Įkraunama...
Įkraunama...

Histeroskopija

QUOTE(najamamyte @ 2014 10 16, 22:03)
As ka tik po histeroskopijos....pries dvi dieneles. Operavausi antakalnio klinikose...Mecejau komanda-ginekologe Kristina. Viskas Laabai gerai. Operavo 40min. Atsibudusi ligonineje buvau 2h. Puikiai viskas valosi. Merginos, nedvejokit ir nebijokit. Viskas labai paprasta ir verta. Jau kita cikla daktare siule bandyti pastoti.

Sveika,

Labai dziugu, kad viskas puikiai pavyko smile.gif Geras gyd palinkejimas, del pastojimo thumbup.gif

O kas ten valosi, apsviesk mane tamsuole, ir kelinta ciklo diena dareisi??
Man irgi svieciasi sita procedura kartu su LAP unsure.gif
Atsakyti
Manes irgi sitas dziaugsmas laukia, pasiskaiciau tai nurimiau, nes atrode kaip tikras baubas. Beje kiek jus mokejote uz visa sita geri mazdaug?
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 10 20, 12:33)
Manes irgi sitas dziaugsmas laukia, pasiskaiciau tai nurimiau, nes atrode kaip tikras baubas. Beje kiek jus mokejote uz visa sita geri mazdaug?

O kodel reikia moketi? Juk tai nemokama paslauga,kompencuojama ligoniu kasu.Beja as praietais metais taip ir nepasidariau, tikejaus gal netycia paspruks pats, alia ne velnio bledyna, tik paaugo, todel po naujako daba jau rasysiuos eilen doh.gif
Atsakyti
Aš nemokėjau nieko, nes apmoka ligonių kasos. Be to, registratūroje pamačiau plakatą, kuriame skelbiama, kad geriausia dovana gydytojų, paciento šypsena biggrin.gif Tai ir nemokėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 12 17, 18:27)
O kodel reikia moketi? Juk tai nemokama paslauga,kompencuojama ligoniu kasu.Beja as praietais metais taip ir nepasidariau, tikejaus gal netycia paspruks pats, alia ne velnio bledyna, tik paaugo, todel po naujako daba jau rasysiuos eilen  doh.gif

As ne lt gyvenu, tai galvojau atskristi i pasidaryti. Bet jau vietoje susitvarkiau. Vakar kaip tik histero apturejau, pasirodo mano polipas paslaptingai dingo kazkur... Sake viskas pas mane ten grazu nera ko panikuoti!
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 12 18, 18:16)
As ne lt gyvenu, tai galvojau atskristi i pasidaryti. Bet jau vietoje susitvarkiau. Vakar kaip tik histero apturejau, pasirodo mano polipas paslaptingai dingo kazkur... Sake viskas pas mane ten grazu nera ko panikuoti!

Na jo,buna ciudu,kad stebuklingai jie dingsta :-)
Papildyta:
QUOTE(tyli_audra @ 2014 12 18, 09:59)
Aš nemokėjau nieko, nes apmoka ligonių kasos. Be to, registratūroje pamačiau plakatą, kuriame skelbiama, kad geriausia dovana gydytojų, paciento šypsena biggrin.gif Tai ir nemokėjau

drinks_cheers.gif butent.Sypsena geriausia dovana.O kur dareis? Ka pasemei su savimi? rolleyes.gif Man idomu ar galima lakuotais koju nagais ait i operacija blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 gruodžio 2014 - 20:28
drinks_cheers.gif butent.Sypsena geriausia dovana.O kur dareis? Ka pasemei su savimi? rolleyes.gif Man idomu ar galima lakuotais koju nagais ait i operacija blush2.gif biggrin.gif
[/quote]

Dariausi Lazdynų ligoninėj. Turėjau chalatą, šlepetes, įklotų ir vandens. Kadangi tą pačią dieną paleido, tai labai kažko ir nereikia su savimi turėti. Net ir lengvus pietus gavau,nes operavo 9 val.
O lakuotais kojų nagais tai, manau,kad galima, nes vistiek bachilus reikia užsidėti biggrin.gif
Atsakyti
[quote=tyli_audra,2014 12 22, 08:47]
[/quote]

Dariausi Lazdynų ligoninėj. Turėjau chalatą, šlepetes, įklotų ir vandens. Kadangi tą pačią dieną paleido, tai labai kažko ir nereikia su savimi turėti. Net ir lengvus pietus gavau,nes operavo 9 val.
O lakuotais kojų nagais tai, manau,kad galima, nes vistiek bachilus reikia užsidėti biggrin.gif
[/quote]
Ai tada galima i nesilakuot,ner pries ka,jei su baciokais gulies :-D ant stalo.O ten tu visu klizmu nedaro ? blush2.gif visai plika ant stalo guldo ar su ligonines marskinukais?Blyn as tai kai pirmoke nieko nezinau,nes i ligonine kojos neesu ikelus nygde :-D
Atsakyti
Ai tada galima i nesilakuot,ner pries ka,jei su baciokais gulies :-D ant stalo.O ten tu visu klizmu nedaro ? blush2.gif visai plika ant stalo guldo ar su ligonines marskinukais?Blyn as tai kai pirmoke nieko nezinau,nes i ligonine kojos neesu ikelus nygde :-D
[/quote]

Nedaro klizmų smile.gif O prieš operaciją duoda tokius trumpus marškinukus apsirengti biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas operavotes pas Daiva Bartkeviciene pylimo poliklinikos stacionare?
Atsakyti

gal kas turite Mečėjaus kontaktus ir galit man į až parašyti?noriu pasidaryti histeroskopiją
Atsakyti
Uzsirasiau kovo 2 i Antakalni, o jau eiles kokios doh.gif greiciau ateitu ir praeitu viskas ax.gif
Atsakyti