u.gif

aisku jei zmogus visada buvo normaliu nervu, nebuvo jautrus ir staiga visa tai prasidejo, tada manau galima itarti ir skrandi ir kitka, taciau jei nuo vaiksytes esi labai pazeidziamas, jautrus, atlapasirdis, o dar gyvenimas pameto, tai manau nereikia niekuo stebetis, ne visi sutverti i tam tikras situacija zvelgti neutraliai, bent jau mano tokia nuomone 4u.gif

As ligiai tokia pati irtokios pat nuomones,esu nuo vaikistes baile,drebu nuo kiiekvienos negativios informacijos,tik vaikisteje ir paauglisteje tai neatsiliepdavo sveikatai,o dabar doh.gif O patiriau tai tik pries pora menesiu po gero baliuko.Buvo stiprus apsinuodijimas alkogoliu-kita ryta ir pajutau PA.Ar galejo tai itakoti ? verysad.gif O seip man kiekviena rudeni ir pavasari svaigo galva,veliau prasidejo permusimai na ir galiausiai susilaukiau PA.Issityriau viska ir-sveika,o busena doh.gif
Atsakyti
Man pvz
tokie simptomai.
Ivariuose kunuo vietuose jauciu virpejima kojoje rankoja ir net veide sutraukia raumeni taip lengvai sekundei ir vel paleidzia ir taip po visa kuna begioja..
dusulys.
Pulsa savo jauciu.. unsure.gif
Galva svaigsta.
Per priepuoli
rankos dreba belekaip kaip pas geriancia hrone 5 metu stazo,laša prakaitelis nuo pirštų,nušluostau vel atsiranda.
Jausmas kad nuryti negaliu seiles.
Galvos drebulys.. unsure.gif unsure.gif

Nej vaistu vartoju,nej alkoholio geriu nej rukau.Tai unsure.gif
nu tik,kad biški nesčia.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(salotos @ 2013 11 25, 16:35)
diagnoze yra,o ka su ja daryti ir ar ji tikslinga neišmanau.  verysad.gif

O ka gyd sako?kiek laiko tavo nestumui?
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 11 25, 17:29)
O ka gyd sako?kiek laiko tavo nestumui?

Nk niekas nesako,mažiau nervuotis ir tiek. unsure.gif
daugiau nej puse neštumui.
Atsakyti
QUOTE(salotos @ 2013 11 25, 18:35)
Nk niekas nesako,mažiau nervuotis ir tiek. unsure.gif
daugiau nej puse neštumui.

man tas pats buvo per nestuma, siaip mano ginekologe tada pasiule apsilankyti pas poliklinikos psichiatre ir man tuomet paskyre labai extriniais atvejais mazas dozeles lexotonilio, bet arbateles cia priklausomai nuo bekles bet siulau tiesiog stengtis islaukti rytojaus arbatele pagerti, paziureti televizoriu ramiai, o rytoj nukulniuoti pas savo gydytoja ir pasakyti realia savo sitaucija, o siaip viskas gerai bus pamatysite, laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 11 25, 14:34)

Papildyta:

Labas 4u.gif Kaip vestuves praejo? smile.gif

super wub.gif bet db jauciuos tiesiog issekus, tai guliu isgleibus biggrin.gif

db paskaiciau savo posta apie ta vistos kauliuka tai net juokiausi, o tuo metu atrode tragedija,ziauru kai pagalvoji doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 25 lapkričio 2013 - 21:16
Dabar bandau prisiminti nuo ko prasideda man PA g.gif širdies permušimas,nerimas,karštis,baimė,akys tokios blink.gif ,širdis plaka kaip po išgąsčio kokio,viskas smarkaujasi ir galų gale didysis PA ,o tada širdis taip plaka,kad jaučiu jos dydi,atrodo galėčiau su pirštais apglėbti,tada dasideda dar išgąstis ,kad man nebūtu infarktas,o tada mastau ar greitajai skambinti ar mamai, lekiu pas ją,jei naktis doh.gif Jei diena ar ne tokie baisuliniai PA tada kenčiu išgėrus lexsotanilio ir laukiu ,kada dangus prašvis doh.gif
Prisiminiau savo viena PA kai vyras buvo namie,sėdėjau ramiai ir tylėjau,skaičiavau minutes laukdama kada pagerės nuo lexsotanilio,neleidau sau parodyti jam ,kad man negerai,bet vis tiek vyras pastebėjo ,kad man kažkas ne taip,o atrodo tik žiūrėjau teliką,įdomu iš ko matėsi g.gif aišku pasakiau,kad viskas gerai doh.gif

Eina sau kaip prisimenu ką man tenka išgyventi unsure.gif Gerai ,kad viskas seniai praeityje,džiaugiuosi,kad mano gyd neskuba vaistus nutraukti,vis ilgiau ramiai pagyvensiu unsure.gif Kaip nebenoriu to patirti verysad.gif

Nepykit už ilgas nuobodžias litanijas 4u.gif unsure.gif
Atsakyti