Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(sunflowerr @ 2013 12 11, 11:05)
Sveikos  4u.gif
Sveikinimai naujai nestukei  wub.gif  thumbup.gif
Pifiene, man tai ikart dvigubai letrozole skyre smile.gif sikart irgi po 2 tab. geriau smile.gif
Bet manes kazkaip gine nenudziugini paskutini karta, matyt dar teks palauk savo eiles, nes sake, kad svarbiausia tureti kantrybes, nenuleist ranku, nes ta mano endo viska ir daro  smile.gif sake, kad kai maziausiai tikiesi, tada ir staigmena buna smile.gif)
o dabar uzaugo nekazkas pas mane, vieoj pusej tik, buvo vienas 19, kitas 16 mm smile.gif tai nelabai kazko ir tikiuos smile.gif nuo siandien dufa dar pradejau gert po 2 k i diena smile.gif
tai belieka laukt svenciu, matysim kokios jos cia bus smile.gif

Kai maziausiai tikiesi, tai tada ir buna, bet kad neina is galvos, tai tas durniausia doh.gif atrodo uzsimirstum ir prisimintu tik kai mmm veluotu kokia savaite bigsmile.gif bet ne, kur tau, zmogus galvoji, skaiciuoji tongue.gif

As pirma karta dvigubai Letrozole geriu, iki siol 3 stimuliacijos buvo po 5 tabl tik is viso. Tai 2 kartus uzaugo po viena, o paskutini karta 2 buvo ir trecias dar nedidukas palyginus, tai reiktu kaip 2 uzskaityt. Idomu kas sykart bus bigsmile.gif nusimato darbingos Kaledos tongue.gif
O tau kantrybes ir palinkesiu, nes mums visoms jos ziauriai truksta, norim cia ir dabar blush2.gif
O Ovitrelle skyre tau?
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 12 13, 13:37)
Kai maziausiai tikiesi, tai tada ir buna, bet kad neina is galvos, tai tas durniausia  doh.gif  atrodo uzsimirstum ir prisimintu tik kai mmm veluotu kokia savaite  bigsmile.gif  bet ne, kur tau, zmogus galvoji, skaiciuoji  tongue.gif

As pirma karta dvigubai Letrozole geriu, iki siol 3 stimuliacijos buvo po 5 tabl tik is viso. Tai 2 kartus uzaugo po viena, o paskutini karta 2 buvo ir trecias dar nedidukas palyginus, tai reiktu kaip 2 uzskaityt. Idomu kas sykart bus  bigsmile.gif  nusimato darbingos Kaledos  tongue.gif
O tau kantrybes ir palinkesiu, nes mums visoms jos ziauriai truksta, norim cia ir dabar  blush2.gif
O Ovitrelle skyre tau?

Sėkmės ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 12 13, 13:37)
Kai maziausiai tikiesi, tai tada ir buna, bet kad neina is galvos, tai tas durniausia  doh.gif  atrodo uzsimirstum ir prisimintu tik kai mmm veluotu kokia savaite  bigsmile.gif  bet ne, kur tau, zmogus galvoji, skaiciuoji  tongue.gif

As pirma karta dvigubai Letrozole geriu, iki siol 3 stimuliacijos buvo po 5 tabl tik is viso. Tai 2 kartus uzaugo po viena, o paskutini karta 2 buvo ir trecias dar nedidukas palyginus, tai reiktu kaip 2 uzskaityt. Idomu kas sykart bus  bigsmile.gif  nusimato darbingos Kaledos  tongue.gif
O tau kantrybes ir palinkesiu, nes mums visoms jos ziauriai truksta, norim cia ir dabar  blush2.gif
O Ovitrelle skyre tau?

aha, skyre smile.gif tik kazkokia nesamone gaunas, nes pagal BT ta pacia diena kai susileidau ir O ivyko g.gif gal bereikalo leidaus, net nezinau g.gif ir siaip grafikas nepatinka man, vingiuotas kazkoks, nestabilus biggrin.gif noreciau lygesnio biggrin.gif

Labas rytas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 12 14, 08:34)
aha, skyre smile.gif tik kazkokia nesamone gaunas, nes pagal BT ta pacia diena kai susileidau ir O ivyko  g.gif  gal bereikalo leidaus, net nezinau  g.gif  ir siaip grafikas nepatinka man, vingiuotas kazkoks, nestabilus  biggrin.gif  noreciau lygesnio  biggrin.gif

Labas rytas wink.gif

Labas rytas 4u.gif
Geras tas tavo grafikas, nenorek, kad butu kaip styga biggrin.gif
Ir man reiks pradet matuot, na gal nuo 1dienio g.gif kai numeciau ta termometra i sali, tai daar ir neissitraukiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 12 14, 09:02)
Labas rytas  4u.gif
Geras tas tavo grafikas, nenorek, kad butu kaip styga  biggrin.gif
Ir man reiks pradet matuot, na gal nuo 1dienio  g.gif  kai numeciau ta termometra i sali, tai daar ir neissitraukiau  smile.gif

man tai jau liga tas BT matavimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 12 14, 07:34)
aha, skyre smile.gif tik kazkokia nesamone gaunas, nes pagal BT ta pacia diena kai susileidau ir O ivyko  g.gif  gal bereikalo leidaus, net nezinau  g.gif  ir siaip grafikas nepatinka man, vingiuotas kazkoks, nestabilus  biggrin.gif  noreciau lygesnio  biggrin.gif

Labas rytas wink.gif

Man ir nepatiko mano grafikas, nes pagal jį mes visai nepataikėm ant ovuliacijos blush2.gif O va pasirodo pataikėm blush2.gif
Labai linkiu geros pabaigos mirksiukas.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Brunetė**: 14 gruodžio 2013 - 10:50
laba,

taip aprimus tema, Pifiene, kaip tu? lyg ir jau po vizito turetum buti?
Atsakyti
QUOTE(-odi- @ 2013 12 17, 09:30)
laba,
taip aprimus tema, Pifiene, kaip tu? lyg ir jau po vizito turetum buti?

Sveika 4u.gif

tikrai temuke aprimus, visos kaledinem dovanom uzsiemusios biggrin.gif o kur dar kostiumus maziesiems pasiuti reiakia, sausainius iskept ir tttt nera kada sm tupet mirksiukas.gif
As 4dieni pas giniu vaziuoju, dar pagal mano ilga cikla ankstoka ir taip bus, tik 14 cd kai paprastai O buna paie 18 - 19 cd.
O kaip tu? kokie pojuciai, nuojautos?
kas cia per mandra lentele pas tave ant paraso bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 12 17, 14:40)
Sveika  4u.gif

tikrai temuke aprimus, visos kaledinem dovanom uzsiemusios  biggrin.gif  o kur dar kostiumus maziesiems pasiuti reiakia, sausainius iskept ir tttt nera kada sm tupet  mirksiukas.gif
As 4dieni pas giniu vaziuoju, dar pagal mano ilga cikla ankstoka ir taip bus, tik 14 cd kai paprastai O buna paie 18 - 19 cd.
O kaip tu? kokie pojuciai, nuojautos?
kas cia per mandra lentele pas tave ant paraso  bigsmile.gif

labai lauksiu ziniu po vizito bigsmile.gif mirksiukas.gif

o as nieko, pojuciai, kaip visada biggrin.gif nuojauta, kad nieko rolleyes.gif
Papildyta:
ai cia ta mandra lentele pati programa pildo biggrin.gif as O dienos nesuvedziau, pati parase biggrin.gif idomu kasdien paziuret, kad naujo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-odi- @ 2013 12 17, 15:59)
labai lauksiu ziniu po vizito  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

o as nieko, pojuciai, kaip visada biggrin.gif  nuojauta, kad nieko  rolleyes.gif
Papildyta:
ai cia ta mandra lentele pati programa pildo biggrin.gif as O dienos nesuvedziau, pati parase biggrin.gif idomu kasdien paziuret, kad naujo biggrin.gif

Na lauksim ziniu ir is taves smile.gif
O programa tikrai mandra biggrin.gif pati gerai viska zino, ir dar tau pasako bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 12 17, 15:11)
Na lauksim ziniu ir is taves smile.gif
O programa tikrai mandra  biggrin.gif  pati gerai viska zino, ir dar tau pasako  bigsmile.gif

lotuliukas.gif tuoj ir II irasys uz mane doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-odi- @ 2013 12 17, 16:18)
lotuliukas.gif  tuoj ir II irasys uz mane  doh.gif  lotuliukas.gif

Aha lotuliukas.gif tau teliks konstatuoti fakta bigsmile.gif
Atsakyti