AteneV, musu vaikai tikrai pakankamai protingi, kad suprastu ,jog veinaip ar kitaip besielgdami sukelia negeras reakcijas is kitu, todel jie ismoks kazkaip prisiderint prie aplinkos, kad nesukeltu neigiamu reakciju

. Del kosuliu, mes paejom i prieki. Nustojo klykt( tikiuosi neprades).Nebent krenkscia, bet man teko pasidaryt tikrai greiztai ir namie po kiekvieno tokio jos parekavimo atsidurdavo viena kuriam nors kambary.Ir tas pats pagrasinimas, kad is traukinio islipsim ir eisim pesti toliau padejo. Bande dar vel cia kazkada gatvej parekaut, susipykom labai smarkiai, bet paskui beeidama atsiprase PATI ir pasake, kad mane myli. Visko dar buna, bet tokiu klykavimu jau nebuvo kuris laikas. Bet ryt turesim kelione, ziursim kaip seksis.
PAS mus jau visi ruosiasi issijuose kaledoms, o man ner upo. Nors pasidariau advento vainika, keleta sakeliu papuosiau, bet dar per kitas dienas reiks baigt namus puost. O dovanu neturiu. Ka sunui padovanot zinom, o dukrai ne. Neisivaizduoju ka Smiltei padovanot.
Beje, mes kiek pasimete esam. Smilte vis kartoja, kad ji nori violancele mokytis grot. Ji ja niekad negrojus , o nori tik tuo "dideliu smuiku" grot

Normalus smuikas jai nepatinka, per auksti garsai itariu, fleita irgi ne, klarnetas irgi ne.Pianinas dar dar. Nezinau as net ar ji aplamai tam tinkanti

Bandysiu su mokytojais kalbet muzikos mokykloj, gal jie ka patars.