Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Pifiene @ 2013 12 10, 10:48)
su BT tai nezinau, tingiu ir taip gera nematuot dabar  tongue.gif  gal i viduri ciklo ir pradesiu.
vizitas man numatomas 12.19 kazkur. O tu gal ir nesulauksi tu mm, tu ju nelauk labai  mirksiukas.gif  o jei netycia ateitu, tai ir eik iskart pas gine, nelauk. Pradesi naujus metus su naujais planais  bigsmile.gif

as tai ju nelaukiu, bet jos kaip ateina taip ateina lotuliukas.gif nu ziuresiu kaip cia tas mano ciklas susidelios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2013 12 09, 23:33)
Didziausi sveikinimai, aukyt ir stiprekyt, saugok savo kaledini stebukla!!! wub.gif

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pifiene @ 2013 12 10, 10:32)
Labas  bigsmile.gif

Po tokiu dziugiu BRUNETES jaunienu kazkaip neparasiau apie save  biggrin.gif
O pas mane neblogai viskas, jokiu cistu nera, viskas grazu ir pasiruose OS. Tai skyre dviguba doze Femaros (po 2 tabl i diena, 5 diienas). Pasijuokiau giniui, kad trinukus tures padet augint pats  tongue.gif nea siaip patenkinta isejau, sake, kaip jam susisvies po 1,5 ir ziures kas gero uzderejo, tai gal darysim IUI svenciu proga o gal lieps daug daug  smileysex.gif . Na zodziu bus matyt. Nes kai paklausiau, ka vyrui perduot, ar ruostis jam IUI, tai sake, kad vyras turi buti visda pasiruoses  tongue.gif

Tai dabar leksiu pirk letrozolio, gersim  smile.gif
O kaip tu? Kokie planai, jausmai pas tave?

Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**Brunetė** @ 2013 12 10, 12:10)
Ačiū  4u.gif
Papildyta:

Sėkmės  mirksiukas.gif

sveika,
ar jau yra kokiu nors nestumo pozymiu? ar iki teigiamo testo jau buvo nuojauta?
Atsakyti
QUOTE(**Brunetė** @ 2013 12 09, 15:21)
Mano HCG 115,2  ax.gif

jee pagaliau nauja nestuke.gif jau taip reikejo mergaitems vilties thumbup.gif linkiu kuo lengvesnio nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(**Brunetė** @ 2013 12 09, 22:07)

Jei nepaslaptis, kur lanklaisi? 4u.gif

QUOTE(Pifiene @ 2013 12 10, 11:32)
Labas  bigsmile.gif

Po tokiu dziugiu BRUNETES jaunienu kazkaip neparasiau apie save  biggrin.gif
O pas mane neblogai viskas, jokiu cistu nera, viskas grazu ir pasiruose OS. Tai skyre dviguba doze Femaros (po 2 tabl i diena, 5 diienas). Pasijuokiau giniui, kad trinukus tures padet augint pats  tongue.gif nea siaip patenkinta isejau, sake, kaip jam susisvies po 1,5 ir ziures kas gero uzderejo, tai gal darysim IUI svenciu proga o gal lieps daug daug  smileysex.gif . Na zodziu bus matyt. Nes kai paklausiau, ka vyrui perduot, ar ruostis jam IUI, tai sake, kad vyras turi buti visda pasiruoses  tongue.gif

Tai dabar leksiu pirk letrozolio, gersim  smile.gif
O kaip tu? Kokie planai, jausmai pas tave?

Linkiu, ka sis ciklas butu su laiminga pabaiga... nestuke.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sveikinimai naujai nestukei wub.gif thumbup.gif
Pifiene, man tai ikart dvigubai letrozole skyre smile.gif sikart irgi po 2 tab. geriau smile.gif
Bet manes kazkaip gine nenudziugini paskutini karta, matyt dar teks palauk savo eiles, nes sake, kad svarbiausia tureti kantrybes, nenuleist ranku, nes ta mano endo viska ir daro smile.gif sake, kad kai maziausiai tikiesi, tada ir staigmena buna smile.gif)
o dabar uzaugo nekazkas pas mane, vieoj pusej tik, buvo vienas 19, kitas 16 mm smile.gif tai nelabai kazko ir tikiuos smile.gif nuo siandien dufa dar pradejau gert po 2 k i diena smile.gif
tai belieka laukt svenciu, matysim kokios jos cia bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2013 12 10, 11:40)
sveika,
ar jau yra kokiu nors nestumo pozymiu? ar iki teigiamo testo jau buvo nuojauta?

Buvo, kai dariausi NT ir visi arba vaiduoklius rodė arba neigiami buvo, vis stebėdavausi kaip čia taip? Juk aš tikrai nestuke.gif O jei rimtai tai ne gal, nu kažkaip labai tikėjau kad mums pavyks šį ciklą 4u.gif
Požymiai: 3 dienos nėra mėnesinių, labai noriu valgyti ir miego mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Feltri @ 2013 12 10, 22:41)
jee pagaliau nauja  nestuke.gif jau taip reikejo mergaitems vilties  thumbup.gif linkiu kuo lengvesnio  nestuke.gif  wub.gif

Ačiū labai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(19891010 @ 2013 12 10, 23:30)
Jei nepaslaptis, kur lanklaisi? 4u.gif
Linkiu, ka sis ciklas butu su laiminga pabaiga... nestuke.gif  wub.gif  4u.gif

Vaisingumo klinikoje mirksiukas.gif
sunflowerr ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Brunetė**: 11 gruodžio 2013 - 18:38
Sveikos paneles, 10 c.d. yra 2 folikulai, vienas 18, kitas 11 mm...ar cia gerai yra? ar ne lb tikimybe butu pastot darant IUI..kokia jusu nuomone verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(playmate @ 2013 12 11, 22:24)
Sveikos paneles, 10 c.d. yra 2 folikulai, vienas 18, kitas 11 mm...ar cia gerai yra? ar ne lb tikimybe butu pastot darant IUI..kokia jusu nuomone verysad.gif

18mm tai geras, 11mm mazokas, o tikimybe visad yra 4u.gif

Brunete o pas kokia/koki gyd.?
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 12 12, 20:06)
18mm tai geras, 11mm mazokas, o tikimybe visad yra 4u.gif
Brunete o pas kokia/koki gyd.?

Visockienė mirksiukas.gif
Labukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Brunetė** @ 2013 12 12, 21:08)
Visockienė mirksiukas.gif
Labukas  4u.gif

Labukas 4u.gif Kaip laikotes? As ir toje klinikoje lankaus, bet pas Drejeriene ax.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 12 12, 21:30)
Labukas 4u.gif  Kaip laikotes? As ir toje klinikoje lankaus, bet pas Drejeriene ax.gif

Koks sutapimas bigsmile.gif
Atsakyti