Įkraunama...
Įkraunama...

Histeroskopija

QUOTE(Gule @ 2013 12 28, 15:57)
O naktinių ar ilgos maikės nereik turėt?

Ligoninės procedūroms duoda savo, o paskui jau apsirengi savo rūbais ir keliauji namo smile.gif
Atsakyti
Ar jum pakito ciklas po histeroskopijos? Man taip. Ciklo pabaiga. Vakar patepė vos vos (labai šviesiai tarsi smėlio spalva), šiandien taip pat tik dar mažiau. Ankščiau man kartais patepdavo iš vakaro (bet tamsiau), o ant rytojaus normalios mėnesinės būdavao. O dabar?!
Atsakyti
Labas rytas
Merginos,sakykit ar yra skirtumas kuria c.d. darys histeroskopija? Aciu smile.gif
Atsakyti
Man gydytoja sakė, žinoma, po mėnesinių ir svarbu, kad nebūtų daug gleivių. Man gavosi 12 c. d. Kiek žinau, histeroskopiją galima daryti ir antroje ciklo pusėje.
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Man prieš IVF užsienio gydytojas paskyrė diagnostinę histeroskopiją,
sakykit ar įmanoma gauti iš valstybinės ginekologės siuntimą ax.gif (niu suprantat, kaip nors lotuliukas.gif )
arba gal kas gali parekomenduoti, kur darytis ją ?
ačiū iš anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, o mane domina, kiek mokėti gydytojui? Ar išvis nemokėti? Pirmą kartą atsidursiu ligoninėj,tai neįsivaizduoju,kokie ten tarifai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 01 22, 07:50)
Labas rytas
Merginos,sakykit ar yra skirtumas kuria c.d. darys histeroskopija? Aciu smile.gif

Skirtumas toks, kad kuo anksciau, tuo mazesne gleivine buna uzaugusi ir viskas geriau matosi.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 01 22, 07:50)
Labas rytas

Aš dariau histerokopiją prieš maždaug du mėnesius.Tai man prieš darant šį tyrimą buvo atsakyta, kad šis tyrimas yra daroms tarp 6 ir 15 ciklo dienos, nes jei būtų pastojimas, kad nepakenkti jam.
Atsakyti
QUOTE(Sakla @ 2014 02 21, 18:04)
Aš dariau histerokopiją prieš maždaug du mėnesius.Tai man prieš darant šį tyrimą buvo atsakyta, kad šis tyrimas yra daroms tarp 6 ir 15 ciklo dienos, nes jei būtų pastojimas, kad nepakenkti jam.

ACiu,as jau po jos smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Aš irgi ruošiuosi atlikti histeroskopiją -yra 2 polipukai gimdoje, bet dar ir istirs gimdą, nes 2 metus negalime pastoti... Vyras dar nedarė tyrimų dėl nevaisingumo - truputi neaktyvus jis šiuo klausimu... Šeip, bijau ne pačios procedūros, o ką gali negero surasti jos metu... Dar komplikacijos buna po jos (nedažnai ). Na, tikiuosi, viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Takata @ 2014 02 19, 14:42)
Sveikos mergaitės  4u.gif

Man prieš IVF užsienio gydytojas paskyrė diagnostinę histeroskopiją,
sakykit ar įmanoma gauti iš valstybinės ginekologės siuntimą  ax.gif (niu suprantat, kaip nors  lotuliukas.gif )
arba gal kas gali parekomenduoti, kur darytis ją ?
ačiū iš anksto  mirksiukas.gif

Man siuntimą parašė ginekologė. Tačiau prieš operaciją ir prieš rašant siuntimą, liepė išsitirti kraują. Su lapeliu ką išsitirti, nuėjau pas šeimos gydytoją (kur esu prisirašius) parašė siuntimą histeroskopijai, nors ir neprašiau šito. Be to, padarė nemokamus kraujo tyrimus, nes ir jie finansuojami.
Tai ir tau, nesvarbu kuri - tiek ginekologė, tiek šeimos gydytoja gali išrašyti siuntimą. Sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(narcissa @ 2014 02 24, 11:20)
Sveikos.
Aš irgi ruošiuosi atlikti histeroskopiją -yra 2 polipukai gimdoje, bet dar ir istirs gimdą, nes 2 metus negalime pastoti... Vyras dar nedarė tyrimų dėl nevaisingumo - truputi neaktyvus jis šiuo klausimu... Šeip, bijau ne pačios procedūros, o ką gali negero surasti jos metu... Dar komplikacijos buna po jos (nedažnai ). Na, tikiuosi, viskas bus gerai smile.gif

Viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Jei jos metu dar ką nors suras, patvarkys, kad būtų gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 24 vasario 2014 - 14:11
[quote=KriuKriu,2014 02 24, 14:15]
Man siuntimą parašė ginekologė. Tačiau prieš operaciją ir prieš rašant siuntimą, liepė išsitirti kraują. Su lapeliu ką išsitirti, nuėjau pas šeimos gydytoją (kur esu prisirašius) parašė siuntimą histeroskopijai, nors ir neprašiau šito. Be to, padarė nemokamus kraujo tyrimus, nes ir jie finansuojami.
Tai ir tau, nesvarbu kuri - tiek ginekologė, tiek šeimos gydytoja gali išrašyti siuntimą. Sėkmės 4u.gif

ačiū labai wub.gif
o kaip manot kur geriausiai darytis? ka galit parekomenduoti ?
vis tiek gal į kokią kliniką , kuri bent kažkiek su vaisingumu susijusi g.gif
Atsakyti