Įkraunama...
Įkraunama...

Histeroskopija

QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 07, 21:19)
Mergaites, o kur Vln geriau darytis Histeroskopija ar antakalnyje ar greitosios pagalbos ligonineje? blush2.gif

Aš dariaus Vilniaus gimdymo namuose.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2013 12 07, 22:24)
Aš dariaus Vilniaus gimdymo namuose.

O koks gydytojas operavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 07, 22:03)
O koks gydytojas operavo? g.gif

Mane irgi domina, planuoju ten darytis histero šio mėnesio pabaigoje 4u.gif
Gal galėtumėt trumpai aprašyt, kaip ten atrodo histeroskopijos diena? Ateini ir iškart padaro, ar dar reikia kankintis ir laukt ik pietų? Kai man darė LP Greitosios pagalbos ligoninėj, tai operacijos laukimas pusė dienos žudė doh.gif
Atsakyti
Mane operavo R.Ž.
Ateini anksti ryte, po kelių valandų ir išoperuoja. Per pietus jau ir namo išvažiuoji, jei gera savijauta. Bet čia man taip buvo, gal kitos ir kitokių patirčių turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 08 gruodžio 2013 - 11:36
Sveikos merginos,

Kas daresi histero kaune pas P.V.? Man nepavyko jo isklausti kiek man tai kainuos. Bukit geros, kas zinot, parasykit bent i AZ. Labai nemalonu nezinoti tiksliai. Su LP buvo viskas paprasciau, kazkaip pats pasake. O db va se tau kad nori.. doh.gif

Ir kada namo isleidzia is sios istaigos? (Kriskcionisku GN.)?
Ir priminkit prasau, ka ten reikia su savim tureti.? Papaskokit, kaip ten bus? Nes nu ziuriu puse dalyku per viena ausi iejo per kita isejo is to strioko. Nors ir labai stengiausi atsiminti viska doh.gif
Atsakyti
Kažkada internete forume skaičiau pasisakymą apie tai, kad atliekant histeroskopiją negalima būti su kontaktiniais lęšiais. Gal tai su narkoze susiję? Bet kiek esu turėjusi narkozių, niekas net neklausė apie regėjimą ir visad būdavau su lęšiais.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 12 18, 19:22)
Kažkada internete forume skaičiau pasisakymą apie tai, kad atliekant histeroskopiją negalima būti su kontaktiniais lęšiais. Gal tai su narkoze susiję? Bet kiek esu turėjusi narkozių, niekas net neklausė apie regėjimą ir visad būdavau su lęšiais.

Man anesteziologe griežtai liepė išsiimti linzes, leido užsidėti akinukus iki kol užmigsiu...Sakė, dedant kaukę, kvėpuojant narkozės dujas jų gali patekti kažkiek ir į kitas veido dalis (is akis), tad linzes reikia išimti.
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2013 12 19, 11:53)
Man anesteziologe griežtai liepė išsiimti linzes, leido užsidėti akinukus iki kol užmigsiu...Sakė, dedant kaukę, kvėpuojant narkozės dujas jų gali patekti kažkiek ir į kitas veido dalis (is akis), tad linzes reikia išimti.

Dėkui, kad parašei 4u.gif Vadinasi, reiks pasiimti lęšių konteineriuką ir akinius.
Atsakyti
Ką pasiimti gulantis histeroskopijai? Chalatą, šlepetes. Ką dar?
Atsakyti
Sakykit, ar reiktų įsidėti kokį sumuštinį, vandens po histeroskopijos, jei norėsis, ar duos ligoninėje ką tai pavalgyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 28 gruodžio 2013 - 14:54
QUOTE(Gule @ 2013 12 23, 13:49)
Ką pasiimti gulantis histeroskopijai? Chalatą, šlepetes. Ką dar?

Man prireikė tik chalato, šlepečių ir toaletinio popieriaus, vandens pamiršau paimt, bet jo ir neprireikė, po narkozės iškart valgyt ir gert negalima, o kaip jau galima, tai ir paleidžia namučio smile.gif Tai pakeliui į McDonaldą užsukom blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konvalia: 28 gruodžio 2013 - 15:29
QUOTE(Konvalia @ 2013 12 28, 16:28)
Man prireikė tik chalato, šlepečių ir toaletinio popieriaus, vandens pamiršau paimt, bet jo ir neprireikė, po narkozės iškart valgyt ir gert negalima, o kaip jau galima, tai ir paleidžia namučio smile.gif Tai pakeliui į McDonaldą užsukom  blush2.gif

O naktinių ar ilgos maikės nereik turėt?
Atsakyti