Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

Ismokim atleisti,ismokim pamilti,
Ant angelo sparno i dangu pakilti,
Uzdekim sirdyse Naujuju zvakele,
Tegul ji apsviecia kiekviena kertele,
Graziu artejanciu Naujuju metu ir sveikatos visiems! santa2.gif
Atsakyti
na ka sventes, kaip ir praejo, o mano vaikiai, jau puse eglutes nurinko doh.gif jie vis zaisliukus nuo egles nuima ir panaudoja kaip kamuoliukus unsure.gif
Atsakyti
Rytoj su Matu eisiu pas psichiatrę,visai nebesusitvarkau,sugrįžo visa puokštė baimių.Dabar bijo visko,net ir valgyti...
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2007 01 04, 16:50)
Rytoj su Matu eisiu pas psichiatrę,visai nebesusitvarkau,sugrįžo visa puokštė baimių.Dabar bijo visko,net ir valgyti...

oho blink.gif na sekmes jums 4u.gif
parasyk, kaip sekesi ax.gif
Atsakyti
Išrašė Rudotel,vartojant ilgiau nei mėn,gali išsivystyti priklausomybė šiam vaistui,bet būtinai vartosim nes gaila žiūrėti į vaiką-nenori visiškai nieko o ir man širdis iš skausmo plyšta.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2007 01 05, 20:44)
Išrašė Rudotel,vartojant ilgiau nei mėn,gali išsivystyti priklausomybė šiam vaistui,bet būtinai vartosim nes gaila žiūrėti į vaiką-nenori visiškai nieko o ir man širdis iš skausmo plyšta.

baisu blink.gif
Atsakyti
Sveika AteneV, kaip tavo sunui sekasi? Ar nors kiek geriau dabar?
Maniske kol kas tokia lyg ir rami. Visko buna, bet kentet galima. Siandien serga lyd. mokytoja, tai palikom be pagalbos ja( nors per mokytoja tos pagalkbos ir taip nebuna). Ziuresim kaip jai seksis. Sedziu niekam neskambinu, kad jei kas , kad mokytoja prisiskambint galetu.
Atsakyti
Kol vaistai veikia-būna normalus vaikas,jam atrodo,kad jis miršta doh.gif ,atsisako valgyti,nenori žaisti,bendrauti,kalba apie visokias ligas...Įmokyklą tai vedu,bet pakeičiau suolo draugą,atsisakiau logopedės paslaugų,darau viską,kad tik jam būtų gerai ir jaustūsi saugiai.Tikiuosi,kad jūsų lydinčioji ilgai nesirgs,galėtų lydinčioji klasės mokytoją pastatyti į ''vietą''.Kiek metų mokytojai,negi ji beviltiškai nepataisoma?
Atsakyti
Nezinau kiek jai metu, 38 gal g.gif Lydinti gal jau ketvirtadieni ateis. Gal. O siaip , didziam musu abiejus su lydinciaja nustebimui, mokytoja sutiko su lydinciaja kartu i seminara nueiti, rengiama lydintiems mokytojams dirbanties normaliose mokyklose. Gal tada kiek susiprotes. Nors mes netikejom, akd ji sutiks eit.
Atsakyti
Norėčiau,kad ir pas mus būtų rengiami tokie seminarai,savo noru apmokėčiau mokytojai seminarą,kelionę ir dar dienpinigių duočiau. lotuliukas.gif Ji sūnui rašo tik gerus pažymius,nors tikrai ne visada jis to nusipelno,turbūt bijo,kad atvesiu lydinčiąją.
Atsakyti
Musu lydincioji tai labai faina. Bet mokytoja su ja nera draugiska. O dabar yra viena mergaoite klasej, kuri ar tai pavydi, kad kitos mergaites mano dukrai daug demesio skiria ar kas, bet vis prikalbina jas, nuo mano dukros pabegti ar pasakyti, kad nenori su ja zaist ir tada ziuri kaip dukra verkia. LYdinti pastebejo, akd jos kartasi prikalbintos tycia erzina dukra. Tai teko jai su jom pakalbet, kad tycia taip daryt negalima. Nebent jei tikrai kazka kita su kazkuo kitu nori zaist tai taip, bet specialiai lakytsti nuo mano dukros, negalima. Dukra ta kart sake labai ilgai verke ior vis kartojo" jos man patinka, juk jos mano drauges, kodel jos sitaip daro?" Juk ji irgi supranta kai yra erzinama tycia.
Atsakyti
Dabartiniai vaikai tikrai žiaurūs,maniškiui tai draugų nereikia,turi vieną ir jam užtenka,mergaitės kitokios,joms reikia kompanijos.Ar Smiltės brolis eina į tą pačią mokyklą?Galėtų pasirūpinti sesute ir pamokyti tą ''draugę''
Atsakyti