Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių,

o as sukuosi kaip vovere,o isvardint net nera ka nes nieko kaip ir nepadariau...skamba net debiliskai...prisedau nes reikia bent kavos siandien ivairuot....

kazkaip cia su MV pakalbejau kad butu fajna kaledo namo grist,kad vaikams jos butu baltos,saltos,su sniego linksmybem.... tai sakem siemet jau niekaip( nes jau ir bilitu kainos kosmines,ir atostogu vyras nebeturi),tai kazkaip kita met...tai nepatikesit,gyvenu kitu metu kaledinem nuotaikom lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(liliux4 @ 2013 12 08, 13:55)
Aš nieko nagaminau, užtat pastatėm sniego bobą su mažiais smile.gif
Skani? bigsmile.gif
Persirijau... blush2.gif
Atsakyti
Vakar prigaminau, liko dar siandienai, ir dar rytojui v I darba ideti blush2.gif Nevalgo jie kol kas dar katilais pas mus, tai naudojuos tuo.
Mes pasikulturinom - dickei buvo gen. repeticija choru pries visas sventes, tada dar nudumem I prezidenturos kiemeli pasibut, smagu - jauku, silta, gera, sviesiu zmoniu daug, vaikai paduko , meduoliu su karsta arbata gavom, koncerto pasiklausem rolleyes.gif Grize dar paselo lauke, o tada - maudynes, vakariene, pamokos- testai su dicke.
Atsakyti
Nebuvau visą dieną namie, tai vaikai susirgo iš to liūdesio doh.gif grįžtu, guli pasliki, su temperatūrom, mažajai akys pūliuoja, dičkiai su gerklėm/ausim/nosim vargsta. sėdim visi namie doh.gif namie bardakas, gyvatynas, šiukšlynas... kažkaip iki kalėdų reik susitvarkyt, pas mus tėvai suvažiuos. o apsukos mano jau nelabai didelės. ir dar pasiūti šį bei tą dovanoms planavau. žodžiu, viskas šuniui ant uodegos doh.gif
Atsakyti
Tindi, uzsukai tu man mintis su savo darbo grafiku, noriu ir as taip. Is galvos neisiena, vis generuoja ka cia padaryt, kaip cia padaryt, kad maziau dirbt, tiek pat uzdirbt ir laiko daugiau sau ir seimynai turet biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas wink_3.gif

Jau kaip gražu kai pasniguriavę bigsmile.gif wub.gif Kalėdine nuotaika užkrečia 000054.gif

Užmačiau interneto platybėse, krentu iš juoko ir svajoju tokį savo pastatyti megalol.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 12 08, 19:39)
Skani? bigsmile.gif
Persirijau... blush2.gif

Aga tongue.gif , šiandien jau neišėjom į darželį, nors rodos parėjo šiltom kojom ir rankom .

QUOTE(Muse @ 2013 12 09, 10:39)
Tindi, uzsukai tu man mintis su savo darbo grafiku, noriu ir as taip. Is galvos neisiena, vis generuoja ka cia padaryt, kaip cia padaryt, kad maziau dirbt, tiek pat uzdirbt ir laiko daugiau sau ir seimynai turet  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Va va , ir aš galvoju galvoju ir nedrįstu unsure.gif

Mentai, gal tu per daug iš savęs reikalauji g.gif . Truputėlį lėtink tempą ir žiūrėk kas bus mirksiukas.gif . Labai palaikau tave ir įtariu kaip nelengva. console.gif

Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2013 12 09, 10:24)
Užmačiau interneto platybėse, krentu iš juoko ir svajoju tokį savo pastatyti megalol.gif

o cia musu siu metu balandzio menesio kurinys lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2013 12 09, 09:39)
Tindi, uzsukai tu man mintis su savo darbo grafiku, noriu ir as taip. Is galvos neisiena, vis generuoja ka cia padaryt, kaip cia padaryt, kad maziau dirbt, tiek pat uzdirbt ir laiko daugiau sau ir seimynai turet  biggrin.gif

nigavari,
jau kad užsuko, tai užsuko čia visom.
jau man smegenys perkaito nuo mąstymo:)
Atsakyti
audryta o kuri cia tu?

liliux turiu tokia bloga savybe nemoku letint,nekreipt demesio,plaukt pasroviui,pailset,atsiribot... labai nu to kenciu....ir labai pykstu ant tevu kam nam iskepiju gyvenimui trugdanti atsakomybes jausma unsure.gif

largo sveikatos seimai ir jegu tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mentas: 09 gruodžio 2013 - 11:08
QUOTE(largoconfuoco @ 2013 12 09, 09:27)
Nebuvau visą dieną namie, tai vaikai susirgo iš to liūdesio  doh.gif 

Sveikatos vaikams. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Karinuks @ 2013 12 09, 10:24)

O taip, labai nuotaikingas aukštynkojis senis besmegenis. thumbup.gif
QUOTE(audryta @ 2013 12 09, 10:36)
o cia musu siu metu balandzio menesio kurinys  lotuliukas.gif

Gražu. O jūs visi dar gražesni. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 12 09, 11:06)
audryta o kuri cia tu?
as su akinukais smile.gif kitoj pusej mano sesuo smile.gif brolis ir mano dukros didziosios smile.gif

QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2013 12 09, 11:06)
Gražu. O jūs visi dar gražesni. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciuuuu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 09 gruodžio 2013 - 11:34