Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Nebaigtas, bet bus atiduotas.
Jokio drėkinimo nepastebėjau, naudojau ir kaip kūno kremą ir kaip rankų kremą, tai rankos mano dabar išgyvena ne pačias geriausias dienas verysad.gif nes visos suskirdusios, kremas šis jų nedrėkina, tik skaniai kvėpina.
user posted image

Jau ne pirmas ir ne paskutinis. Puikiai drėkina, maloniai šaldo, jokių nusiskundimų neturiu.
user posted image

Puikus šveitiklis mano veidui, šveičia gerai, nei per grubus nei per švelnus, neturi jokių stiprių kvapų. Kartojamas n-ąjį kartą.
user posted image

Metamas lauk, nes išsausino veido odą per 2 dienas!!! Dar tokio pravalo nesu turėjusi doh.gif
Oda apsipleiskanojusi, lupasi ties nosimi ir smakru, siauubas blink.gif
user posted image
Atsakyti
Neapsikentusi išmetu MUFE akių pieštuką, išbandžiau visus įmanomus dažymosi variantus- nuolat atsispaudžia ant vokų, jis mėlynos spalvos, tai atrodė kaip sumušimai biggrin.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
ecodenta skalavimo skystis Patiko, bet ne per labiausiai. Skonis 6velnus, neastrus, kaip kazkada bandyto kazkurio Listerino, bet ir gaivumo ilgalaikio nejauciu po jo. Visgi dar noriu isbandyt ir raudonaji biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Pabaigtuves
user posted image

Sampunas Garnier Fructis Sleek&Shine, kaip pigus sampunas visai neblogas, plaukus truputi vele,kvapas geras, gerai putojo , kartojamas nebus.
Sampunas Timotei Organic Delight, patiko,gerai plove,atrodo plaukai bet gurgzdejo nuo svarumo, skaniai kvepejo, bus kartojamas.
Dior Addict 623 spalva, visai smagiai daze, bet ispudzio nepaliko, labai abejoju ar kartosiu.
Neaiskios firmos lupdazis , gautas su "grozio" deze, turbut pirmas mano turetas perlamutrinis lupdazis, graziai daze, gerai laikesi, pamaitindavo lupas puikiai, kartociau, bet nesu maciusi tokio parduotuvese.
Yves Rocher Anti fatigue veido kremas, labai patiko, tiko mano jautriai odai, gerai susigerdavo,maitino, nuramindavo oda ,truputi erzino stiprokas zoleliu kvapas, kartojamas, jau stovi nauja pakuote stalciuje.
Yves Rocher arniku ranku kremas, tiesiog puikus, nuostabus kvapas, rankos minkstutes, bus kartojamas butinai.
Garnier veido kremas sausai odai, visiska nelaime, man netiko, pasitepus veida imdavo badyti tarsi adatomis, sunaudotas rankoms, tikrai nekartotinas.
Lancôme kuno losjonas, labai stipraus kvapo, gerai susigere, bet drekinimo nepajutau, nepirkciau, sis buvo rinkinyje su kvepalais.
Yves Rocher kuno balzamas, kremas, losjonas su arganu , gavau dovanu, nepatiko kad labai skystas, geresi gerai, oda tapdavo svelni, bet jau kvapas, labai astrus tarsi nulauzto kazkokio augalo, toks zalias zalias, negalejau naudot, MB susitepe ant pedu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 06 vasario 2014 - 14:42
Smulkus pabaigtukas - Aloe vera lūpų vazelinas, nežinau, dar neatradau tokio, kurį norėčiau kartot darkart biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Per nepilnus du menesius subaigiau ODA maskuojanti krema,maskuoja siaip jis nedaug, nebent jei pasluoksniuoji, bet ir tai labai greitai nusitrina. Nepaisant to, is karto pasirupinau antraja pakuote, nes pudru nesinori krauti ant veido kiekviena diena, turi spf, noors ir nedaug, o ODA kremas patiko labiau nei Actipur kremas su spalva smile.gif tik,kad albai greitai pasibaige rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Shiseido Natural Eyebrow antakių pieštukas - labai natūrali spalva, gera tekstūra, nes lengva gražiai nupiešti antakius, bet man dienos bėgyje truputi apsitrina

user posted image
Atsakyti
L'Oreal VML Excess tusas - esu dvejopos nuomones apie ji - is pradziu labai nepatiko,nes buvo skystas ir padarydavo plonas,sulipusias blakstienas.Veliau patirstejes graziau pradejo dazyti,bet sluoksniavimo nelabai mego,kartais padarydavo voru kojeles,po kurio laiko pradejo gumulelius krauti,nes gerokai padziuvo,nors pacio tuso dar buvo like nemazai,zodziu minusu tikrai daugiau negu pliusu,tad kartojamas tikrai nebus.
user posted image

Rimmel Natural Bronzer - bronzines pudras naudoju visam veidui,nes konturavimo nemoku blush2.gif Sita pasirode tikrai gana nebloga - grazi naturali spalva (022 sun bronze),nenueidavo plemais,bet kadangi konsistencija jos labiau miltine,tai pasibaige greiciau palyginus su kitomis kietesnemis. Nors uz tokia kaina tai irnesakyk.gif biggrin.gif
user posted image

Rimmel Scandal eyes juodas akiu piestukas - pries tai turejau YSL vandeniui atsparu piestuka,tai Rimmel pasirode net geresnis,nors galetu buti atsparesnis,kartais atsispausdavo ant voko.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kitty*: 08 vasario 2014 - 14:02
Organic therapy veido tonikas - nežinau, man nelabai, palieka kažkokį lipnumą ant veido.. nepirksiu daugiau.
user posted image
Nivea dušo želė - irgi ne stebuklas, kažkoks vandenėlis, kvapas sintetinis..
user posted image
Atsakyti
user posted image
Baiginėjasi, dar liko keliems kartams. Man visai patiko. Netgi poros komplimentų buvau susilaukusi dėl gražių blakstienų blush2.gif . Netrupa, iš pradžių tušo konsistencija gal skystoka kiek, bet man tiko, nes mano blakstienos tankios, tai man nepatinka, kai daug tušo užkabina šepetėlis, į pabaigą patirštėjo... ai, ir dar šepetėlis pats patiko.

user posted image
turėjau mėlyną butelaitį ir daugiau tikrai jo nebepirksiu. labai prastai valė laką, reikėdavo daug brūžint kol nusivalydavo, tik kvapas patiko. Dabar į jo vietą rožinis (dešinėje) šitas tai tikrai puikus thumbup.gif Jei nebūčiau paskaičius atsiliepimų sm, net nebūčiau susigundžius pirkti po mėlynojo, nes galvojau bus tas pats tik kito kvapo.
Atsakyti
user posted image
Tiko ir patiko, gal tik plaukai sparčiau riebalavosi, bet man tai neaktualu, vis tiek kasdien plaunu ax.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Duso zeles, kaip duso zeles, dideliu reikalavimu nekeliu. Palmolive kvapas labai jau idomus ir labai sodrus. Dove kvapas patiko labiau, tok slvelnus ir "jaukus", tik minusas, kad slapiom rankom kartais budavo sunku atidaryti buteliuka, net pirstus paskausdavo. Jei reiketu rinktis dar karta, tai imciau Dove. Nors duso pieneliu / geliu nemegstu kartoti, nes vis norisi nauju potyriu ir kvapu.
Atsakyti