Įkraunama...
Įkraunama...

Histeroskopija

QUOTE(Jolkuce @ 2015 02 21, 15:23)
As kai skambinaus sake xalatukas, higienos priemones, iklotai,  vandens butelatis, slepetes. Tai pasimk ivairiu, nes mano galva kiekvienai kraujavimas po buna skirtingas.Siaip va sako duoda marskinelius ligonines tai operacijai, nakvot ten nereikia tai naktiniu itariu neprireiks gal.

Aisku dekui,gal reiks del visa ko isideti kokia ilgesne maikute...O idomu kaip del keliones?
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 02 21, 14:45)
Aisku dekui,gal reiks del visa ko isideti kokia ilgesne maikute...O idomu kaip del keliones?

Gal nuo ligoninės priklauso. Vilniaus Antakalnio ligoninėj tą pačią dieną išleidžia. O dėl kelionės tik gal nuo narkozės silpnumas, bet šiaip tai kažkokių skausmų man tai nebuvo.
Chalatą pasiimkit, naktinius duoda, su jais į operacinę eini. kojines šiltas, kitoms šalta būna po narkozės, šlepetes, vandens, kokį sausainį smile.gif nors valgyt irgi duoda, įklotų, žurnalą paskaityt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 21 vasario 2015 - 15:38
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 02 21, 15:37)
Gal nuo ligoninės priklauso. Vilniaus Antakalnio ligoninėj tą pačią dieną išleidžia. O dėl kelionės tik gal nuo narkozės silpnumas, bet šiaip tai kažkokių skausmų man tai nebuvo.
Chalatą pasiimkit, naktinius duoda, su jais į operacinę eini. kojines šiltas, kitoms šalta būna po narkozės, šlepetes, vandens, kokį sausainį  smile.gif nors valgyt irgi duoda, įklotų, žurnalą paskaityt.

bigsmile.gif net valgyt gausim, nu klausykit ko ne rojus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2015 02 21, 17:34)
bigsmile.gif net valgyt gausim, nu klausykit ko ne rojus  thumbup.gif

Bet man klausimas dar merginos, bet tai kaip daryt tyrimus jei jie mm metu buna iskraipyti siaip, ir kaip slapima priduot tokiu metu? g.gif tamponu gelbetis? biggrin.gif
Atsakyti
Pries menesi dare histeroskopija ir laparoskopija. Menesines atejo ir praejo laiku. Po menesiniu antra diena jau pastebiu, kad isskyros vos vos rausvos. Nzn, cia sunerimti jau reiktu ar ne?
Atsakyti
Merginos, gal žinot - ar po histeroskopijos visoms daro biopsijos tyrimą? Man Mec sakė, kad būtinai siunčia ir per kokias 4-5 sav. bus atsakymas, bet atsakymas neatėjo, ir nei vienoj laboratorijoj tyrimo nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 24, 17:05)
Merginos, gal žinot - ar po histeroskopijos visoms daro biopsijos tyrimą? Man Mec sakė, kad būtinai siunčia ir per kokias 4-5 sav. bus atsakymas, bet atsakymas neatėjo, ir nei vienoj laboratorijoj tyrimo nėra  g.gif

Man sakė, kad viską siunčia. Bet gal tik taip sakė g.gif o kiek laiko jau praėjo po operacijos jums?
Atsakyti
Jau 6 savaitės... iš daktarės kabineto sesutė skambino ir į valdišką laboratoriją, ir į privačią, į kurias dvi siunčia, nei vieni nėra gavę.
O išraše parašyta, kad išsiųsta histologiniam tyrimui ir per 1 mėnesį bus atsakymas pas daktarę...
Mec sakė, kad visus siunčia g.gif Tik įspėjo, kad su atsakymais nieks neskuba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 24 vasario 2015 - 19:29
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 24, 20:28)
Jau 6 savaitės... iš daktarės kabineto sesutė skambino ir į valdišką laboratoriją, ir į privačią, į kurias dvi siunčia, nei vieni nėra gavę.
O išraše parašyta, kad išsiųsta histologiniam tyrimui ir per 1 mėnesį bus atsakymas pas daktarę...
Mec sakė, kad visus siunčia  g.gif  Tik įspėjo, kad su atsakymais nieks neskuba.

atakymai buvo po savaites valdiskoj istaigoj.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 24, 20:28)
Mec sakė, kad visus siunčia  g.gif  Tik įspėjo, kad su atsakymais nieks neskuba.

Nu jo, idomiai. Kazi kur tie tyrimai, pasimete kur ar kaip. Kaip suprantu tave Antakalny operavo, ten skambint paklaust nebandei?
As kita savaite eisiu biopsijos rezultatu. Baisoka..
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2015 02 24, 19:31)
atakymai buvo po savaites valdiskoj istaigoj.

Atsakymai - tai operacijos išrašas, ar jau biopsijos atsakymas? g.gif

Papildyta:
QUOTE(debesyse* @ 2015 02 24, 19:51)
...Kaip suprantu tave Antakalny operavo, ten skambint paklaust nebandei?
As kita savaite eisiu biopsijos rezultatu. Baisoka..

Ryt skambinsiu.
O Tu nebijok rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 24, 22:52)
Atsakymai - tai operacijos išrašas, ar jau biopsijos atsakymas?  g.gif

Papildyta:

Ryt skambinsiu.
O Tu nebijok  rolleyes.gif

Biopsijos atsakymai
Atsakyti