Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija.

Sveikos panos smile.gif Senokai cia lankiausi, matau daug nauju... Kiek cia musu is Kauno? smile.gif)) reik meetinga padaryti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 08, 17:52)
KELIAUJU JAU PAS OKULISTA... tikiuosi, kad viskas bus gerai... verysad.gif  ax.gif

Sekmes smile.gif Tikiu, kad viskas bus ok.. as ir pas okulista buvau, akiu dugna tyre ir pan, viskas ok.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 08, 16:52)
KELIAUJU JAU PAS OKULISTA... tikiuosi, kad viskas bus gerai... verysad.gif  ax.gif

na ir kokios naujienos? ax.gif
Atsakyti
ir man viskas ok smile.gif tipo sake tobulas tas tavo regejimas.. nezinau nezinau, neapsiraminau jei rimtai... nelasino man ten tu plecianciu, be plecianciu tikrino.. tai as dar poto sakau daktarei o akiu dugno netikrinsit, sako jau patikrinau.. be jokiu pakitimu... ax.gif tai net ir nezinau tiket ar ne.. tada viena problema atkrito.. db beliko tik viena problemas-skrandis.. nesuprantu kas su juo darosi.. tai pykina, tai nevirskina, tai skauda, tai kazkas kaip gerklej stovi, tai grauzia,jei ka suwalgau sustoja skrandis.. nu zodziu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 09, 07:26)
ir man viskas ok smile.gif tipo sake tobulas tas tavo regejimas.. nezinau nezinau, neapsiraminau jei rimtai... nelasino man ten tu plecianciu, be plecianciu tikrino.. tai as dar poto sakau daktarei o akiu dugno netikrinsit, sako jau patikrinau.. be jokiu pakitimu... ax.gif tai net ir nezinau tiket ar ne.. tada viena problema atkrito.. db beliko tik viena problemas-skrandis.. nesuprantu kas su juo darosi.. tai pykina, tai nevirskina, tai skauda, tai kazkas kaip gerklej stovi, tai grauzia,jei ka suwalgau sustoja skrandis.. nu zodziu... schmoll.gif

taigi nuo nervų visada skrandis streikuoja 4u.gif tiesiog siūlau nusiramint ir bandyt kiek įmanoma viskuo džiaugtis. Žinau, sunku. Man ir sunku, bet stengiuos. Susvaigsta galva, paguliu. O toliau vėl bandau kiek eina viską daryt kaip įpratusi blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
O GAL KOKS SKRANDZIO VEZYS... verysad.gif JAU PRISSISKAICIAU VISKO, VISI SIMPTOMAI MAN... UZSIRASIAU PAS GASTROENTEROLOGA SND EINU 13WAL. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 09, 08:57)
O GAL KOKS SKRANDZIO VEZYS... verysad.gif  JAU PRISSISKAICIAU VISKO, VISI SIMPTOMAI MAN... UZSIRASIAU PAS GASTROENTEROLOGA SND EINU 13WAL.  verysad.gif

doh.gif apie bet kokią ligą paskaičius jums viskas atitiks. Patikėkit, praėjau ir aš tą paniką, visus tyrimus pasidariau
Atsakyti
IR VISKAS PAS JS OK? IR SKRANDZIO TYRETES?
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 09, 10:07)

as tyriaus jau dukart, ryjau zarna, skrandis pas mane puikus, jausmelis deja ne visada 4u.gif pasitikrink steise jei bus ramiau, bet manau pas tave suaktyvejo hipochondrija ir tiek 4u.gif parasyk kaip sekes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 09, 09:07)

žinoma viskas ok 4u.gif ir širdį skaudėt nustojo, kai pasidariau visus tyrimus hihihi.gif

QUOTE(jauniute @ 2014 05 09, 11:08)
as tyriaus jau dukart, ryjau zarna, skrandis pas mane puikus, jausmelis deja ne visada 4u.gif  pasitikrink steise jei bus ramiau, bet manau pas tave suaktyvejo hipochondrija ir tiek 4u.gif  parasyk kaip sekes 4u.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
jau buwau pas gastroenterologe, nelabai patiko man ji schmoll.gif tokia grubi pasirode.. sako iswardink ka jauti, sakau lyg rugstinguma jauciu, lyg kazkas gerklej, sakau pykina ir t.t sako tu man tiksliai sakyk, o ne man atrodo ir pan. nu zodziu paciupinejo ji mane... nieko nepakomentavo.. tik israse siuntima kad zarna ta vadinama ryt.. tai uzsiregistrawau geguzes 26d. tai iki tada dar numirt spesiu negu ta skrandy man istikrins.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 04, 21:18)
O GAL PER METUS SUSIRGAU TA RIMTA BAISIA LIGA!!!! GAL KAS PRAZIUREJO MAN TA LIGA... O DB TIESIOG PAUMEJO MAN.. OI MERGAITES ZINOKIT KAIP MAN BAISU... TIK VERKT NORIU IR WISKAS... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

o neurologas tyre nuo isetines sklerozes? psihiatras ir seimos gyditojas to nenustato, as irgi buvau sau isikalus i galva kad man IS, nes viskas atitiko, bet aciu dievui sia versija atmete, (tuo metu svaigo galva, sunki buvo ranka ir koja, rodes velkas is paskos), minciu begales buvo, AD nepadejo, kol galu gale issiaiskino gyd - neurologe beda mano, padare stuburo magnetini rezonansa, ogi pasirodo stuburas kaltas, jame ir tykojo visos bedos. Pasibaige man visos VD, vadinasi jos net nebuvo, o gyditoju tingejimas issamiau apziuret pacijenta ir yra visu ligu nurasymas ant VD, kai yra padaryti visi tyrimai , tik tada gali pradet gyditis ta busena.
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2014 05 10, 11:28)
o neurologas tyre nuo isetines sklerozes? psihiatras ir seimos gyditojas to nenustato, as irgi buvau sau isikalus i galva kad man IS, nes viskas atitiko, bet aciu dievui sia versija atmete, (tuo metu svaigo galva, sunki buvo ranka ir koja, rodes velkas is paskos), minciu begales buvo, AD nepadejo, kol galu gale issiaiskino gyd - neurologe beda mano, padare stuburo magnetini rezonansa, ogi pasirodo stuburas kaltas, jame ir tykojo visos bedos. Pasibaige man visos VD, vadinasi jos net nebuvo, o gyditoju tingejimas issamiau apziuret pacijenta ir yra visu ligu nurasymas ant VD, kai yra padaryti visi tyrimai , tik tada gali pradet gyditis ta busena.

O kas buvo su stuburu?
Man tirpsta pedos |(kai ir gerai jauciuosi), pilvo negalavimai ir nerimas, baimes jausmas.
Ieskau kas negerai...
Atsakyti