Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Vitulka @ 2014 01 31, 14:13)
sviestas sviestuotas. Kam tas prausiklis tada? praust švarią odą? tam prausiklis ir yra, kad nupraustų makiažą ax.gif

drinks_cheers.gif , čia turbūt kaip kam patinka. Aš asmeniškai nemėgstu naudoti milijonos priemonių. Turiu puikų prausiklį, kuris švelniai, bet labai gerai nuprausia tiek veido tiek akių makiažą (ir natūralų ir nenatūralų) thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
FAIPA DELICAT SHAMPOO Pažeistiems plaukams su vaisių rūgštimis ir keratinu kvapas labai patiko, vaikiškos kramtomos gumos wub.gif O šiaip šampūnas kaip šampūnas, išplovė gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 01 31, 12:13)
sviestas sviestuotas. Kam tas prausiklis tada? praust švarią odą? tam prausiklis ir yra, kad nupraustų makiažą ax.gif

Makiažo valiklis taip neparuoš odos tolesniem žingsniam (kremo, serumo tepimui)... O prausiklis nenupraus makiažo taip, kaip specialiai tam skirta priemonė. Todėl pirma nuvalau makiažą (akių, lūpų, veido), tada odą prausiu, taip odą paruošdama kitom priemonėm ir nieko čia sviestuoto,
Nuvalius akis, odą dar prausiu putojančiu, nes jis man pašalina riebalų perteklių, giliau nuprausia, ko nepadaro vandenukas nuimantis tik tušą, lūpdažį, pudrą, o su prausikliu, kuris odą prausia agresyviau - nenorėčiau brūžint akių ypač padažytų tušu.... schmoll.gif Todėl manau kad tam turi būti dvi skirtingos priemonės...
Aišku kiekviena naudojam kaip įpratusios esam, bet niekaip nesuprantu, kaip su viena priemone galima pasiekti keletos rezultatų (nuvalyto makiažo ir švariai nupraustos ir gerai paruoštos odos efekto) unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 31 sausio 2014 - 23:18
O čia tema "Kaip nusivalyti makiažą?" ar "Naudojam priemones iki galo!"?

Pabaigiau savo numylėtinį rankų kremą "Margarita", akimirksniu susigeria, nuostabiai kvepia, užtektinai drėkina.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 01 31, 00:38)
Aš tai nesuprantu kam mozot akis su prausikliais skirtais veidui prausti....? g.gif Makiažas turi būt nuvalomas su tam skirta priemone ir tik nuvalytą odą praust... Na bent jau aš taip suprantu ir taip darau ir man dzin kaip prausiklis "nuima" makiažą, nes jo aš vistiek nepalieku ant odos, jei reikia - valau per dešimt vatukų kol nebelieka makiažo pėdsakų ant vatos, tada jau odą prausiu.... Ir prausdama masažuojamais judesiais per odą apeinu aplink akis, kam akis tais  prausikliais erzint jei jie neskirti tam.... nesuprantu  g.gif 
Nebent parašyta būna kad tinka ne tik veidui prausti, bet ir makiažui valyti....  smile.gif

Oho kokias diskusijas issaukiau biggrin.gif

O as nesuprantu kam valyt atskirai, jei prausiklis viska nusprausia ir be jokiu mozojimu. wink.gif Butent toki jau kelis metus naudoju, labai greitai ir lengvai viska nuprausia - tai kam man apsikraut n priemoniu tik tam, kad kazkam atrodo, jog taip teisingiau praust. Na ir prausikliu juk visokiu buna - mano megstmaiausias kreminis, bet su daug alieju sudetyje, tai nematau nieko blogo akims, kad juo prausiu (juk paprastu aliejum baisiai rekomenduojama makiaza valyt).

Na o paskirtis nebutinai buna nurodyta, bet nebutinai tai reiskia, kad netinkamas produktas tam. Paziurekit kremu sudetis - koks ranku, kuno ir koju daznai nelabai kuo ir skiriasi sudetyje, tai vien del to, kad i mazesne pakuote ipiltas ir brangiau parduodamas kaip ranku kremas nereiskia, kad negalima juo kuno tept ir pan.
Atsakyti
aš su prausikliu nuplaunu visą makiažą. Mane labai erzina (švelniai tariant) valytis makarais makiažą, todėl išprotėčiau, jei reiktų pirma pieneliu, valikliu, vatos diskeliais valytis, o po to daaaar praust su prausikliu wacko.gif O dabar duše besimaudant vienas du ir nuprausiu viską. Bet sutinku su kažkieno išsakyta nuomone, kad kiekviena turim savo būdą valytis makiažui bigsmile.gif o kad būtų į temą, pribaigiau Sebamed dušo aliejų

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2014 02 01, 01:07)
  o kad būtų į temą, pribaigiau Sebamed dušo aliejų

domina atsiliepimas 4u.gif Gal galit palygint su Loccitane dušo aliejum ? 4u.gif
Atsakyti
Naomi Campbell Eternal Beauty dušo želė. Nuostabi. Kvapas wub.gif Ir tai vienintelė dušo želė, po kurios oda švelni lyg kremu ištepta.

user posted image

Nivea In shower kūno losjonas. Nedidukas kiekis buvo, 50 ml g.gif Nežinau, ar patiko, na oda slidi po jos, bet sudėtis nepatiko smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 02 01, 00:48)
O as nesuprantu kam valyt atskirai, jei prausiklis viska nusprausia ir be jokiu mozojimu. wink.gif Butent toki jau kelis metus naudoju, labai greitai ir lengvai viska nuprausia - tai kam man apsikraut n priemoniu tik tam, kad kazkam atrodo, jog taip teisingiau praust.

Tai dėl manęs aišku kad nereikia kažką keist savo įpročiuose.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siriii @ 2014 01 31, 14:38)
pamenu ,kad jus tik nesenai pirkote sia kauke nauju pirkiniu temoje. 4 kartams tik uzteko? blink.gif  as sia kauke nuo rugsejo galo turiu ir jau naudojau nezinau kiek kartu, tikrai daugiau nei 10, gal kokiu 15 ir dar like kokiems 3kartams. tiesa ne visus situos kartus kaukes naudojimo tepdavau ant skruostu. kur jus pirkote sia kauke? gal kokia nukabinta ji buvo jums? biggrin.gif  as kai is sephoros atsisiunciau , tai ji nebuvo uzklijuota kazkaip.

Pirkau Kristianoj, kaip užklijuota buvo - nepamenu blush2.gif biggrin.gif Kaukę visada tepu ant viso veido, kaip visada bet kokią veido kaukę, iš esmės pati nustebau, kad taip greit subaigiau, gal netaupiai naudojau unsure.gif Iš kitos pusės, kaukės 50 ml, kažkaip man atrodo, kad paprastai daugiau būna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemuogytė: 01 vasario 2014 - 20:23
QUOTE(NORIKA @ 2014 02 01, 19:56)
Tai dėl manęs aišku kad nereikia kažką keist savo įpročiuose.... lotuliukas.gif

Tai ne tave omeny turejau sakydama 'kazkam'. As kalbejau apie zurnalus, produktu aprasymus, kazkokiu specialiatu patarimus, siaip kosmetikos megeju nuomones ir tt. Pvz tonika naudot ar ne irgi n nuomoniu yra - vienur rasoma/sakoma, kad butina, kitur nebutina...
Atsakyti
Curaprox dantų pasta visai patiko, neaštri, bet gal šiek tiek trūko gaivumo po dantų išvalymo. kartojama nebus, nes dabar renkuosi dantų pastas be fluoro
user posted image
Atsakyti