Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Sausio pabaigtuvės bigsmile.gif

user posted image

Bourjois healthy mix serumas-pudra. Tai buvo pirmoji skysta pudra, kurią įsigijau. Ilgą laiką naudojau tik mineralines. Pudra tikrai patiko: lengva, gražiai dengiasi, maskuoja vidutiniškai (pilno, rimtai nusiteikusio maskavimo man nereikia), tačiau, jei reikia stipresnio maskavimo, galima išgauti rezultatą neatrodant, kaip pudros tonos nešiotojai. Laikosi ilgiau nei pusdienį be priekaištų, vėliau kiek apsitrina, bet ne 100 proc. Esu šviesiaodė, turėjau 52 numerį - tiko beveik idealiai. Tepdavau pirmiausiai su pirštais, viskas buvo OK, bet pačioje pudros gyvenimo pabaigoje įsigijau RT kempinėlę ir tada pamačiau magiją biggrin.gif Su ja dengiasi OKx3 kartus. Pakuotė labai patogi. Žodžiu, užskaityta.

Missha 4D tušas.
Tai geriausias tušas kokį esu naudojus. Aišku, pareiškimas gana efektingas, nes kai kurių tušų efektas yra priblėsęs ir negali žinoti, kokie geri jie buvo, tad tiksliau būtų sakyti - mėgstamiausias tušas dabar smile.gif Man patinka didelės, efektingos blakstienos, bet nepatinka sulipę, perkrautos ir sunkios. Ponas Missha padaro taip, kaip reikia: pailgina, suteikia apimties, blakstienos atrodo wow, bet taip, lyg tavo tikrosios blakstienos yra wow, o tušas tik šiek tiek paryškino tą wow biggrin.gif Ir dar - jis didvyriškai laikosi visą dieną, nenutrupa, nenubėga ir vėlai vakare dar galima pasidžiaugti wow blakstienom. Nusivalo su abrikosų kauliukų aliejumi. Pakuotė elegantiška tokia ir jausmas, lyg laikytum žymiai prabangesnį produktą. Vienintelis minusas - sudžiuvo greičiau nei per 2 mėn. Galima rasti Ebay ir parduotuvėse, kuriose pardavinėjama kosmetika iš Azijos. Labai labai artimai ir sėkmingai draugauja su Eveline blakstienų serumu.

Smashbox blizgis. Labai graži spalva ir blizgis fainas, bet kažkas jau jam nebe taip: kvepia/smirda keistai. Aš tiesiog nenaudoju blizgesių tiek daug, kad sunaudočiau bent vieną iki pabaigos. Nors ne, buvo keli per gyvenimą bigsmile.gif biggrin.gif

Madre Bees lūpų balzamas. Kaip nemokama dovana - liuks. Drėkina vidutiniškai, sudėtis gera, kvapas neerzina. Nepirkčiau dėl pakuotės, o ir šiaip - yra geresnių.

Andalou citrininis veido prausiklis. Kvepia wub.gif wub.gif wub.gif Tokiom nesintetinėmis citrinomis, jų žievelėm ir dar kažkuo skaniu. Pakuotė patogi, bet...nekokybiška. Šitas prausiklis yra iššovęs man tiesiai į akį ir teko puse nakties skalauti gardžiai kvepiančias citrinas iš akies. Prausiklis so so. Labai sunkiai nusiplaudavo, reikėdavo daug daug kartų plauti veidą, kad nusiplautų produkto slidumas. Oda likdavo švari, bet kiek pastangų ir vandens tam prireikdavo doh.gif Nekartotinas.
Atsakyti
user posted image

Neutrogena kūno losjonas. Tikėjausi iš jo daugiau. Tam kartui, kelioms valandoms padrėkina neblogai, tačiau ryte pasitepus, vakare ir vėl dykuma. Susigeria gana greitai. MB jis kaip stebuklas, tai nežinau, ar čia tik aš, ar MB reikalavimai ne tokie aukšti. Pakuotėje liko dar kokie 3-4 tepliojimosi kartai, bet neįmanoma iškrapštyt, o pjaut, kirpt ir krapštyt šį kartą neturiu noro. Kvapas minimalus, toks tradicinis Nivea mėlyno kremo ir pan.

Sibu kūno losjonas.
Labai jau lengvas. Tokiu metų laiku tikrai ne pats tinkamiausias. Tikėjausi, kad šaltalankiai bus rimtesnis konkurentai šalčio išvargintos odos problemoms. Įtariu, kad ir šiltesniu oru jis nebūtų ypatingas. Yra tikrai geresnių.

Organic people plaukų kaukė (rusiškai parašyta, jog skirta tam, kad jūsų plaukai blizgėtų. itin.). Jau kokia 5 ji pas mane. Prilipo. Naudoju vietoj balzamo. Plaukai tikrai blizga, aišku, visada gali labiau, bet esu patenkinta. Prisiderina prie daugumos šampūnų, neriebina plauko, neturi intensyvaus kvapo. Mano plaukai ilgi, dažyti ir tradiciški - riebūs prie šaknų, sausuoliai galuose. Kaukę galima rasti ten, kur pardavinėja rusišką kosmetiką.

Macadamia aliejus. Sunku man kažką apie jį rašyti. Naudojau daugiausiai plaukams: galiukams, naktinėms kaukėms ir pan. Kažkokio ypatingo efekto nebuvo, bet plaukai būdavo smagesni tam kartui. Gal per retai naudojau unsure.gif Pakuotė būtų patogi, bet per dozatorių viskas šonais bėgdavo, tai tas patogumas tik teorijoje.

Keranove šampūnas. Šitą įtraukiau, nors naudojau tik kelis kartus, tam, kad perspėčiau žmones biggrin.gif Nepirkit šito šampūno. Gyvenime neturėjau tokių bėdų su šampūnu. Vieni plauna smagiau, kiti kiek prasčiau, bet, kad plautų taip. Plaukų stadiją priartina prie šiaudų 85 proc. Nepadeda niekas (nebent kitas plovimas). Bandžiau kelis kartus, nes galvojau, kad nedraugavo su balzamu, bet su kauke buvo tas pats. Girdėjau iš žmonių, kurie turi kitokius plaukus, jog jiems irgi teko susidurti su šituo šampūnu. Santykiai labai panašūs biggrin.gif MB sunaudojo, bet irgi pirmą kartą teko išgirsti komentarų apie šampūną ir jo gebėjimus iš plaukų gaminti šiaudus.

Laukiam kitų tuščių buteliukų bigsmile.gif
Nesušalkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemuogytė @ 2014 02 01, 11:22)
domina atsiliepimas  4u.gif  Gal galit palygint su Loccitane dušo aliejum ?  4u.gif

Aš galiu palygint. Skirias tik kvapu. Aišku L'oocitane kvapesnis smile.gif
Atsakyti
user posted image
Mylimas ir periodiškai kartojamas lūpų balzamas. Negaliu be jų gyventi, visus metus nė iš vietos, nes užtenka porą valandų nepasitepti, tai savaitę vaikštau skaudamomis raudonomis lūpomis.. Šis man riebiausias iš Blistex pieštukinių, užtenka ilgam, žiemai idealus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 02 01, 00:43)
Pabaigiau savo numylėtinį rankų kremą "Margarita", akimirksniu susigeria, nuostabiai kvepia, užtektinai drėkina.
user posted image

man taip pat jis pats geriausias, svarbiausia, kad nesijaučia glicerino ko nemėgstu rankų kremuose, gerai drėkina. Kartojamas daug kartu thumbup.gif

Lūpoms naudoju Neutrogena, super drėkina, ypač žiemą.
user posted image
Atsakyti
YSL shocking blakstienų tušas
user posted image
Tvarkingai dažė, bet kažkaip greit darbo dienos "neatlaikyt" pradėjo, į dienos pabaigą nutrupėdavo, nekartosiu daugiau.
Atsakyti
Bioderma Atoderm Hand cream nežinau ar patiko g.gif Man pasitepus juo kažkoks keistas pojūtis, lyg trauktų rankas, nemoku net to apibūdint jausmo blush2.gif Kvapas patiko, švelnus, neįkyrus. Bet kad labai gerai maitintų nepastebėjau. Dažnai kontaktuoju su vandeniu, tai kiekvieną kartą po to norisi rankas patepti kremu. Žadamo ilgalaikio minkštumo pojūčio nepajutau. Manau, kad yra geresnių kremų. Vietoj jo turiu Barchatnie rucki, Rasos su kava ir MAagaritos su spanguolėm, jei atvirai jie ne ką prastesni, ypač pirmasis thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
La roche posay prausiklis

user posted image
Man patinka - nesausina odos, švariai plauna, kartotinas produktas
Atsakyti
Rimmel Recover krempudra
user posted image
Sunaudojau, bet daugiau nepirkčiau. Šviesiausias atspalvis buvo kaip tik mano odai, labai gerai tiko. Bet pati pudra turi daug blizgučių, nemalonu tepti ant odos, taip pat turi gan stiprų kvapą. Maskuoja vidutiniškai, man pats tas. Tie blizgučiai akivaizdžiai nesimato ant odos, bet ji švyti, nepatiks norinčioms matinio efekto. ax.gif
Atsakyti
John Masters Organics Bare bekvapis sampunas
Patiko, dazniausiai si ir naudoju is JMO. Neapsunkina plauko, suteikia purumo.
user posted image
John Masters Organics Plauku pomada
Labai taupus produktas, naudoju jau turbut 2 metus jei ne ilgiau bigsmile.gif Daugiausia plauku galiukams. Is pradziu nelabai pupratau kaip ji naudoti, nes daugiau uztepus suriebaluoja plauku saknis (dabar stengiuosi tik pacius galiukus tepti), ir kvapas is pradziu nelabai patiko, bet kazkaip prisijaukinau as ji smile.gif ir labai dziaugiuosi kad nusipirkau,- plauku galiukai maziau sakojasi ir skilineja, tepdavau ne tik plaukus, bet ir oda jei kur labai issausejus budavo (nagu odeles, lupas ir pan.) Ant pakuotes raso, kad sunaudoti per 6 men. bet nei kvapas nei spalva nei konsistencija nepasikeite. Siaip manau kad kartociau, jei kokia akcija pasitaikytu.
user posted image
John Masters Organics aliejukas plauku galiukams
Jau trecias ar ketvirtas buteliukas, labai patinka, bus kartojamas. Plauku nesuriebaluoja (uztenka 3 lasiuku), palengvina issukavima. Galiukai atrodo sveiki, neissauseje, maziau skilineja.
user posted image
John Masters Organics tonikas riebiai odai
Siaip as nesu toniku megeja, ir praktiskai ju nenaudoju. Bet pasitaike 50% nuolaida tai ir susigundziau isbandyti. Ir patiko ir nepatiko. Patiko tai, kad ji naudojant akivaizdziai svaresne oda tapo, maziau visokiu inkstiru. Odos nesausino (mano oda misri). Bet uzpurskus jausdavosi toks lipnumas odos, kaip plevele tokia. Siaip neraso, kad ji reiktu nuplauti ar pan. tai tiesiog tepdavau krema, ir jokio diskomforto nebesijausdavo. Manau uz pilna kaina nekartociau, bet uz puse kainos pirkciau. mirksiukas.gif
user posted image
Visos nuotraukos is interneto
Atsakyti
Truputį skaudančia širdim išmečiau Uoga Uoga lūpų blizgį "Plunksna"
user posted image
Jau nuo pat pradžių buvo brokuota pakuotė, liejo blizgį per kraštus, kažkaip nenunešiau pasikeist, taip ir pasiliko stalčiuj. Naudojau, jau buvo likę mažiau nei pusė, bet sekmadienį atidarius stalčių nustėrau - viskas išsipylę, o pats blizgis sulaužytas, nulūžęs dozatorius, kamštelis nebeužsisuka ir t.t. Nors ir pigus, bet gaila truputį, vėliau kartosiu, spalva maloni ir neryški, o dar natūralus ir lietuviškas produktas 4u.gif

Taip pat atsisveikinau su Sleek "Oh So Special" palete.
user posted image
Patiko man ji labai, pigi ir kokybiška, tačiau visas spalvas (išskyrus tas dvi matines rožines, juodą ir dar likęs truputis violetinės buvo) sunaudojau vos ne iki dugno, o kas liko - subyrėjo, nes netyčia sudužo išmetus ant grindų. Tokia mini nostalgija man ši paletė, bet gal nelabai taip ir gaila buvo, nes kaip ir minėjau, sunaudojau, ką galėjau, o kas liko - sudužo. Ar kartočiau - nežinau, nes man pakanka ir UD bei theBalm palečių, o yra dar keletas tolimam norų sąraše biggrin.gif Bet pradedantiesiems tikrai rekomenduočiau.
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 02 04, 12:52)
...Jau nuo pat pradžių buvo brokuota pakuotė, liejo blizgį per kraštus, kažkaip nenunešiau pasikeist, taip ir pasiliko stalčiuj. Naudojau, jau buvo likę mažiau nei pusė, bet sekmadienį atidarius stalčių nustėrau - viskas išsipylę, o pats blizgis sulaužytas, nulūžęs dozatorius, kamštelis nebeužsisuka ir t.t. Nors ir pigus, bet gaila truputį, vėliau kartosiu, spalva maloni ir neryški, o dar natūralus ir lietuviškas produktas  4u.gif
truputį nesupratau minties, čia turbūt ne iš gulėjimo stalčiuje sulūžinėjo viskas?
Atsakyti