Man tai patinka kates. Bet kiek mes ( kol as vaikas buvau) esam ju tureje, tai jos pas mus baisiai bjaurios pasidarydavo. Nezinau kodel, bet kai paisusdavo, tai net ant dvieju koju per kambari lekdavo
O dabar mes turim juru kaiulyte, tai dar vieno gyvuno kaip ir nesinori. Nors dukra labai nori mazo balto suniuko. Nu bet kur mums ji laikyti. Tai tada uzsimane nykstukinio ziurkeno. Ir net kai pas pusbroli buvo laikydavo ant ranku. Ji pati ir musu kiauliuko neima, papraso, kad jai uzdetumem ant ranku.

O mes laikėme šuniuką,vaikui tikrai padėjo,jis net į lauką pats vienas su šuniuku išeidavo,ko paprastai niekada nedaro,bet tas šuniukas buvo labai mažas ir visą priežiūrą tekdavo atlikti man,todėl neatlakė mano nervai ir atidaviau mamai.Dabar turime akvariumą -ir prižiūrėti nesudėtinga ir gražu pažiūrėti.Matas labai jautrus,jei kas tam šuniukui būtų atsitikę,tai be raminančių vaistų neišsiverstume.
Atene v,
esi minejus, kad tavo sunelis labai mego besisukancius zaislus. kada tai praejo ir ar praejo, ir ar jus kaip nors stengdavotes ji nuo to atpratint?
man baisu, kad maniskis zaidzia 'skalbimo masinyte' diena is dienos, o kiti zaidimai tik labai trumpam. kartais stebina jo nuovokumas, o kartais pagalvoju, kaip gali vystytis intelektas, kai zmogucio zaidimas apsiriboja daugiausia vienu ir tuo paciu
esi minejus, kad tavo sunelis labai mego besisukancius zaislus. kada tai praejo ir ar praejo, ir ar jus kaip nors stengdavotes ji nuo to atpratint?
man baisu, kad maniskis zaidzia 'skalbimo masinyte' diena is dienos, o kiti zaidimai tik labai trumpam. kartais stebina jo nuovokumas, o kartais pagalvoju, kaip gali vystytis intelektas, kai zmogucio zaidimas apsiriboja daugiausia vienu ir tuo paciu

Jam ir dabar patinka viskas,kas sukasi.Kūdikis žaidė su besisukančiu barškalu,dabar neatsispiria kai per LNK rytais sako horoskopus,ten zodiako ženklai visaip sukasi,skalbimo mašina jau praeityje,nebesidomi.Aš jam nedraudžiu ,beprasmiška su tuo kovoti,tik pastoviai primenu į ką jis užsisvajojęs spokso.Dabar,kai Matas disesnis,pradėjo save daugiau kontroliuoti,jam jau gėda ar nepatogu prieš kitus.Kai jį sudrausminu imasi kitos veiklos,bet vistiek įdomu viskas,kas sukasi

QUOTE(F @ 2007 11 16, 01:41)
aciu

nėra už ką. norėčiau atvežti jums ir tą lietuvišką knygą, bet jau nebėra gyvenamosios vietos kaune.
QUOTE(F @ 2007 11 17, 17:39)
nėra už ką. norėčiau atvežti jums ir tą lietuvišką knygą, bet jau nebėra gyvenamosios vietos kaune.
kaip cia taip? juk buvot issinuomave kazkur? o ir studijuoji lyg tai kaune, jei gerai prisimenu?
aš vilniuje, mano vaikinas kaune, bet jis jau ten nebegyvena.
QUOTE(F @ 2007 11 17, 20:36)
aš vilniuje, mano vaikinas kaune, bet jis jau ten nebegyvena.
stai kaip

Autorė yra S.Lesinskienė, knygos pavadinimo neatsimenu tiksliai, bet pavadinime yra žodis "Aspergerio".
Sveikos, tylu cia.
Mano dukrai uzejus kazkokai faze vel, vel jinai nervuota, rekia, atsisako ka nors daryti, ypac namu darbus. Tai net po kelias valandas kovojam, kad jinai pradetu daryti juos. Ir graziuoju ir piktuoju, gali kaip nori tartis. Siandien vos ne visa ryta praklyke. Jau buvo seniausiai pabudus, bludino po buta, o kai jau tikrai atejo laikas keltis nutare, akd jinai dabar gules, tai vos ne per jega is lovos tempem, paskui kovojom 20 min, kad jinai apsirtengtu, tai galu gale tik atsigerus buvo su teciu i mokykla isvaryta, nes nebebuvo kada valgyt. Tai tik idejau daugaiu i kuprine. Tingi skaiciuoti, paklausi, tai isviso nesamones sako, nors kasdien mokomes, o mokytoja kasdien vis aiksina" jus turit namie su ja skaiciuoti pasimokyt" mokomes, bet kad jinai uzsispyre ir nesistengia. Kai jai gera nuotaika, tai vos ne viska teisingai suraso, bet kai dabar beveik pastoviai blogos nuotaikos, tai plaukus nusiraut gali su ja.
Mano dukrai uzejus kazkokai faze vel, vel jinai nervuota, rekia, atsisako ka nors daryti, ypac namu darbus. Tai net po kelias valandas kovojam, kad jinai pradetu daryti juos. Ir graziuoju ir piktuoju, gali kaip nori tartis. Siandien vos ne visa ryta praklyke. Jau buvo seniausiai pabudus, bludino po buta, o kai jau tikrai atejo laikas keltis nutare, akd jinai dabar gules, tai vos ne per jega is lovos tempem, paskui kovojom 20 min, kad jinai apsirtengtu, tai galu gale tik atsigerus buvo su teciu i mokykla isvaryta, nes nebebuvo kada valgyt. Tai tik idejau daugaiu i kuprine. Tingi skaiciuoti, paklausi, tai isviso nesamones sako, nors kasdien mokomes, o mokytoja kasdien vis aiksina" jus turit namie su ja skaiciuoti pasimokyt" mokomes, bet kad jinai uzsispyre ir nesistengia. Kai jai gera nuotaika, tai vos ne viska teisingai suraso, bet kai dabar beveik pastoviai blogos nuotaikos, tai plaukus nusiraut gali su ja.