Sausio pabaigtuvės
Bourjois healthy mix serumas-pudra. Tai buvo pirmoji skysta pudra, kurią įsigijau. Ilgą laiką naudojau tik mineralines. Pudra tikrai patiko: lengva, gražiai dengiasi, maskuoja vidutiniškai (pilno, rimtai nusiteikusio maskavimo man nereikia), tačiau, jei reikia stipresnio maskavimo, galima išgauti rezultatą neatrodant, kaip pudros tonos nešiotojai. Laikosi ilgiau nei pusdienį be priekaištų, vėliau kiek apsitrina, bet ne 100 proc. Esu šviesiaodė, turėjau 52 numerį - tiko beveik idealiai. Tepdavau pirmiausiai su pirštais, viskas buvo OK, bet pačioje pudros gyvenimo pabaigoje įsigijau RT kempinėlę ir tada pamačiau magiją

Su ja dengiasi OKx3 kartus. Pakuotė labai patogi. Žodžiu, užskaityta.
Missha 4D tušas. Tai geriausias tušas kokį esu naudojus. Aišku, pareiškimas gana efektingas, nes kai kurių tušų efektas yra priblėsęs ir negali žinoti, kokie geri jie buvo, tad tiksliau būtų sakyti - mėgstamiausias tušas dabar

Man patinka didelės, efektingos blakstienos, bet nepatinka sulipę, perkrautos ir sunkios. Ponas Missha padaro taip, kaip reikia: pailgina, suteikia apimties, blakstienos atrodo wow, bet taip, lyg tavo tikrosios blakstienos yra wow, o tušas tik šiek tiek paryškino tą wow

Ir dar - jis didvyriškai laikosi visą dieną, nenutrupa, nenubėga ir vėlai vakare dar galima pasidžiaugti wow blakstienom. Nusivalo su abrikosų kauliukų aliejumi. Pakuotė elegantiška tokia ir jausmas, lyg laikytum žymiai prabangesnį produktą. Vienintelis minusas - sudžiuvo greičiau nei per 2 mėn. Galima rasti Ebay ir parduotuvėse, kuriose pardavinėjama kosmetika iš Azijos. Labai labai artimai ir sėkmingai draugauja su Eveline blakstienų serumu.
Smashbox blizgis. Labai graži spalva ir blizgis fainas, bet kažkas jau jam nebe taip: kvepia/smirda keistai. Aš tiesiog nenaudoju blizgesių tiek daug, kad sunaudočiau bent vieną iki pabaigos. Nors ne, buvo keli per gyvenimą
Madre Bees lūpų balzamas. Kaip nemokama dovana - liuks. Drėkina vidutiniškai, sudėtis gera, kvapas neerzina. Nepirkčiau dėl pakuotės, o ir šiaip - yra geresnių.
Andalou citrininis veido prausiklis. Kvepia

Tokiom nesintetinėmis citrinomis, jų žievelėm ir dar kažkuo skaniu. Pakuotė patogi, bet...nekokybiška. Šitas prausiklis yra iššovęs man tiesiai į akį ir teko puse nakties skalauti gardžiai kvepiančias citrinas iš akies. Prausiklis so so. Labai sunkiai nusiplaudavo, reikėdavo daug daug kartų plauti veidą, kad nusiplautų produkto slidumas. Oda likdavo švari, bet kiek pastangų ir vandens tam prireikdavo

Nekartotinas.
Valgyti medų labai smagu, bet yra tokia akimirka, prieš pat valgant, kai būna dar smagiau...