Ar kas jaučia tarsi deginantį skausmą vienoje galvos pusėje ?
QUOTE(maja23 @ 2014 02 16, 15:25)
O kiek tavo leukocitu buvo? Na mano daktare siuncia pas hematologa detaliems tyrimams, o as pagalvojau o del Ad naudojimo negali sumazeti ju? Nea, mazinsiu doze po mazu. Dar manau kad galpaumejas Gerlas man isauke tokia busena..
Jei manes klausiat, tai mano leukocitai budavo 2,8, kartais 2,2.
Labas visoms
Jungiuosi i jusu buri.. Man taip pat vegetodistonija, dauguma jos simptomu - nerimas, ranku virpulys, galvos svaigimas, pasukejes kvepavimas, "gumulas" pilve, daznai varo i tualeta. Ir sita busena dar labiau varo i baime
Norejau jusu paklausti, ar gali vegetodistonija ir panikos atakas issaukti vaistu vartojimas???
Kelios panikos atakos man buvo rudeni, kai geriau Kontraceptines. Meciau, viskas gerai buvo. Praeita savaite sugeriau antibiotikus, antigrybeline tablete ir vel uzejo
sikart panikos atakos nebuvo, bet vegetodistoniski simptomai..
Gal vaistai veikia man kraujagysles?
Laikiau visada save stipria psichiskai, gyvenimas nelepino, auginu neigalia dukryte. Bet visad susitvarkydavau su savim

Jungiuosi i jusu buri.. Man taip pat vegetodistonija, dauguma jos simptomu - nerimas, ranku virpulys, galvos svaigimas, pasukejes kvepavimas, "gumulas" pilve, daznai varo i tualeta. Ir sita busena dar labiau varo i baime

Norejau jusu paklausti, ar gali vegetodistonija ir panikos atakas issaukti vaistu vartojimas???
Kelios panikos atakos man buvo rudeni, kai geriau Kontraceptines. Meciau, viskas gerai buvo. Praeita savaite sugeriau antibiotikus, antigrybeline tablete ir vel uzejo

Laikiau visada save stipria psichiskai, gyvenimas nelepino, auginu neigalia dukryte. Bet visad susitvarkydavau su savim

Sveiki,gal galit paaiskinti ant kardiogramos radau uzrasa"pay
attention as myocardial ischemia,cardiac hypertroply. Etc are
suspected. Ho muscle filter may reduce QRS amplitude"
daramt kardiograma tankiai plake sirdis, lyg panika apemus
buvo. Pas daktare tik kovo viduri,ar cia rimta? Kaip pergyvenuuuu
QUOTE(zuzule @ 2014 02 27, 11:45)
Labas visoms
sikart panikos atakos nebuvo, bet vegetodistoniski simptomai..

Labas.O tau nebijai gerti vaistų?
Nes aš tai dažniausiai bijau,jeigu reikia ilgą laiką pavartoti.Ir tada atrodo,kad visi šalutiniai poveikiai man būna.Nors iš tiesų,tikrai nėra taip baisu.
O kontraceptinės gal ir gali,jos reguliuoja hormonus,gal kažkas jose yra kas netinka Tau.
Tikiu,kad esi be galo stipri ir mama verta medalio.Todėl,atsipalaiduok ir kaip nors bandyk susitvarkyti

QUOTE(maja23 @ 2014 03 01, 14:06)
Sveiki,gal galit paaiskinti ant kardiogramos radau uzrasa"pay
Labas.Na,tai ir raso,todėl,kad tankiai plakė širdis.dėl to,gali būti tas ir anas.Bet nusiramink,greitai kovo vidurys.Gyd viską paaiškins.Gal reikės pakartoti EKG.O kodėl tave apėmė panika darant EKG?
Na kad cia ka raso tai rimtos ligos. Kelinta diena blogai jauciausi, lyg panika, apetito nebuwimas, tai dare Ekg,nes pulsas buwo virs 100 truputi.. nebetikiu VD zinokit paneles, yra daugiau ligu kurios isaukia tokia savijauta, AD tik slopina tai, bet ir tai geriant virs metu uzejo ta pati savijauta del ko griebiausi AD. Ieskau,tyriuosi is naujo,einu privaciai,nes poliklinikose puse ligu VD nuraso.
QUOTE(maja23 @ 2014 03 02, 12:11)
Na kad cia ka raso tai rimtos ligos. Kelinta diena blogai jauciausi, lyg panika, apetito nebuwimas, tai dare Ekg,nes pulsas buwo virs 100 truputi.. nebetikiu VD zinokit paneles, yra daugiau ligu kurios isaukia tokia savijauta, AD tik slopina tai, bet ir tai geriant virs metu uzejo ta pati savijauta del ko griebiausi AD. Ieskau,tyriuosi is naujo,einu privaciai,nes poliklinikose puse ligu VD nuraso.
Gali buti ir ne VD.
O tave kardiologas cia dbar ziuri?
QUOTE(maja23 @ 2014 03 02, 13:16)
Cia seimos daktare nusiunte padaryti. EKG ir parase siuntima pas kardiologa,bet kiek as ten buwus,niekada nieko nerasdavo.
Nevinio pagrindo sirdies sutrikimai pas tave.
As irgi buvau per 4 metus 3 kartus.Tiesiog idealia mano sirdele vadino.Ir pasake,kad reikia nusiraminti ,tada baigsis visi permusimai ir nezinomi skausmai sirdies plote.
Taip ir buvo.
Praeita savaite dariaus EKG,nes siaip ejau pasitikrinti krauja .Tai kai skambinaus gyd pasake,kad kardiograma gera,tik pulsas 80.O man gulint niekaip aparatas neisijunge,tai truputi sunerimau,kad kiek as cia gulesiu plikais (.)(.) ir parode pulsa didesni.Tik tiek.
O jeigu tau tuo metu vos ne panika buvo(idomu kodel?)tai ir EKG kazka rodo
Na man buvo silpna, dauzesi sirdis, bloga, kojos net drebejo. nesupratau kas man buwo ir dar kas yra. Leukocitai pakrite truputi, tyriau skrandi, kaip ir Gerl'as, kolonoskopija dariau viskas gerai, buwau pas hematologa,paime krauja, kovo 6atsakymai bus. Gal kokia kraujo liga, dbr jau apie menesi jauciu dusinima, lb spaudzia krutine, nezinau net kas cia besidaro..
QUOTE(maja23 @ 2014 03 02, 14:27)
Na man buvo silpna, dauzesi sirdis, bloga, kojos net drebejo. nesupratau kas man buwo ir dar kas yra. Leukocitai pakrite truputi, tyriau skrandi, kaip ir Gerl'as, kolonoskopija dariau viskas gerai, buwau pas hematologa,paime krauja, kovo 6atsakymai bus. Gal kokia kraujo liga, dbr jau apie menesi jauciu dusinima, lb spaudzia krutine, nezinau net kas cia besidaro..
Laikykis Maja, viskas bus normoj pas tave , pamatysi. Girdejau, kad EKG kartais parodo nukrypimu, o po kurio laiko vel viskas buna gerai, taip kad nesinervuok anksciau laiko. Kad sumazintum nerima, galetum kur privaciai nueit pas kardio, gal greiciau pakliusi nei esi uzsirasius? O istiesu manau, kad tau kaip ir daugeliui cia esanciu viskas bus ok, pamatysi