QUOTE(velnyte @ 2014 01 02, 23:09)
Vat vat as taip galvojau, ir patikėk dabar visai kitos mintys mane lanko...deja ne linksmos...
Aš tikrai jaučiuos apgauta, nes manęs neįspėjo apie pasekmes. O tik kai atsiduri onkologu rankose sužinai visą tiesą. Gaila per vėlai.
Aš tikrai jaučiuos apgauta, nes manęs neįspėjo apie pasekmes. O tik kai atsiduri onkologu rankose sužinai visą tiesą. Gaila per vėlai.
Aciū Jums, Velnyte, kad dalinatės. Stiprybės Jums didžiausios ir kad viskas Jums būtų gerai!Tikrai, apie tokias rizikas kalbama ypač mažai. Pavyzdžiui, man nei vienas daktaras nei karto nėra apie tai net užsiminęs- visa informacija tik iš interneto, forumų ir t.t. Stimuliuojantys vaistai skiriami bele kaip ir bele kam. Bet kuriai, kas tik negali pastoti, rašo Duphastoną. Tada stimuliuoja ovuliaciją didžiausiom dozėm, nors auga ir savi foliai... Labai keistas man atrodo tas noras turėti vaiką bet kokia kaina, juk tą vaiką dar reikia užauginti. Ir kokia tragedija turėti šeimoje mamą/žmoną, sergančią vėžiu...Ar tikrai verta per visą tai eiti, ypač jau turint vaikų. Aš pati kartais pagalvoju, kaip mes nemokame džiaugtis tuo, kas mums jau duota, žmogui vis reikia daugiau ir bet kokia kaina.