Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių,

manai... nu jo as priklausoma nuo streso,jei jo nejauciu jauciu panika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 12 17, 23:50)
manai... nu jo as priklausoma nuo streso,jei jo nejauciu jauciu panika  doh.gif

as ilga laika tik juokaudavau, kad man pasidaro neramu, jei aplink, kalendoriaus uzrasuose ramu, bet pasirodo visai rimta - man stresas, jei kazkuria akimirka suprantu, ked neturiu del ko zut but pult strimgalviais, apima bloga nuojauta, kad kazko svarbaus nepadariau, pamirsau ir tt, net sapnuoju, pvz. - kad vaiko gimtadienis, o as pamirstu - suorganizuot, nuvaziuot, nuvezt ir pan.
Atsakyti

Sveiki.
Prasirgom vejaraupiais labai lengvai-ketvirtadieni isbere,vakar jau gavom pasveikimo pazyma,siand laisvai dalyvaujam karnavale smile.gif
Mentas-maniskis mete pries 4men.Pagerejo savijauta zenkliai..Pranyko sirdies "durimai",kosuliai ir pan.. Atsirado priklausomybe-saldytuvui biggrin.gif Pradzioj svoris nukrito 6kg.,dabar atsistatineja.. Jau greit spyna reiks kabint ant saldytuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2013 12 17, 13:49)

Fainas klipukas, dar ir klasiokką jame pamačiau bigsmile.gif

Gliuka, aš tokia pati doh.gif Ir jei telefonas per ilgai ramus, tikrinu ar tikrai veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 12 18, 08:23)
Jau greit spyna reiks kabint ant saldytuvo biggrin.gif

kabink jau dabar.
maniškis priaugo 15-20 kg nuo tada, kai metė rūkyt..
todėl aš ir nemetu..
Atsakyti
sveikos

na del to svorio maniskis su ugiu 190 sveria tik 80,nors valgo daug butu fajna jei priaugtu svorio...o as jei numesciau doh.gif
Atsakyti
Gruodžio 31d 23:45 bus keturi metai,kaip PZ nerūko.Tiesiog pakvietė mane paskutinei cigaretei.Sakau,jo,nespėsim šiemet.O jis sako-aplamai paskutinei biggrin.gif Svorio nepriaugo,nepriklausomas nei nuo šaldytuvo,nei nuo saldumynų.Energetinio irgi negeria.
Aš nemečiau.Svorio priaugau.Nuo šaldytuvo priklausoma tampu po 18 val ax.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif

Germine - graži snieguolytė wub.gif

Mečiau dar prieš apie 7 metus rūkymą... tiesiog taip užsinorėjo. Bet svorio nepriaugau, dėl to, kad žiūrėjau ką ir kada valgau, priklausomybių taip pat neatsirado kitokių...
Svorio priaugau per nėštumus - daug smile.gif bet šiandien jau mažiau sveriu nei prieš pirmajį, bet tai tik mano stiprios valios dėka. Ėmiausi Diukano dietos - man ji labai tinkama pasirodė (mėgstu tą maistą, kuris leidžiamas ir patinka, kad gali visą parą valgyti kiek nori lotuliukas.gif )... aišku ilgas procesas, bet vertas...
Atsakyti
karinuks tai kiek dabar sveri? pradejau skaityt ir manau gal vertetu isbandyti mano valia,tik kad cia kaledos arteja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 12 17, 16:19)
Swed.Bet koks bebūtų,be kortelės nei vienm nenusiimsiu nemokamai

aisku 4u.gif nu jo be korteles niekaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 12 18, 11:37)
karinuks tai kiek dabar sveri? pradejau skaityt ir manau gal vertetu isbandyti mano valia,tik kad cia kaledos arteja  blush2.gif

Tai palauk kol šventės praeis, dieta labai ilga, man užtruks beveik metus kol galėsiu jau valgyti viską.

Pas jus atėjau su 90 kg (pavasarį, laikytis pradėjau vasarą, kai pas mamą atostogavom), dabar beturiu 71 kg. Jausmas labai geras. Šiuo metu esu stabilizacijos etape - dar vis nelengvas, bet jau geriau... ir jis truks maždaug pusmetį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2013 12 18, 12:42)
Tai palauk kol šventės praeis, dieta labai ilga, man užtruks beveik metus kol galėsiu jau valgyti viską.

Pas jus atėjau su 90 kg (pavasarį, laikytis pradėjau vasarą, kai pas mamą atostogavom), dabar beturiu 71 kg. Jausmas labai geras. Šiuo metu esu stabilizacijos etape - dar vis nelengvas, bet jau geriau... ir jis truks maždaug pusmetį  smile.gif

blink.gif blink.gif
ohoho blink.gif blink.gif
ir aš noriu blink.gif
Atsakyti