Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija.

QUOTE(Agnikiii @ 2014 05 12, 19:50)
o kaip jums su rankų drebėjimu?man dreba  g.gif

as irgi virpuli rankose jauciu karts nuo karto 4u.gif o jums nebuna, kad ant krutines tarsi koks cemento gabalas uzmestas, kaip sakoma tarsi akmuo ant sirdies, net ikvept atrodo sunku, tai idomu ar man vienai cia taip g.gif
Papildyta:
QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 12, 14:49)
sveikutes... verysad.gif nu kazkas baisaus man.. verysad.gif  nebezinau jau ka daryt... su akim wiskas susitwarke.. nu kazkaip parejo.. bet su skrandziu tai sakes kas daros... verysad.gif  noriu verkt ir viskas.. ant tiek skauda gerklr ir krutine.. nu nesuprantu kas darosi.. jokiu pilvo skausmu nera.. tik tas kad gerklej kazkas uzstrige, jauciu gumula gerklej ir toky skaudu.. man atrodo man nevirskina visai.. ir taip skauda, kad sakes... kas ten per gumulas nesuprantu.. kai nakty miegu viskas twarkoj nieko nejauciu, o tik pabundu ir vel tas pats.. jetus kaip baisu... buvau pas gastro tai tik paziurejo ir nieko nepasake, uzregistrawo man endoskopuotoja, o pas jy tik 26d. tai as mirsiu iki tol kol eiles dasilauksiu... ziaurumelis...

zinai man rodos kaip pasitaise netiketai su akim, tai pasitaisys ir su skrandziu kai issitirsi 4u.gif beje kazkada seniai ir as ta gumula jauciau, plius tarsi smauge mane kas butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 05 12, 20:55)
as irgi virpuli rankose jauciu karts nuo karto 4u.gif  o jums nebuna, kad ant krutines tarsi koks cemento gabalas uzmestas, kaip sakoma tarsi akmuo ant sirdies, net ikvept atrodo sunku, tai idomu ar man vienai cia taip g.gif

Būdavo man tas akmuo krūtinėje...būdavo
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 05 12, 21:23)
Būdavo man tas akmuo krūtinėje...būdavo

Ech, visos mes čia tokios. Ir dabar kartais tai pajaučiu. Bet nebepanikuoju. Žinau, kad praeis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 12, 22:14)
Ech, visos mes čia tokios. Ir dabar kartais tai pajaučiu. Bet nebepanikuoju. Žinau, kad praeis. smile.gif

Man irgi va,šiąnakt buvo toks lengvas priepuoliukas.Prabudau,kad labai karšta,nors namie tikrai šiomis dienomis-šalta!ir lyg įkvėpt negaliu,bet atsisėdau tv įsijungiau ,iškart mintis nukreipiau,kad nieko čia tokio ir vėl užmigau
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 05 13, 12:23)
Man irgi va,šiąnakt buvo toks lengvas priepuoliukas.Prabudau,kad labai karšta,nors namie tikrai šiomis dienomis-šalta!ir lyg įkvėpt negaliu,bet atsisėdau tv įsijungiau ,iškart mintis nukreipiau,kad nieko čia tokio ir vėl užmigau

as va taip ismokau tvarkytis su ta derealizacija savo, atrodo, kad tampu nesava, lyg visa nutirpstu, isplaukiu is saves, tai kai taip uzeina pradedu juoktis ir sakau nu davai davai paisdykaujam biggrin.gif (cia as taip savo organizmui pasakau), praeina greit, bet panikos nelieka 4u.gif
Atsakyti
jau nuleidau rankas.. bus kaip bus.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 05 13, 13:02)
as va taip ismokau tvarkytis su ta derealizacija savo, atrodo, kad tampu nesava, lyg visa nutirpstu, isplaukiu is saves, tai kai taip uzeina pradedu juoktis ir sakau nu davai davai paisdykaujam biggrin.gif (cia as taip savo organizmui pasakau), praeina greit, bet panikos nelieka 4u.gif

PRajuokinai:)
Taip ir toliau! 4u.gif

QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 13, 14:19)
jau nuleidau rankas.. bus kaip bus.. verysad.gif

viskas bus gerai.Nebegeri visai AD?
Atsakyti
jau negeriu visai, mes su daktariuku jau nutraukem visiskai, nes kai geriau tai puikiai jauciaus, ir jau buwau gerus 9-10men.. kaip ir viskas man butu puiku, jei ne tas skrandis.. doh.gif
Atsakyti
As irgi kapstausi be vaistu, sunku, su skrandziu irgi blogai, o dbr dar tiek nervu.. pykciai su draugu, egzaminai,diplomas, atsiskaitymai, itampa didele del mokslu. noriu tik guleti ir nieko neveikti..
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 05 13, 14:48)
jau negeriu visai, mes su daktariuku jau nutraukem visiskai, nes kai geriau tai puikiai jauciaus, ir jau buwau gerus 9-10men.. kaip ir viskas man butu puiku, jei ne tas skrandis.. doh.gif

matyt dar ne laikas buvo nutraukti, aisku tavo daktaras geriau zino, nu gal kaip nors praeis ir tas skrandukas tau, tikiu, kad viskas bus ok, pamatysi thumbup.gif
Atsakyti
aš šnd buvau vėl pas savo psichiatrę ir psichoterapeutę blush2.gif tpfu tpfu tpfu, bet kaip pagerėjo thumbup.gif simptomai akimirksniu apmažėjo
Atsakyti
Atnaujinau maziausia doze AD.. Galvojau kad praeis man viskas... Bet jau 5 dienos kaip geriu ir nieko... Nepraeina man.. Labiausiai bijau kad nebutu koks stemples vezys, nes visi simptomai.. Bijau ir yvairiu stemples, skrandzio uzdegimu, yvairiu gerl ligu... Paskaiciau kad visos bedos su zarnynu priveda galiausiai prie vezio.. Nu zodziu.. Nezinau kaip ir but... Bet keisciausia kad naktim miegu puikiai ir jokiu problemu nebuna, o kaip tik pabundu iskart atsinaujina viskas... Nebesuprantu merginos doh.gif
Atsakyti