Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių,

Labukas 4u.gif

Sloga prikibus - neatsikratau bash.gif

Dėl dietos - tai na ką - kai bus noras, tas tikras NORAS smile.gif tada nebebus jokių svarstymų, kliučių ir t.t. atsiras ir motyvacija ir valia. Čia su daugeliu dalykų taip, kai kažko labai nori ir tai yra tavo svajonė, tikslas - jį visada gali pasiekti mirksiukas.gif wub.gif

QUOTE(largoconfuoco @ 2013 12 18, 21:02)
ką žmonos?  huh.gif žmonos tada gražios  nail.gif  lotuliukas.gif

wub.gif
MB tai toks nedidukas, vos 70 kg sveria biggrin.gif

QUOTE(audryta @ 2013 12 18, 21:11)
Laba, tingiu skaityt blush2.gif  tetis namie bigsmile.gif rugilei neblogeja,  bet pamazu gereja. Buvom klinikose siandien, tai sake stebeti ir testi antibus. Greiciausiai bus persalus ir del to tas limfmazgis padideko. Bet jei bloges iskarto i kaina vaziuoti.....

Smagu, kad gerėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2013 12 18, 22:02)
ką žmonos?  huh.gif žmonos tada gražios  nail.gif  lotuliukas.gif

gazios bet su kg lotuliukas.gif dabar verciu saviski valgyt, gal as sukudesiu lotuliukas.gif
Papildyta:
Laukiam Kaledu wub.gif
mergaiciukes kada susitinkam blush2.gif nu ten pat gal- po nauju metu aisku ax.gif
kaip as visu pasiilgau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 19 gruodžio 2013 - 10:15
QUOTE(audryta @ 2013 12 18, 22:11)
Laba, tingiu skaityt blush2.gif  tetis namie bigsmile.gif rugilei neblogeja,  bet pamazu gereja. Buvom klinikose siandien, tai sake stebeti ir testi antibus. Greiciausiai bus persalus ir del to tas limfmazgis padideko. Bet jei bloges iskarto i kaina vaziuoti.....
gerai kad neblogėja, o dėl tu limfmazgių, ką aš žinau g.gif pas mane iškarto sūnui, po dvejų dienų vidurinėlei ištino limfmazgis, bet tik iš vienos pusės...įtarinėjo monokuliozė, bet kad bėrimų nėr, temp. nėra, limfmazgis tik iš vienos pusės kaip teniso kamuoliukas...tik kad skausmingas labai...gydymo nėra, tik šilti kompresai, nes čia kaip ir virusas g.gif

QUOTE(Nerutė @ 2013 12 19, 00:01)
senai matemes  unsure.gif
su tavimi paklydėle jau metai kaip nesimatėm, aš tavo vyrą ir tai dažniau matau biggrin.gif
Reikia būtinai susitikt, ir be negaliu bigsmile.gif

Merginos, planuojam po Kalėdų susitikimą, kas už ir kada? Rašykit kuria diena ir val. kam patogiau, laukiamos visos 4u.gif wub.gif

Žada ateit: largo, Enigma, aš ax.gif kas dar?
Atsakyti
noriu ir as verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 12 19, 12:37)
noriu ir as  verysad.gif
kai atvažiuosi, su tavimi gali bus ir atskirai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 12 19, 11:03)
Merginos, planuojam po Kalėdų susitikimą, kas už ir kada? Rašykit kuria diena ir val. kam patogiau, laukiamos visos  4u.gif  wub.gif

Žada ateit: largo, Enigma, aš  ax.gif kas dar?

Gal ir as ax.gif Kai nuspresite del dienos ir laiko - prisiderinsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 19 gruodžio 2013 - 12:23
Gal ir atvažiuosiu.Mano mergelkos su pagaliukais namie valgo -ruošiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2013 12 19, 13:00)
Gal ir as  ax.gif Kai nuspresite del dienos ir laiko - prisiderinsiu  4u.gif
thumbup.gif sutarta

QUOTE(Germinė @ 2013 12 19, 13:07)
Gal ir atvažiuosiu.Mano mergelkos su pagaliukais namie valgo -ruošiasi  lotuliukas.gif
bigsmile.gif thumbup.gif reikės dukrą nudžiugint, o tai pasiilgo wub.gif
Atsakyti
as tai siandien sulauksiu jau tevu,tai didesnis stresas man nei dziaugsmas... blush2.gif namai kaip po karo doh.gif
siandien turesim atsisveiknt su musu logopede,jau paskutinis uzsiemimas,nes ji vaikelio laukiasi,tai jai jau per sunku... paruosem atsisveikinimo dovana,tikiuosi patiks ,va tokia
user posted image
siuvinetas ranksluostukas blush2.gif ( ne mano darbas)
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 12 19, 14:05)
as tai siandien sulauksiu jau tevu,tai didesnis stresas man nei dziaugsmas...  blush2.gif  namai kaip po karo  doh.gif 

siandien turesim atsisveiknt su  musu logopede,jau paskutinis uzsiemimas,nes ji vaikelio laukiasi,tai jai jau per sunku... paruosem atsisveikinimo dovana,tikiuosi patiks ,va tokia
siuvinetas ranksluostukas  blush2.gif  ( ne mano darbas)
atsipalaiduok ir džiaukis susitikimu 4u.gif

o dovanėlė puiki wub.gif
Atsakyti
Nataliuncik mus del visa ko siunte tai vaxevom, gi nepaliksiu siaip sau... jei nebutu apziureja butu gulde ir su narkoze ieskoja kas kaip...
Atsakyti
Man rankų darbo dovanos pačios mieliausios, susilydyčiau tokią gavusi wub.gif
Atsakyti