Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

user posted image
Toks pat į jo vietą ax.gif Bioderma patiko labiau, bet šio kaina geresnė ir abu vienodai neekonomiški.
Atsakyti
Mavala Montevideo nagų lakas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 02 21, 20:01)
user posted image
Toks pat į jo vietą ax.gif Bioderma patiko labiau, bet šio kaina geresnė ir abu vienodai neekonomiški.

ir as toki paemiau 4u.gif kadangi susinaudoja per menesi tai senai neberku biodermos.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 02 23, 00:23)
ir as toki paemiau  4u.gif kadangi susinaudoja per menesi tai senai neberku biodermos.

Man irgi panašiam laikui užtenka 4u.gif Pakuotė smagi, kelionėse labai gerai, Biodermos mažiau kompaktiškas butelaitis, bet gerą kainą atradus paimčiau "milžiną" ax.gif
Atsakyti
user posted image
Nežinau, ne stebuklas, kvapas laikosi ilgai ir tas mane nervino. Poveikis laikinas, kažkiek riebina plauką.. Manau pereisiu palaipsniui vėl prie natūralių plaukų priežiūros priemonių rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Antra iš dešinės. Patiko, kreminės konsistencijos, odos nesausino, anaiptol jautėsi drėkinimas. Tik kiek per saldus ir ilgai besilaikantis kvapas erzino ax.gif
Atsakyti
Lush cukraus šveitiklis
user posted image
Labai labai aštrus. Per daug, nes pirmą kartą susibraižiau odą. Kvapas aštrokas, bet gaivus ir patiko man. Nušveičia labai gerai. ax.gif
Atsakyti
Bioderma Sebium Global Pats kremas visai patiko, lengvas, gerai susigeria, lyg ir matiškumą veidas šiek tiek ilgiau išlaiko, kazkokio poveikio spuogams labai didelio nepastebejau, kaip kilo pries ji naudojant, taip ir naudojant ji sulaukiau nevieno skausmingo doh.gif Dar labai patiko malonus kremo kvapas, tik labai neskalsus man jis pasirode, pirmakarta krema per du menesius sutepiau blink.gif
user posted image
Atsakyti
L'Occitane migdolų dušo aliejus, man jis buvo tobulas ax.gif
user posted image
Avon vanilinis kūno šveitiklis, labai nepatiko, jokio normalaus šveitimo nepastebėjau, kvapas erzino, sunaudojau pėdoms šveisti, kad neišmesti nepabaigtos pakuotės. Žodžiu nevykęs pirkinys ax.gif
user posted image
Atsakyti
Garnier 'white chocolate' spalvos paluku dazai - tobuliausi ka atradus wub.gif
user posted image

Weleda 'foot balm' - visai geras, bet nepirkciau pati. Drekino normaliai, susigerdavo greitai.
user posted image

Aura Cacia organiskas baobabu aliejus - ai, kazkaip man tie visi aliejai visai vienodi (isskyrus argana ir nerolio eliksyra is Kvapu Namu).... Tai ir sis neispudingas.
user posted image

J.R.Watkins 'coconut milk & honey' kvapo purskiamas kuno aliejus - pradzioj visai patiko, bet greitai atsibodo, nes kvapas saldus ir stiprus. Suejo i vonia....
user posted image
Atsakyti
UD primeris vokams
user posted image
Patiko. Šešėliai nesubėgdavo visai daugybę valandų. Tik pastebėjau, kad ant pabaigos pradėjo sausinti vieną voką. ax.gif
Atsakyti
Madara rankų kremo miniukas, nepatiko, trūko drėkinimo, sunkiai gėrėsi, kažkiek laiko jausdavosi plėvelė ant, rankų, pati pilnos pakuotės nepirkčiau schmoll.gif (tikslios foto neradau)
Atsakyti