Įkraunama...
Įkraunama...

Histeroskopija

QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 24, 22:52)
Atsakymai - tai operacijos išrašas, ar jau biopsijos atsakymas?  g.gif

Papildyta:

Ryt skambinsiu.
O Tu nebijok  rolleyes.gif

Parasyk paskui ka sake smile.gif
Atsakyti
Supainiojo ir išsiuntė į polikliniką šeimos gydytojai.... dar vakar turėjau rankose savo kortelę, ir ten nėra. Galiausiai prisiskambinau, kad man paprasčiausia nueiti į archyvą, ir atspausdins atsakymą man tiesiai.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 26, 12:35)
Supainiojo ir išsiuntė į polikliniką šeimos gydytojai.... dar vakar turėjau rankose savo kortelę, ir ten nėra. Galiausiai prisiskambinau, kad man paprasčiausia nueiti į archyvą, ir atspausdins atsakymą man tiesiai.

Linkiu kuo greiciau gauti atsakymus ir kad jie butu geri wink.gif
Atsakyti
Panika atšaukiama.... biopsijos tyrimas buvo išsiųsta į polikliniką (kažkodėl) ir dingo be žinios. Archyvuose pasiėmiau iš naujo. Viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 27, 12:38)
Panika atšaukiama.... biopsijos tyrimas buvo išsiųsta į polikliniką (kažkodėl) ir dingo be žinios. Archyvuose pasiėmiau iš naujo. Viskas gerai smile.gif

Labai džiugu girdėti, kad viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Ir Tau bus viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 27, 10:38)

Kalba eina apie gleivinės biopsiją? g.gif
Atsakyti
Aha smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 27, 13:43)

Ar matė histero metu kokius nors gleivinės pakitimus, kad darė biopsiją? g.gif Aš kai atguliau histero, tai buvo pirminė mintis, kad darysim gleivinės biopsiją. Po operacijos gydytojas pasakė, kad išplovė polipą blink.gif O kaip su gleivinės biopsija? - klausiu. Sako net nemačiau reikalo jos liesti - nėra jokių pakitimų g.gif Tai ir blaškausi savo mintyse, nes neapsisprendžiu ar čia liūdėti (biosija taip ir nedaryta) ar džiūgauti, kad jokių pakitimų nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2015 02 27, 16:20)
Ar matė histero metu kokius nors gleivinės pakitimus, kad darė biopsiją? g.gif Aš kai atguliau histero, tai buvo pirminė mintis, kad darysim gleivinės biopsiją. Po operacijos gydytojas pasakė, kad išplovė polipą blink.gif O kaip su gleivinės biopsija? - klausiu. Sako net nemačiau reikalo jos liesti - nėra jokių pakitimų  g.gif  Tai ir blaškausi savo mintyse, nes neapsisprendžiu ar čia liūdėti (biosija taip ir nedaryta) ar džiūgauti, kad jokių pakitimų nėra g.gif

man dare ir gleivines , ir kai salino polypa ir siunte jo meziaga atejo sts kad viskas gerai. o tau polypo medziaga siunte? skaitau rasai isplove visad galvojau kad ten kazkaip pjauna blush2.gif ar cia dvi skirtingos metodikos? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 24, 17:05)
Merginos, gal žinot - ar po histeroskopijos visoms daro biopsijos tyrimą? Man Mec sakė, kad būtinai siunčia ir per kokias 4-5 sav. bus atsakymas, bet atsakymas neatėjo, ir nei vienoj laboratorijoj tyrimo nėra  g.gif

man per 10d ats atejo.
smagu kad viskas gerai , ir ats atejo geri pelargonija thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2015 02 27, 15:20)
Ar matė histero metu kokius nors gleivinės pakitimus, kad darė biopsiją? g.gif

Rado vieną polipą ir vieną endometrinį sustorėjimą. Juos abu siuntė tyrimui ir neprikibo.
O daugiau su gleivine viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 02 28, 11:11)
man dare ir gleivines , ir kai salino polypa ir siunte jo meziaga atejo sts kad viskas gerai. o tau polypo medziaga siunte? skaitau rasai isplove visad galvojau kad ten kazkaip pjauna  blush2.gif ar cia dvi skirtingos metodikos?  g.gif

Oj... doh.gif Metodikos tokios skirtingos, kad reikia į teisingus klavės klavišus pataikyti doh.gif lotuliukas.gif O kai abi akys į kairę, tai va ir gaunasi naujos metodikos lotuliukas.gif Išpjovė turėjo būti blush2.gif Nesiuntė ir polipo. Nežinau kodėl g.gif O gal siuntė g.gif Išraše parašyta hiperplastinis polipas g.gif Matyt siuntė, nes kaip kitaip nustatė koks jis? doh.gif
Tikiuosi dėl mano neraštingumo, nesigaus dar kokių naujų metodikų lotuliukas.gif Soriukas doh.gif

Pelargonija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 02 kovo 2015 - 13:12