Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių,

QUOTE(rasiux- @ 2013 12 07, 14:04)
O jei čia kokia draugiška špilkiiavonė dėl figūros- tai man nei šilta, nei šalta- kam nepatinka, tas lai nežiūri  biggrin.gif Man gerai, vyras irgi nesiskundžia
Bijok tu Dievo,kokia špilkiavonė,kai pati kaip tankas?Ir šiaip,aš labai gera ax.gif Parašiau dėl to,kad tavo rajone fūra apvirto
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 12 07, 13:10)
uoga as kiek tusprantu kad cia ne siaip nemokejo uz darzelicia del tu renkliavu kalba ejo( bent taip supratau)

Gupija pritariu,gailiuosi saves,nes nemanau kad esu toks blogas zmogus kad nusipelniau tokio sudo...aisku ta suda sukuriau sau pati,tai ner ant ko pykt,tik ant saves....

vo, pagaliau šaknis atkasei. drinks_cheers.gif o savigaila veda į depresiją....
QUOTE(rasiux- @ 2013 12 07, 15:04)
A ku su juo daryt prisisėmus  blink.gif Surūgsta pas mus šaldytuve nenaudojamas  biggrin.gif  O jei čia kokia draugiška špilkiiavonė dėl figūros- tai man nei šilta, nei šalta- kam nepatinka, tas lai nežiūri  biggrin.gif Man gerai, vyras irgi nesiskundžia, tai kaimynkos ir kitos pavyduolės lai pačios tą majonezą ir kabina  biggrin.gif
Kažkaip jau išaugau tą perdėtą susirūpinimą- ką apie mane pagalvos, o ir kitų nebesmerkiu dėl jų , gal tik mano nuomone, kvailo elgesio. Aišku, būna, kad apzaunyju kokį  įžūlų vairuotoją, bet tik tiek.
Vat poilsio tai ir aš nerandu sau tinkamo, galvoje terminai ir visokie įsipareigojimai kaip per Poškos Labas reklamą- kadakadakadakada  doh.gif Bet nieko nekaltinu- pati norėjau, prisižadėjau, tai reik daryt...

tik nesakyk, kad surūgusį majonezą lauk išmeti....juk bele kas, kur reik dėt kiaušų, o dedi tą majonezą, yra bbe galo skanu.... net elementarūs blyneliai. išbandyta.....
Atsakyti
Germine- pletko apie fūrą dar negirdėjau.
O apie majonezo panaudojimą ne vien mišrainėms irgi ne biggrin.gif Jis man toks nereikalingas produktas, kaip dažnai ir pomidorų padažas. Seniau būdavo dedam vos ne ant torto, o dabar labai retai...
Atsakyti
oi. gal nereikia surūgusio majonezo blynų.
kažkaip jautriai reaguoju į patarimus, kaip sunaudot sugedusius produktus. norėčiau tikėt, kad jų niekas nenaudoja...
konkrečiai apie majonezą - kam jį pirkt? kiaušas, mikseris, aliejus ir prieskoniai. darai tiek, kiek nesurūgsta. pagal skonį ir pareikalavimą. pigiau, sveikiau, šviežiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 12 07, 14:04)

Vat poilsio tai ir aš nerandu sau tinkamo, galvoje terminai ir visokie įsipareigojimai kaip per Poškos Labas reklamą- kadakadakadakada  doh.gif Bet nieko nekaltinu- pati norėjau, prisižadėjau, tai reik daryt...

As lyg ir randu, bet neturiu kas su auksais pabutu... sad.gif man truksta paprasciausio isejimno i zmones, kad ir to pacio meeto(kelis kartus esu buvus jonavieciu), kad ir pasisedejimo su drauge ir sampanu. nu vat siaip smegenis atgaivint. o mb lb p[yksta, kad as nebunu namie doh.gif
QUOTE(tindiriuška @ 2013 12 07, 15:03)
konkrečiai apie majonezą - kam jį pirkt?

blenderio neturiu, todel perku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2013 12 07, 16:00)
As lyg ir randu, bet neturiu kas su auksais pabutu... sad.gif
Kol dičkės mokykloj,o mažė daržiuky,varyk mirksiukas.gif
Ar nėra prailgintos mokykloj?Brangu,bet kartą per mėnesį palikus kokioms 5val už 20Lt(pas mus tokie tarifai) tikrai galėtum atsipalaiduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2013 12 07, 16:00)
man truksta paprasciausio isejimo i zmones, kad ir to pacio meeto

tada aš laukinė. Ir mano vyras laukinis biggrin.gif Nes geresnių draugų už vienas kitą neturim. Vaikai sumiega, įsijungiam kokį filmą, įsipilam po taurę vyno ir pailsim.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2013 12 07, 17:27)
tada aš laukinė. Ir mano vyras laukinis  biggrin.gif  Nes geresnių draugų už vienas kitą neturim. Vaikai sumiega, įsijungiam kokį filmą, įsipilam po taurę vyno ir pailsim.

ir aš tokia pati. tik nepavadinčiau "laukine" - kaip tik naminė smile.gif
ai, ir vyno mes ne(be)vartojam smile.gif žieminiai vakarai - su ąsočiu arbatos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2013 12 07, 16:27)
tada aš laukinė. Ir mano vyras laukinis  biggrin.gif  Nes geresnių draugų už vienas kitą neturim. Vaikai sumiega, įsijungiam kokį filmą, įsipilam po taurę vyno ir pailsim.

mano vyras uk. tai apie bendra veikla ner kalbos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2013 12 07, 16:23)
Kol dičkės mokykloj,o mažė daržiuky,varyk  mirksiukas.gif
Ar nėra prailgintos mokykloj?Brangu,bet kartą per mėnesį palikus kokioms 5val už 20Lt(pas mus tokie tarifai) tikrai galėtum atsipalaiduoti  4u.gif

pas mani for freee. tai kai nori gali pabut ir iki 17h prailgintoj lotuliukas.gif bet kur man eit tokiu metu? nes namie but nenoriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2013 12 07, 17:37)
pas mani for freee. tai kai nori gali pabut ir iki 17h prailgintoj lotuliukas.gif  bet kur man eit tokiu metu? nes namie but nenoriu g.gif
Išleidai visas ryte 7:30 sėdai į autiką ir Kaunan,į kokią bazę-pašliaužiosi,pigiai apsipirksi,akis paganysi.Užeisi kur kavos išgert kokia daugiavaikę pasikalbinus.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 12 07, 18:55)
Išleidai visas ryte 7:30 sėdai į autiką ir Kaunan

o aš bijočiau į kitą miestą išvažiuoti, vaikus mokykloj palikus. Kaip taisyklė, viskas, kas bloga, atsitinka pačiu netinkamiausiu metu.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2013 12 07, 19:03)
bijočiau į kitą miestą išvažiuoti, vaikus mokykloj palikus.
Toks ten ir kitas miestas...O kai tėvai iš Kauno į Vilnių dirbti kasdien važinėja? g.gif
Atsakyti