Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių,

QUOTE(gupija @ 2013 12 14, 09:20)
aš tai tą žinojau, bet susilaukiau būtent tokių replikų iš pažįstamų, kai pasisakiau, kuo vaikai serga.

Matyt jų vaikai lengvai prasirgo. Mano mažesnieji irgi lengvai palyginus praėjo, o vyresnėlis sirgo labai stipriai ir labai sunkiai unsure.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif

Germine console.gif

Skruzde, koks gražus bigsmile.gif

Nikte, ačiū 4u.gif

Gupija, man taip pat sunki liga pasirode vejaraupiai... kiek lengviau tik vienam is triju buvo, o kiti ... praeitos ziemos per vejaraupius 1,5 men issimete karantinams smile.gif ir visko istisinis lyginimas isvargino (jei tik galiu, tai ir nelyginu, o cia reikejo daug ir dazniai)... bet... dziaugiausi, kad ziema ir kad ne per sventes. 4u.gif
Atsakyti
karinuks o as pirma kart girdziu kad del vejaaupiu reikia viska lyginti .... g.gif

germine kas cia tave uzpuole... 4u.gif

Atsakyti

mentas, čia žinai - viena gyd sako: zelionka tepk...
kita: zelionka atgyvena, plius džiovina...
trečia: nieko nedaryt..
kaip visada - kiek žmonių, tiek nuomonių... ir apie viską taip smile.gif
Bet jei turi svarių argumentų, tada sutinku smile.gif

Keitėm apatinius 3 k dienoj, patalynę kasdien, maudžiau vaikus taip pat 3 k dienoj su muilu paprastu, tepiau fenistil tepalu po kiekvieno prausimo. Ir antialerginių davėm. Mums pasiteisino - niežulio stipraus nebuvo, randų neturim, o spuogų buvo visur.... taip vadinama: sunki forma, plius vienas su sauskelnėm gi buvo (o ten jų taip pat daugybė buvo)... bet pavyko viskas gerai smile.gif
O lyginimas kaip ir kūdikiams smile.gif dėl tų pačių priežasčių... nes spuogeliai labai imlūs infekcijoms 4u.gif tam ir ta švara reikalinga.
Atsakyti
labukas 4u.gif traumos- doh.gif Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Patinkinkit mano mažiukę ax.gif
https://www.facebook...5...e=3
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 12 15, 18:45)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 12 15, 18:45)

patinkinau thumbup.gif
Bet tikrai kokia gražuolytė-linksmuolytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 12 15, 19:45)

Atlikta. 4u.gif
Laba diena. Po savaitgalio šokių kojas skauda. doh.gif Taip smagiai pabaliavojom. rolleyes.gif Trečiadienį mažosios karnavalas, bus princesė. wub.gif
Eisiu traukti dėžes su papuošimais, reikia jau namus pasipuošti. ax.gif Dar pravalysiu langus, iš vidaus dukra nučiupinėjus, iš lauko katė vis nosį trina, glaustosi, tai kaip nusnargliuoti atrodo. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enrikyte: 16 gruodžio 2013 - 13:27
QUOTE(Germinė @ 2013 12 15, 19:45)

Patinkinau ir aš ax.gif
Kaip tavo žirnis?????????????

Sveikos 4u.gif
Perskaičiau tik porą psl atgal blush2.gif Pas mus karnavalų, švenčių maratonas. Nesergam (tfu tfu tfu). Laukiu atostogų, šią savaitę atidirbam ir gryžtam tik po Naujų, negaliu sulaukt savaitgalio.
Atsakyti

germine faina maziuke wub.gif patinkinau blush2.gif uz tokia mergyte negaila-man ji balta snaigyte primena wub.gif
Atsakyti
Ačiū už balsus 4u.gif Pasidalinkit su draugais,gal ir jie prisidės ax.gif Aš pirmą kartą dalyvauju ax.gif
Žirnis?O kas Žirniui?Eina į mokyklą,į baseiną...Viskas jam gerai thumbup.gif
Atsakyti