Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Sveiko planiukes smile.gif

Su praejusiomis graziausiomis sventemis, visoms linkiu kad artejantys metai butu sviesesni, vaisingesni, kupini vilties ir svajoniu issipildymo.

ODI kaip tavo ciklas? kaip supratau jau pasibaige ir prasidejo naujas. O kodel ilsiesi? mazu kokia cista uzsiliko?

Kaip sunflowerr reikalai? ajuuuu rolleyes.gif

Pas mane tai ziniu nauju nera, kazko laukiu, bet nieko nesitikiu, BT labai zema, tai turiu itarima, kad net O neivyko doh.gif

Bliamba, jau 4 OS turejau, o kas toliau verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, norėjau pasiteirauti ar jums visoms po stimuliacijų skiria progesteroną? Šiuo metu antrą ciklą bandom stimuliuotis clostu, bet ginė sakė, kad progesteroną man skirs tik tuo atvejų kai pamatysiu II ir pasidarysi prg (nes kažkada dariau buvo normoj). Ir jei skiria tai kurį? Man sakė, dufo dabar nebeskiria, geriau crinone, tik va įdomu kiek jis kainuoja. Gal kam teko susidurti? Tikiuosi, kad jo neprireiks. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 12 27, 21:49)

ODI kaip tavo ciklas? kaip supratau jau pasibaige ir prasidejo naujas. O kodel ilsiesi? mazu kokia cista uzsiliko?

Pas mane tai ziniu nauju nera, kazko laukiu, bet nieko nesitikiu, BT labai zema, tai turiu itarima, kad net O neivyko  doh.gif

taip, mate cista. si men.geriu kontraceptines rolleyes.gif nuo kito bandysim kazka daryt.

kada tau pas giniu? kelinta cd dabar?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

man siandien jau 3 cd smile.gif vakar buvau pas gine, gavau nauja stimuliacijos plana smile.gif nuo vakar leidziuos diferelina o nuo siandien dar plius ir gonali smile.gif truputi baisu ten su tais vaistas, tas dozes atitaikyt, kad ranka nesudrebetu biggrin.gif na bet kaip nors smile.gif
kazkaip pagalvojau gal mane cia IUI ruosia, nes ant lapo kur gavau su planu ziuriu uzrasyta IUI programa g.gif na gal kai dabar sekanti karta apziurai eisiu tolimesni kelia ir nusvies smile.gif tai tiek ziniu is manes smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Jungiuosi prie Jusu.. ax.gif trumpai apie mane - vaikuti saukiames nuo 2007m lapkricio... Pernai, per Kaledas, po stimuliacijos ir IUI pastojau,bet dukrytes netekom 27 nestumo savaite... verysad.gif palaidojom.. Bet gyvent be vaiku ne man.. Susikaupe,sueme save i rankas bandom vel pagauti stebukla,deja nesekmingai - spalio men naturaliame cikle daremes IUI - nesekmingai. Po IUI priaugo cistu nezinia is kur,geriau 2men kontraceptikus doh.gif aciu D juos baigiau ir siandian jau isgeriau pirma Closto tablete - eisim link tikslo stimuliuotame cikle darydami IUI - kaip ir tada, kai pagavom savo dukryte... wub.gif tik tada geriau Letrozoli,o dabar bandom su Clostilbegytu - po 2 tabletes per diena unsure.gif idomu kaip reaguos organizmas..

Nepykit,kad taip issipleciau cool.gif

Linkiu visoms kuo trumpiau cia uzsibuti ir kuo greiciau kraustytis pas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(-odi- @ 2013 12 28, 09:01)
taip, mate cista. si men.geriu kontraceptines  rolleyes.gif  nuo kito bandysim kazka daryt.

kada tau pas giniu? kelinta cd dabar?

Sveika,

Pas giniu tai net nezinau kada, priklausys kada mmm parsivilks doh.gif galetu jos aisku ir neateit, bet maza vilties. Siandien 23 CD, pojuciu nulis, ir 7 d po Ovitrelle. Bet kaip ir minejau, nezinau kaip su ta mano O buvo ar nebuvo, nes BT pazemej valkiojos iki uzvakar, dabar truputi pakilo, mazu O ivyko doh.gif po 5 paru nuo suleidimo blink.gif

Evelinute - sveika prisijungus, labai skaudus tavo izgyvenimai, bet mes cia ir esam, kad viena kita padrasintume, paguostume ir pasidziaugtume sekme bigsmile.gif O jus iskart IUI darote? mazu del vyro turto? nes maniskio irgi ne auksu ziba, bet IUI dar nebandem, jauciu kita cikla jau siulys. Nes jau sy norejau beveik, bet pagal giniu O turejo butu 7dieni, tai jis gal ir pats patingejo ir musu pagailejo, tai LIEPE pastot patiems biggrin.gif
Sunflower - tau 4u.gif viskas bus gerai. O kad giniai visu kortu is karto neatskleidzia tai pastebejau, gal taip jie mus saugo nuo pernelyg didelio smalsumo mirksiukas.gif ateis laikas ir pasakys tau, koks planas sugalvotas mirksiukas.gif

Atsakyti
Pifiene, mes 5 metus natūraliai nepastojome, o po pirmo IUI užkibo, tad natūraliai nebenoriu žaisti.. pas vyrą ne pyragai, o ir pas mane po nėštumo mm nereguliarios, jaučiu net O nevyksta.. tad nusprendėm nežaisti ir darytis IUI.
o Jūs nei karto nebandėt IUI? jei vyro turtas ne stebuklai, tai man atrodo verta bandyti IUI.. nes stimuliacija juk ne toks nekaltas reikaliukas, tad daryčiau IUI, kad tikimybė tikrai didesnė būtų ir nereiktų dar kelis kartus kartoti stimuliacijas.. ax.gif bet čia tik mano nuomonė 4u.gif

gal va sėkmingas ciklas bus ir nereiks daugiau to wub.gif to ir linkiu

P.S. o pas ką lankais? Jei Kaune ir pas vyrą tai įtariu pas tą patį, kurio dėka pastojau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute: 28 gruodžio 2013 - 11:57
QUOTE(sunflowerr @ 2013 12 28, 10:11)
Labas rytas smile.gif

man siandien jau 3 cd smile.gif vakar buvau pas gine, gavau nauja stimuliacijos plana smile.gif nuo vakar leidziuos diferelina o nuo siandien dar plius ir gonali smile.gif truputi baisu ten su tais vaistas, tas dozes atitaikyt, kad ranka nesudrebetu biggrin.gif na bet kaip nors smile.gif
kazkaip pagalvojau gal mane cia IUI ruosia, nes ant lapo kur gavau su planu ziuriu uzrasyta IUI programa  g.gif  na gal kai dabar sekanti karta apziurai eisiu tolimesni kelia ir nusvies smile.gif tai tiek ziniu is manes smile.gif

sveika;)
o pas ka lanakais? gal pas S?
Atsakyti
gal va sėkmingas ciklas bus ir nereiks daugiau to wub.gif to ir linkiu

P.S. o pas ką lankais? Jei Kaune ir pas vyrą tai įtariu pas tą patį, kurio dėka pastojau blush2.gif
[/quote]

Labai noreciau, kad ta mano OS odiseja baigtusi, bet yra kaip yra. Mes pirma pagavom naturaliai po metu kazkur, kai jau buvau nuejusi pas giniu ir nespejom net dorai tyrimu atlikt visu, kai pastojau. Paskui kury laika pas ji lankiausi dar. Ir kai antro nepagavom beveik 2 metus pas ta pati giniu ZZ nuzinksniavau smile.gif tikejausi panasios sekems. O IUI bandysim kita cikla, jau ir su vyru apsitarem, jis uz bigsmile.gif ir si butume bande, bet kaip minejau ginius patingejo, musu pinigines patausojo blush2.gif ir liepe tarp silkiu ruosimo patiems intensyviai padirbet. Na ziuresim, bet sekanti cikla prasysiuos IUI, juolab kad jau 5 OS bus. As geriu Letrozoli, gerai pas mane ten viskas uzauga, o 1 OS netgi buvo sekminga, buvo uzkibe, tik gaila neissilaike verysad.gif

Dabar googlinu as apie ta ovitrelle, negi as cia viena tokia, kuriai jis neveikia g.gif

nes dabar nei paleista nei pakarta jauciuos doh.gif nezinau kuri DPO ar isvis yra ta DPO doh.gif ai einu grycia sutvarkysiu, bo namai kaip po karo, kol vyrai isvaziave tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 12 28, 13:14)

Dabar googlinu as apie ta ovitrelle, negi as cia viena tokia, kuriai jis neveikia  g.gif

nes dabar nei paleista nei pakarta jauciuos  doh.gif  nezinau kuri DPO ar isvis yra ta DPO  doh.gif  ai einu grycia sutvarkysiu, bo namai kaip po karo, kol vyrai isvaziave  tongue.gif

tikrai pasitaiko kurioms merginoms tenka po kelias dienas ovitrele leistis. bet gal tau suveike tik bt neparode. ir isvis po vaistu ta bt pasidaro tikrai ne pati tiksliausia .as tikiu kad tau O ivyko tad aikom kumscius 4u.gif
Atsakyti
Pifiene, mano sėkmingasis grafikas irgi buvo "belenkoks"..

tad nemanau, kad juo reiktų visiškai vadovautis blush2.gif
o PRG dareisi?

o gydytojas tas pats ax.gif tik aš nėštumo metu lankiausi pas kitą gydytoją tai ir sekančio stebukliuko gaudyti pasilikau pas ją..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute: 28 gruodžio 2013 - 12:28
Parduodu Luveris 75TV (3vnt) ir Cetrotide 0.25mg (3vnt)

Luveris 75TV http://www.vaistai.l...l-1vial-n1.html
Cetrotide 0.25mg http://www.vaistai.l...

Luveris 75TV 1 vnt. kaina 100 Lt
Cetrotide 0.25mg 1 vnt. kaina 130 Lt
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xromasx1990: 28 gruodžio 2013 - 14:40