Pabaigtuves

Sampunas Garnier Fructis Sleek&Shine, kaip pigus sampunas visai neblogas, plaukus truputi vele,kvapas geras, gerai putojo , kartojamas nebus.
Sampunas Timotei Organic Delight, patiko,gerai plove,atrodo plaukai bet gurgzdejo nuo svarumo, skaniai kvepejo, bus kartojamas.
Dior Addict 623 spalva, visai smagiai daze, bet ispudzio nepaliko, labai abejoju ar kartosiu.
Neaiskios firmos lupdazis , gautas su "grozio" deze, turbut pirmas mano turetas perlamutrinis lupdazis, graziai daze, gerai laikesi, pamaitindavo lupas puikiai, kartociau, bet nesu maciusi tokio parduotuvese.
Yves Rocher Anti fatigue veido kremas, labai patiko, tiko mano jautriai odai, gerai susigerdavo,maitino, nuramindavo oda ,truputi erzino stiprokas zoleliu kvapas, kartojamas, jau stovi nauja pakuote stalciuje.
Yves Rocher arniku ranku kremas, tiesiog puikus, nuostabus kvapas, rankos minkstutes, bus kartojamas butinai.
Garnier veido kremas sausai odai, visiska nelaime, man netiko, pasitepus veida imdavo badyti tarsi adatomis, sunaudotas rankoms, tikrai nekartotinas.
Lancôme kuno losjonas, labai stipraus kvapo, gerai susigere, bet drekinimo nepajutau, nepirkciau, sis buvo rinkinyje su kvepalais.
Yves Rocher kuno balzamas, kremas, losjonas su arganu , gavau dovanu, nepatiko kad labai skystas, geresi gerai, oda tapdavo svelni, bet jau kvapas, labai astrus tarsi nulauzto kazkokio augalo, toks zalias zalias, negalejau naudot, MB susitepe ant pedu.