QUOTE(NORIKA @ 2014 01 31, 00:38)
Aš tai nesuprantu kam mozot akis su prausikliais skirtais veidui prausti....?

Makiažas turi būt nuvalomas su tam skirta priemone ir tik nuvalytą odą praust... Na bent jau aš taip suprantu ir taip darau ir man dzin kaip prausiklis "nuima" makiažą, nes jo aš vistiek nepalieku ant odos, jei reikia - valau per dešimt vatukų kol nebelieka makiažo pėdsakų ant vatos, tada jau odą prausiu.... Ir prausdama masažuojamais judesiais per odą apeinu aplink akis, kam akis tais prausikliais erzint jei jie neskirti tam.... nesuprantu
Nebent parašyta būna kad tinka ne tik veidui prausti, bet ir makiažui valyti....
Oho kokias diskusijas issaukiau
O as nesuprantu kam valyt atskirai, jei prausiklis viska nusprausia ir be jokiu mozojimu.

Butent toki jau kelis metus naudoju, labai greitai ir lengvai viska nuprausia - tai kam man apsikraut n priemoniu tik tam, kad kazkam atrodo, jog taip teisingiau praust. Na ir prausikliu juk visokiu buna - mano megstmaiausias kreminis, bet su daug alieju sudetyje, tai nematau nieko blogo akims, kad juo prausiu (juk paprastu aliejum baisiai rekomenduojama makiaza valyt).
Na o paskirtis nebutinai buna nurodyta, bet nebutinai tai reiskia, kad netinkamas produktas tam. Paziurekit kremu sudetis - koks ranku, kuno ir koju daznai nelabai kuo ir skiriasi sudetyje, tai vien del to, kad i mazesne pakuote ipiltas ir brangiau parduodamas kaip ranku kremas nereiskia, kad negalima juo kuno tept ir pan.