Geriau pusantru metu,tai gan ilgas laiko tarpas, isitikinau kad man ne vegetodistonija, nes jau 3d islindo tokia savijauta kokia buwo pries griebiantis AD. Ryt tirsiu kaklo kraujagysles, gal ten kas uzsispaude,nes galva pakausis tirpsta, pulsuoja,sirdis kaip pasiutus dauzosi, patirpsta ranku mazyliai pirstai. Ir dar daugiau simptomu, ir viskas vyksta geriant AD. O taip neturetu buti..
QUOTE(maja23 @ 2014 02 11, 16:54)
Geriau pusantru metu,tai gan ilgas laiko tarpas, isitikinau kad man ne vegetodistonija, nes jau 3d islindo tokia savijauta kokia buwo pries griebiantis AD. Ryt tirsiu kaklo kraujagysles, gal ten kas uzsispaude,nes galva pakausis tirpsta, pulsuoja,sirdis kaip pasiutus dauzosi, patirpsta ranku mazyliai pirstai. Ir dar daugiau simptomu, ir viskas vyksta geriant AD. O taip neturetu buti..
Butinai parasyk,ka angiochirurgas sake.
QUOTE(maja23 @ 2014 02 11, 16:54)
Maja23,lauksim atsakymo po gydytoju

QUOTE(maja23 @ 2014 02 12, 18:20)
Kaklo kraujagysles be pakitimu..siaubas su siaubeliais, kas cia dbr uzejo, grinai taip kaip PA,bet raminantys nepadeda..
o kiek laiko naudojate AD ,ka sako jusu psh gyditoja del tokiu jusu pojuciu ?
Geriu pusantru metu, nesenai buwau susitarem kad mazinsiu,tai dbr viena diena geriu visa kita diena puse, bet netikiuu kad cia nuo to. aisku turiu gerl,bet nemanau kad jis krecia tokius pokstus. Nebesuprantu uz ka man taip! Aisku jauciu kad gerlas paumejo,bet is kur ta panika?? Tokia busena? Negi sitiek laiko gydziausi visai ne nuo to.
QUOTE(maja23 @ 2014 02 12, 19:15)
Geriu pusantru metu, nesenai buwau susitarem kad mazinsiu,tai dbr viena diena geriu visa kita diena puse, bet netikiuu kad cia nuo to. aisku turiu gerl,bet nemanau kad jis krecia tokius pokstus. Nebesuprantu uz ka man taip! Aisku jauciu kad gerlas paumejo,bet is kur ta panika?? Tokia busena? Negi sitiek laiko gydziausi visai ne nuo to.
na visi simPtomai grinai man tai PA

oi isivaizduoju kaip jauciates

Ne,nemanau kad tai kalti vaistai, juk as tokia gereja buwau,kad uzmirsdavau ir dvi dienas net neisgerdavau.. tikrai ne.. tai va, pasimetus visiskai as. Ryt pasimsiuRyte kraujo tyrimus,dariausi visos virskinimo sistemos ir keliausiu pas daktare,ziuresiu ka ji sakys,bet kad cia vegetodistonija AS NEBETIKIU
Labuka visoms. Matau verda diskusijos del to ar gali but PA nuo kokiu kitu ligu, nei mes cia visos gydomis. Mano nuomone, kad PA turetu but tada, kai daugelis tyrimu yra geri, t.y nera jokios organines patologijos, taciau kaip paaiskinti pvz sirdies permusimus tai nezinau. As va vargstu dar vis su jais, ju dabar labai padaugejo, dariau ta holteri jau turbut 4 kart, pagavo 21 ekstrasistole. Nesuprantu kaip nerimas gali issaukti nakti ekstrasistoles? Manau kad mano atveju yra kazkos jau sutrikimas, nes ir AD nepadeda, o tu permusimu tik daugeja. Jau vos kenciu, dabar didziausia panika, kad neistiktu staigi mirtis, nes vis svaigstu, kad jau man galas. Oi kaip baisu. Lakstau dabar vel pas daktarus, dabar varysiu sviestis stubura, sako gali but kas uzspausta ir tipo dirgina sirdele. Taip pat pas moteru varysiu, nes tipo galibut kas su moteriskais hormonais negerai, nes pastebejau pries men. labai suaktyveja ekstrasistoles. Ir kodel tos ekstarsitoles mane uzpuole??? 
Taira, kodel tu nesityrei tu sirdies maskatavimusi? Nekilo panikos del ju?
LU tu minejai ir pastave ju buvo, kaip tau pavyko ju atsikratyt.
Ka patartumet man dar? Ka dar issityrti ir kaip atsikratyt tu ekstrasistoliu. As labai ju bijau
Jau pradejau raminacias kapsules gert, gal kiek nurimsiu, nes isprotesiu nuo baimes.

Taira, kodel tu nesityrei tu sirdies maskatavimusi? Nekilo panikos del ju?
LU tu minejai ir pastave ju buvo, kaip tau pavyko ju atsikratyt.
Ka patartumet man dar? Ka dar issityrti ir kaip atsikratyt tu ekstrasistoliu. As labai ju bijau

Jau pradejau raminacias kapsules gert, gal kiek nurimsiu, nes isprotesiu nuo baimes.
maja,nezinau net ka ir pasakyti.Issitirk sveikata nuo A iki Z.Tada bus aisku.
manika,as tiesiog ismokau nebebijoti tu permusimu.Ismokau nebebijoti PA ,nes supratau ir gyd itikino,kad nuo to nenumirsiu.Mano pagrindine baime buvo-mirties baime.Kazkaip galvoj daug kas susitvarke.
O kai permusinedavo sirdi,gerdavau salta vandeni gurksneliais,cukraus sauksteli paimdavau ir vandeniu uzgerdavau,sirdies lasu turedavau,gudobeles lasus geriau.
As kaip suprantu tu bijai sirdies permusimu,nes irgi bijai mirti?
manika,as tiesiog ismokau nebebijoti tu permusimu.Ismokau nebebijoti PA ,nes supratau ir gyd itikino,kad nuo to nenumirsiu.Mano pagrindine baime buvo-mirties baime.Kazkaip galvoj daug kas susitvarke.
O kai permusinedavo sirdi,gerdavau salta vandeni gurksneliais,cukraus sauksteli paimdavau ir vandeniu uzgerdavau,sirdies lasu turedavau,gudobeles lasus geriau.
As kaip suprantu tu bijai sirdies permusimu,nes irgi bijai mirti?