Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija.

QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 07, 14:53)
IR MAN TAS PATS.... doh.gif  YDOMU... g.gif

na aš dabar atnaujinau AD tai šiaip pojūčių apmažėjo, nebesu tokia jautri, verksminga, jau jau gerėja ax.gif
Atsakyti
as tai db visais ymanomais budais kentesiu visu tuos juntamus pojucius, nes nenoriu pradet vel gert AD, ( giliai sirdyje trokstu vel atnaujinti AD dozes) bet samoningai suprantu, kad planuojant vaikeli tai neymanoma, todel stengsiuos issilaikyti be ju.. nes uz dvieju menesiu planuojam vaikuty.. labai palengvejo Agnikiii, kaip pasaket kad ir jums tokie patys simptomai, kaip akmuo nuo sirdies nuriedejo.. truputy ramiau, nes jau baisiausiu ligu y galva prilinde buvo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 07, 15:21)
as tai db visais ymanomais budais kentesiu visu tuos juntamus pojucius, nes nenoriu pradet vel gert AD, ( giliai sirdyje trokstu vel atnaujinti AD dozes) bet samoningai suprantu, kad planuojant vaikeli tai neymanoma, todel stengsiuos issilaikyti be ju.. nes uz dvieju menesiu planuojam vaikuty.. labai palengvejo Agnikiii, kaip pasaket kad ir jums tokie patys simptomai, kaip akmuo nuo sirdies nuriedejo.. truputy ramiau, nes jau baisiausiu ligu y galva prilinde buvo... 4u.gif

man ir lenda, bet ką daryti - stengiuosi kiek įmanoma valdytis, kreipiuosi į artimuosius patarimų, kad nusiraminčiauc blush2.gif 4u.gif taip pat tariu didelį ačiū psichiatrei ir psichoterapeutei ax.gif
Atsakyti
4u.gif kokie simptomai jus dar slegia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 07, 15:33)
4u.gif kokie simptomai jus dar slegia? ax.gif

na dabar pradėjo vėl rodyti maži panikos priepuoliukai, galvos svaigimas, rankų drebėjimas, išsiblaškymas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2014 05 07, 15:37)
man taip pat atsinaujino skrandžio bėdos, akių sunkumas ir naujas pojūtis - sprando skausmas ir sunkumas  doh.gif  iš pradžių maniau, kad pertraukė ar nugulėjau, bet, manau, kad nuo nervų

o man atsirado dusulys, anksciau taip baisiai isreiksta nebuvo 4u.gif
Atsakyti
o as suku minty nueit pas akiu daktara pasitikrint, nors praeitais metais, kai tas pats buvo, ejau gal du ar tris kartus ir viskas buvo ok, tai nezinau ka db daryt, ar eit privaciai tikrintis, ar iswis nebeeit, ir numot ranka ir savaime su laiku praeis.. wat dilema iskilo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 08, 09:02)
o as suku minty nueit pas akiu daktara pasitikrint, nors praeitais metais, kai tas pats buvo, ejau gal du ar tris kartus ir viskas buvo ok, tai nezinau ka db daryt, ar eit privaciai tikrintis, ar iswis nebeeit, ir numot ranka ir savaime su laiku praeis.. wat dilema iskilo... g.gif

dėl šventos ramybės-nueičiau privačiai gal
Atsakyti
mane vis erzina tas galvos svaigimas unsure.gif
Atsakyti
o man snd palyginus savijauta visai nebloga, nei galva sukasi, nei pykina, nei skrandy skauda.. tik truputy galva skauda.,. bet oras toksai.. ir su akytem tas pats nemalonus jausmas.. o siaip visa kita pakenciama.. todel ir sakau kad suku minty pas okulista,, bet jai rimtai taip nesinori vel eit per daktarus, vel tikrintis, nervuotis del rezultatu.. bijau.. o ir ydomu kokios kainos akiu patikros pas privacius? gal kas zino? ydomu per kiek laiko patikrintu... smile.gif
Atsakyti
pasiskambinau y kelias optikos firmas paklausti kur daro akiu dugno tyrimus, tai nei viena nedaro, daro tik vilniuj, nuliudau.. bet greit paskambinau seimos daktarei kad israsytu man siuntima pas oftolmologa. ir wa 12.45 man wizitas, ir jei wiskas bus gerai jau snd puse 6 keliausiu pas akiu daktare.. ir bus aisku!
bijau... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 08, 10:56)
pasiskambinau y kelias optikos firmas paklausti kur daro akiu dugno tyrimus, tai nei viena nedaro, daro tik vilniuj, nuliudau.. bet greit paskambinau seimos daktarei kad israsytu man siuntima pas oftolmologa. ir wa 12.45 man wizitas, ir jei wiskas bus gerai jau snd puse 6 keliausiu pas akiu daktare.. ir bus aisku!
bijau... doh.gif  verysad.gif

KELIAUJU JAU PAS OKULISTA... tikiuosi, kad viskas bus gerai... verysad.gif ax.gif
Atsakyti