Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(meskute102 @ 2013 12 28, 12:11)
sveika;)
o pas ka lanakais? gal pas S?

aha, pas ja 4u.gif
Atsakyti
[quote=sunflowerr,2013 12 28, 17:15]aha, pas ja  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 28 gruodžio 2013 - 16:40
Tai tikriausiai tas pats smile.gif)
Kad cia neissiplesti, gal galite i az parasyti kiek laiko pas ja lanketes, ka taike, kada pastojot ir pan? Labai idomu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,mergytes 4u.gif

Prisiminiau,kad turiu likusiu apie 50 ultrogest(naturalus progesteronas) kapsulyciu ir kokias 5tabl.duphastono ax.gif Galiu perleist kuriai uz simboline kaina su virusu kartu ax.gif 4u.gif

Jei kuriai reik,rasykit i a.z. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 12 28, 17:42)
Tai tikriausiai tas pats smile.gif)
Kad cia neissiplesti, gal galite i az parasyti kiek laiko pas ja lanketes, ka taike, kada pastojot ir pan? Labai idomu  blush2.gif  4u.gif

lankiaus apie pusantru metu , pastoti nepavyko .... bet visos chemos buvo tikrai labai geros ..turejom 8 stimulaicijas is ju 6 su iui . pas mus neaiskios kilmes , na kolkas nerandam bedu del ko nepastojam g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 28 gruodžio 2013 - 17:38
Man ji dare lap ir histero, nustatyta 3 st endo, priezastis kaip ir aiski smile.gif dabar prasidejo 3 stimuliacijos ciklas. Ziuresim ka jis atnes:)
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 12 28, 19:58)
Man ji dare lap ir histero, nustatyta 3 st endo, priezastis kaip ir aiski smile.gif dabar prasidejo 3 stimuliacijos ciklas. Ziuresim ka jis atnes:)

viskas bus gerai . pamatysi wink.gif jei ne si tai kita tikrai pavyks wink.gif bet spausiu tvirati kumscius kad kuo greiciau sulauktumet nuostabios zinios wub.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif
turiu apie 45 vnt ovuliacijos testuku 20 miu/ml. už simbolinius 10 litukų, jei reikia, galiu siųsti.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2013 12 29, 17:29)
labutis  4u.gif
turiu apie 45 vnt ovuliacijos testuku 20 miu/ml. už simbolinius 10 litukų, jei reikia, galiu siųsti.

jau tau parasiau AZ, jei dar turi, imu smile.gif
nes kaip tik ieskau labai
Papildyta:
QUOTE(meskute102 @ 2013 12 28, 13:18)
tikrai pasitaiko kurioms merginoms tenka po kelias dienas ovitrele leistis. bet gal tau suveike tik bt neparode. ir isvis po vaistu ta bt pasidaro tikrai ne pati tiksliausia .as tikiu kad tau O ivyko tad aikom kumscius  4u.gif

Aciu uz kumstukus, reikia tiket, kad buvo kazkada ta O, nes BT pakilo truputi tik po 5 dienu nuo ovitrelle tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(evelinute @ 2013 12 28, 13:27)
Pifiene, mano sėkmingasis grafikas irgi buvo "belenkoks"..

tad nemanau, kad juo reiktų visiškai vadovautis blush2.gif
o PRG dareisi?

o gydytojas tas pats ax.gif  tik aš nėštumo metu lankiausi pas kitą gydytoją tai ir sekančio stebukliuko gaudyti pasilikau pas ją..

Aha tikrai kalnuotas tavo laimingas grafikelis buvo, bet galima izvelgti dvifaze tendencija. O dabar matuoji?
O PRG mano visada geras buvo po O, sy cikla kaip tik nedariau.
O pas ka dabar lankaisi?? smile.gif
Atsakyti
Kadangi du menesius geriau KT tai nematavau,bet kai tik baigsis mm butinai matuosiu.. Savotiska priklausomybe per tiek metu issivyste BT stebejimui blush2.gif

O lankausi pas Vi.sockiene ax.gif

Parodyk savo grafikeli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute: 29 gruodžio 2013 - 17:38
QUOTE(evelinute @ 2013 12 29, 18:36)
Kadangi du menesius geriau KT tai nematavau,bet kai tik baigsis mm butinai matuosiu.. Savotiska priklausomybe per tiek metu issivyste BT stebejimui blush2.gif

O lankausi pas Vi.sockiene ax.gif

Parodyk savo grafikeli ax.gif

Niu va suvedziau duomenis ( nes rasiausi kur pakliuvo) ir rodausi savo BT tongue.gif
ten kur pastaba, tai Ovitrelle leidimosi diena. Faktiskai, ka brezia grafikas, kad mano O buvo 3dieni, tai negali buti doh.gif nes nelabai jau turejo ten buti kam ovuliuot g.gif na bet pagyvensim pamatysim. Gi cia kompiuterine programa, kuri vertina grafika pagal ivedamus duomenis, neatsizvelgiant i kiekvienos bukle ax.gif

Jou priklausomoybe nuo to termometro tikrai yra, bet mane jau jis erzina, nors realiai matuoti pradejau nuo rudens. Noreciau greiciau mesti sita reikala bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 12 29, 18:19)
Niu va suvedziau duomenis ( nes rasiausi kur pakliuvo) ir rodausi savo BT  tongue.gif
ten kur pastaba, tai Ovitrelle leidimosi diena. Faktiskai, ka brezia grafikas, kad mano O buvo 3dieni, tai negali buti  doh.gif  nes nelabai jau turejo ten buti kam ovuliuot  g.gif  na bet pagyvensim pamatysim. Gi cia kompiuterine programa, kuri vertina grafika pagal ivedamus duomenis, neatsizvelgiant i kiekvienos bukle  ax.gif

Jou priklausomoybe nuo to termometro tikrai yra, bet mane jau jis erzina, nors realiai matuoti pradejau nuo rudens. Noreciau greiciau mesti sita reikala  bigsmile.gif

Viskas cia gerai su tuo grafiku mirksiukas.gif man jis panasus i maniski sekminga-taip pat neuztikrintai kyla..

Tikekimes,kad artimiausiu metu mesim tuos matavimus ir auginsim nestuke.gif vietoj to 4u.gif
Atsakyti