Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Abu lakai parduoti Manodrabuziai.lt portale. Freshcover pas mane buvo toks pat juodas, tik ne su geltonais blizguciais o su melynais (15813 midnight), labai grazi spalva, gerai denge, uztenka dvieju sluoksniu, greitai dziusta, naudojau ant priaugintu ilgu nagu, kadangi tokiu neturiu jau senokai stovi nenaudojamas.
user posted image
Avon Warm Black isnaudotas daugiau nei puse buteliuko buvo, bet nepatiko - sunkiai lakuojas, nelabai tolygiai dengia, nors spalva grazi.
user posted image
Foto skolintos
Atsakyti
Iki puses sunaudotas ir mestas lauk, nes sausino lūpas, vėlėsi
user posted image

Iš pradžių labai patiko, gerai išplaudavo plaukus ir t.t., bet po kelių savaičių mano plaukai pradėjo riebaluotis, išdžiūvę atrodė kaip kelias dienas neplauti
user posted image

Šis mano mėgstamiausias, gerai išplauna, neįkyriai kvepia (kažkokiu lengvu mentoliu ar kažkuo panašiu), kartojamas bus tikrai
user posted image]

Šaunus kremukas nakčiai, gerai drėkino, greit įsigerdavo, bet man vonioj iškrito iš rankų ir sudužo (stiklinis indukas doh.gif ) tai ilgai neteko jo bandyti, bet kai bus akcija - kartosiu
user posted image
Atsakyti
Raudonojo vyno Resveratrolio šveitiklis + kaukė, labai patiko, veidukas skaistesnis, lygesnis, švelnesnis, kartotinas produktas.

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
user posted image

Neblogai nuvalo, gerai putoja, švelniai kvepia, bet nieko ypatingo, noriu pabandyt kokį kitą.
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2014 03 01, 19:38)
Raudonojo vyno Resveratrolio šveitiklis + kaukė, labai patiko, veidukas skaistesnis, lygesnis, švelnesnis, kartotinas produktas.

user posted image

(nuotrauka skolinta)

Gal ir krema esat toki naudojus? Butu idomus atsiliepimai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2014 03 02, 00:07)
Gal ir krema esat toki naudojus? Butu idomus atsiliepimai... smile.gif

nea, kosmetologė rekomendavo rūgštinę kosmetiką, tai žiemą naudoju Iwostin kremuką, prausiklis ir tonikas - rūgštinė kosmetika. mano oda problematiška, kas truputuką, tai vis beria, bijau kaitalioti kosmetiką, tai paįvairinu kaukėmis blush2.gif
Atsakyti
Marvis balinamoji dantų pasta. Sunaudojau 2 tubetekais.
Pažiūrėjau, kad naudoju nuo lapkričio. Vienareikšmiškai - dantų nebalina, todėl tikrai nebepirksiu. Gaivos užtenka, nėra super aštri, gerai valo, bet savo paskirties neatlieka.

user posted image
Atsakyti
Essence nagų lakas True love
user posted image
Labai graži spalva, pigmentuotas. Patiko.
Loreal micelinis vanduo
user posted image
Patiko, toks pats geras kaip Bioderma. Valiau akių makiažą, lengvai ir greitai.
Decleor ylang ylang naktinis balzamas veidui
user posted image
Labai patiko. Riebus, bet nepadauginus gerai įsigerdavo. Kvapas - rozmarinų, miško. Ryte oda būdavo skaistesnė, nuraminta, be paraudimų. Beje, per visą žiemą visai nebuvo išsausėjusi oda, todėl dedu pliusą šiam balzamui. Ateity kartosiu. ax.gif
user posted image
Nepatiko. Visų pirmą, tepė paakius, todėl kas porą valandų turėjau pasižiūrėt į veidrodį. Apatinių blakstienų net nedažydavau, nes išvis krachas būtų buvę. Šepetėlis nelabai patogus, niekaip neišeidavo pasidažyt nišsimozojus viršutinio voko doh.gif Rezultate blakstienos tikrai gražios būdavo, tankios, ilgesnės, išraiškingos, bet dėl minusų nekartotinas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo She_Wolf: 03 kovo 2014 - 10:17
Prestige foot care kojų kremas patiko. Visų pirma malonus kvapas, juntamas užtepus. Minkština kojų odą, gerai susigeria. Ir didelis pliusas, kad labai pigus biggrin.gif Jau rekomendavau ir sesei smile.gif
user posted image
foto skolinta
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 02 26, 14:37)
Išmečiau, nepatiko, sausino vokus, gulėjo nenaudojamas.
user posted image

man sausint nesausino, bet kad šešėlius laikytų schmoll.gif pats primer'is subėga į raukšleles unsure.gif
Atsakyti
Lancome lūpų blizgis In love, visai patiko. Nepasakyčiau, kad itin ilgai išsilaiko, bet nesu turėjus blizgesio, kuris ilgai laikytųsi smile.gif Teptukas buvo labai patogus ax.gif ax.gif Ar kartosiu nežinau yra daug visko, ką norėtųsi išbandyt smile.gif
user posted image
Atsakyti
Shikai pilkinantis sampunas - nepajauciau didesnio efekto, bet nenaudojau pastoviai, o ir mano plaukai po dazymo nusiplaudami neigauna geltono atspalvio (dazau kas 1,5-2men, tai per ta laika ir atauga kazkiek, ir apsiplauna spalva, bet nebuna geltoni). Nors siaip ji kartojau turbut trecia karta.
user posted image

Kartotas Derma E kuno prausiklis - patinka man jis kau kuno oda jautresne ar kokia zaizdele yra. Ir siaip svelnus bekvapis prausiklis.
user posted image

Pai ranku kremas - normalus, bet nekartotinas man. Patiko pakuotes ideja, bet nepatiko, kad nesimato kiek like, o ir pompa gan sunkokai spaudesi (ta pati galiu pasakyt ir apie kitus turimus/turetus Pai produktus tokiose pakuotese).
user posted image

QUOTE(Žemuogytė @ 2014 03 04, 09:05)
Lancome lūpų blizgis In love, visai patiko. Nepasakyčiau, kad itin ilgai išsilaiko, bet nesu turėjus blizgesio, kuris ilgai laikytųsi smile.gif  Teptukas buvo labai patogus ax.gif  ax.gif Ar kartosiu nežinau yra daug visko, ką norėtųsi išbandyt smile.gif

Man tai labai patiko sie blizgiai - 2 turiu, tai viena spalva sunaudojau ir jau kartoju. Nors siuo metu ir naujieji YSL labai smagus - kadangi spalva pavasariskesne YSL, tai ji ir dazniau naudoju siuo metu.
Atsakyti