Merginos, ar jums po histero normalios sekančios mėmės sekančios? Man darė histero 6 cd, po savaitės pramušė mmm, ciklas gavosi 14 dienų. Sėdžiu ir galvoju - ar tai mmm, ar sugalvojo kraujuoti po operacijos, po savaitės?....
Norejau paklausti, ar normalu, kad kraujingom isskyrom teplioja po histeroskopijos? Internete skaiciau, kad lyg ir taip, bet neramu vis tiek
tu isskyru nedaug, karta per diena, bet gal is viso neturi buti?

QUOTE(debesyse* @ 2015 01 26, 19:03)
Norejau paklausti, ar normalu, kad kraujingom isskyrom teplioja po histeroskopijos? Internete skaiciau, kad lyg ir taip, bet neramu vis tiek
tu isskyru nedaug, karta per diena, bet gal is viso neturi buti?

po histero man isskyros tokios arba rudos arba kraujingos buvo beveik dvi savaites. Beje nezinau kaip jums, bet man po histero menesines kaip is kokio vadovelio. Ciklas trunka 28d. ko anksciau nebudavo, geriausiu atveju 32d.

Sveikos
Aš Histero dariausi antroje ciklo pusėje (dėl vadinamo pabraižymo), bet po procedūros man nebuvo išvis jokio tepliojimo
(tik tą dieną,kai darė buvo pasirodę keli lašai) Nors gydytojas sakė, kad jei teplios, tai tikrai normalu.

Aš Histero dariausi antroje ciklo pusėje (dėl vadinamo pabraižymo), bet po procedūros man nebuvo išvis jokio tepliojimo

QUOTE(Pelargonija @ 2015 01 26, 13:09)
Merginos, ar jums po histero normalios sekančios mėmės sekančios? Man darė histero 6 cd, po savaitės pramušė mmm, ciklas gavosi 14 dienų. Sėdžiu ir galvoju - ar tai mmm, ar sugalvojo kraujuoti po operacijos, po savaitės?....
O pati histeroskopija buvo naudinga? Gal ka rdo ir pasalino? Pramustos mm gali buti tariamos del kokiu nors veiksmu, atliktu histero metu, pasekmiu

Pirma karta kai dare man histero, tai patepliojo kelias dienas ir laisva kaip timpa. Dabar dare histero 01.12 ir tai buvo irgi 6cd, bet jos metu pasalino polipa. Kaip sake gydytojas, taip ir buvo - pkraujavau savite, bet taip silpnai (su kasdieniniu iklotu vaiksciojau), o mm dar nebuvo

Pašalino polipą. Savaitę vos vos patepliojo, o po savaitės daug daug... jau 4 dienas.
Comma, Tavo parašas labai teisingas
Įvertinau, kiek daug yra pasaulyje gerų žmonių, kurie padeda manęs beveik arba net visai nepažinodami.

QUOTE(Pelargonija @ 2015 01 27, 21:27)
Pašalino polipą. Savaitę vos vos patepliojo, o po savaitės daug daug... jau 4 dienas.
Įvertinau, kiek daug yra pasaulyje gerų žmonių, kurie padeda manęs beveik arba net visai nepažinodami. 

Mink kuo skubiau pas operavusi gydytoja

Mane 10imta dien po operacijos apziurejo operaves gydytojas. O tu ar buvai pas ka nors? Man buvo pasiulyta alternatyva pas seimos gydytoja... Ale kai as tokia neviernas tamosius, tai nubidzenau pas operavusi gydytoja

P.S. Kai niekuom nebetikim, tikekim nors parasais... Savo, tavo, kaimyno... Vistiek kazkas pakels is tos balos ir privers vel eiti pirmyn

QUOTE(Pelargonija @ 2015 01 26, 14:09)
Histero turejau diagnostine, kartu su LP jau su reikalais. Kraujavau / tepliojo savaite.
Manau skambink gyd ir eik pasorodyt. Neturetu taip but.
QUOTE(Comma @ 2015 01 27, 22:38)
Niu kad jaučiuosi super duper

Man per paskutinius metus jau buvo pora sublūdijusių mėmių, vienos 12 dienų, kitos 18. Gal čia dar vienos

Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2015 01 27, 22:38)
P.S. Kai niekuom nebetikim, tikekim nors parasais... Savo, tavo, kaimyno... Vistiek kazkas pakels is tos balos ir privers vel eiti pirmyn
Nepasiduosim, ania? 

QUOTE(Pelargonija @ 2015 01 28, 10:41)
Niu kad jaučiuosi super duper
Man per paskutinius metus jau buvo pora sublūdijusių mėmių, vienos 12 dienų, kitos 18. Gal čia dar vienos

Vot būtent "gal"

O gal jau buvai?

Jau baigėsi, jaučiuosi normaliai, nutariau, kad tai ir buvo sublūdinusios mėmės.
Tik mano planus mažumėlę sujaukė
Tik mano planus mažumėlę sujaukė

QUOTE(Pelargonija @ 2015 01 26, 14:09)
Pamenu, kad po histeroskopijos iškart pliūptelėjo kraujas kaip per mėnesines.Kraujavau porą dienų, paskui mėnesinės atėjo kaip visada normalios.