Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

user posted image

Visai patiko, Sarmoj visai teisingai man jį atitaikė konsultantė. Norėjau tokio, kuris sušvelnintų, padrėkintų plauką, bet neapsunkintų. Gal kada kartosiu smile.gif

user posted image

Patiko, nes ilgą laiką norėjau bekvapio. Bet į galą kažkaip suprakaituodavau vis labiau su juo, tai nežinau, ar kartosiu.

user posted image

Turėjau jį jau antrą kartą, dažė labai gražiai, labai tankino, tikrai beveik dirbtinių blakstienų efektas. Bet nesupratau, kodėl labai greitai pradėjo byrėti ir baigėsi už trijų mėnesių. Aš kartais tušų miniukus tris mėnesius naudoju ir nieko g.gif Pirkas Douglas buvo

user posted image
Kainos ir kokybės santykis geras, bet man palygint su Bioderma Hydrabio vandenuku sausina odą šiek tiek. Šitas turbūt vis tiek Sensibio atitikmuo labiau. Bet valo gerai ir kaina gera, tai jau nusipirkau naują į jo vietą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 09 vasario 2014 - 21:16
Thayers hamamelio tonikas - nebesuskaiciuoju jau kelintasis biggrin.gif
user posted image

Emily 'skin soother' universalus balzamas (miniukas) - as naudojau sausesnems kuno vietoms
user posted image

Montagne Jeunesse 'strawberry souffle' vienkartine veido kauke - patinka ir nebe pirmakart perku, nors siaip man sunku pasakyt kaukiu poveiki (lengviau buna pasakyt kai netinka kazkuo)
user posted image

Bare Minerals 'lash domination' tusas (miniukas) - labai labai patiko thumbup.gif Daze graziai nuo pradzios iki pabaigos, atskirdavo, patankindavo, graziai issukuodavo blakstienas. Manau pirkciau as ji, bet kolkas bandysiu sunaudot sandeliuko turini.
user posted image

Biggs & Featherbelle 'soothing soak' (miniukas) - kadangi vonioje labai retai maudausi, tai sunaudojau koju vonelems duse.. Man jis visiskai nereikalingas dalykas, bet kazko blogo irgi negaliu pasakyt.
user posted image

Dr. Hauschka 'neem nail oil' odeliu aliejukas-piestukas - turejau rankinej, kad uzejus norui galeciau pasitepliot budama ne namuose. Bet siaip man visiskai neispudingas produktas, nepirkciau pati.
user posted image
Atsakyti
TBS DeoDry Fresh & Floral dezodorantas - man patiko, nes didelės apsaugos nereikia, švelnus, netepa drabužių, būčiau pirkusi ir vėl, bet nebegamina sad.gif
Sensai 38 tušas - dažo natūraliai, nepadaro lėliškų blakstienų, bet man labai patinka, kaip lengvai ir paprastai Sensai tušai nusivalo smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 10 vasario 2014 - 08:20
Dirty works pėdų sviestas
user posted image
nelabai patiko, trūko drėkinimo, nekartotinas produktas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 02 10, 01:49)
Bare Minerals 'lash domination' tusas (miniukas) - labai labai patiko  thumbup.gif Daze graziai nuo pradzios iki pabaigos, atskirdavo, patankindavo, graziai issukuodavo blakstienas. Manau pirkciau as ji, bet kolkas bandysiu sunaudot sandeliuko turini.

Gal galėtumėt palyginti su PF žaliu tušu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2014 02 10, 18:32)
Gal galėtumėt palyginti su PF žaliu tušu?  4u.gif

Siaip sunkokai turbut palygint, nes daznai dazausi keliais vienu metu, t.y. BE labai patiko sepetelis, tai daznai kad ir kitu tusu pasidazius, dar sio sepeteliu pasukuodavau (jis taip patiko, kad net pasilikau isplovus pasukavimui), na tai naturaliai ir tuso papuldavo... Turbut didziausias skirtumas, kad BE atsparesnis dregmei, o ir tekstura jo kiek skystesne/slapesne. Dazo man rodos pakankamai panasiai, galbut BE kiek riebiau, bet nera, kad laabai didelis skirtumas tarp ju butu.
Atsakyti
"Ecodenta" dantų pasta su baltuoju moliu. Tikrai nieko įspūdingo, norėjosi daugiau gaivumo ją naudojant, nemanau kad kartosiu. Nors smagu, kad graži pakuotė ir lietuviškas produktas smile.gif Į jos vietą Amway Glister dantų pasta smile.gif
user posted image
Atsakyti
Seba med intim. prausiklis
N-tasis. Net nezinau kuo jis man taip patinka, bet daug kitu isbandzius vis griztu prie sio.
user posted image
Dr. Hauschka makiazo pagrindas.
Taip pat jau nezinau kelinta tubele sunaudojau (gal kokia ketvirta). Patinka nes nekemsa poru, spalva idealiai tinka, maskuoja vidutiniskai, galima sluoksniuoti. Uztvirtinus sausa pudra issilaiko beveik visa diena. I jos vieta tokia pat.
user posted image
Propolia Secreats de l'aube drekinamasis kremas.
Malonus atradimas. rolleyes.gif Labai tiko odai, pakankamai gerai drekina, graziai dengiasi makiazas. Siaip labai smagus pats kremas. Nepatiko tik, kad sunku is stiklines pakuotes produkto likucius iskrapstyti. Manau ateityje kartosiu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 11 vasario 2014 - 16:22
splat white plus dantu pasta jau antra buvo naudojama ir visai patiko
user posted image
Papildyta:
Macadamia plauku aliejukas naudojamas jau nezinau kelintas buteliukas, tik vis maziukus perku blush2.gif Patinka, kad tinka ir sausam, ir dregnam plaukui, neapsunkina nesulipina, naudojant ant slapiu plauku greiciau dziusta, ant sausu - nesipucia.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Emidora @ 2014 02 08, 00:47)
Per nepilnus du menesius subaigiau ODA maskuojanti krema,maskuoja siaip jis nedaug, nebent jei pasluoksniuoji, bet ir tai labai greitai nusitrina. Nepaisant to, is karto pasirupinau antraja pakuote, nes pudru nesinori krauti ant veido kiekviena diena, turi spf, noors ir nedaug, o ODA kremas patiko labiau nei Actipur kremas su spalva  smile.gif tik,kad albai greitai pasibaige  rolleyes.gif

O Pharmaceris pudros nesate bandziusi? Man butent dermatologe rekomendavo vietoj pudros naudoti Pharmaceris arba Actipur, tai nusipirkau ir visai patinka smile.gif
Atsakyti
Kur perkate Dr. Hauschka makiazo pagrindą?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2014 02 11, 17:46)

A patiko Osmo kauke?
As naudojau, tai man vsai nebloga buvo thumbup.gif
Atsakyti