Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Bourjois deshabillez dušo želė. Rašo, kad su afrodiziakais smile.gif Na nežinau ar tiesa, bet man laabai skaniai kvepėjo. Toks prabangus, sodrus ir gana intensyvus, primena kažkokius kvepalus, bet tikrai nėra gėlyčių/uogyčių, toks rimtesnis. Bet šiaip minusas tas, kad skystoka, todėl netaupi, o ir putoja ne itin smarkiai. Kartotina nebent dėl kvapo.
user posted image

Oriflame More dušo želė.
Irgi patiko būtent dėl kvapo, dėl irgikartočiau. Na bet ir šiaip nelabai minusų turi, gerai putoja, rodos nesausina, gana tiršta.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 03 04, 16:34)
Shikai pilkinantis sampunas - nepajauciau didesnio efekto, bet nenaudojau pastoviai, o ir mano plaukai po dazymo nusiplaudami neigauna geltono atspalvio (dazau kas 1,5-2men, tai per ta laika ir atauga kazkiek, ir apsiplauna spalva, bet nebuna geltoni). Nors siaip ji kartojau turbut trecia karta.
user posted image

kokia sudėtis, švari? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 04, 21:32)
kokia sudėtis, švari? 4u.gif

Kiek pamenu gera sudetis jo, bet reiketu googlint, nes nebeturiu pakuotes. Nors siaip as megstu kuo naturalesnius produktus, bet tikrai neinu is proto del idealiausios sudeties - na tarkim pilkinanti sampuna naturalu isvis labai sunku rast, nelabai ir zinau kitu...
Atsakyti
Pabaigiau Margaritos duso zele su misko uogomis. Nemanau, kad kartosiu. Prausia gerai, kvepia skaniai, det man ja naudojant ant ranku spuogeliu atsirado, kai su vysniomis nsudojau tas pats buvo g.gif ech, dar lai knieti ta su metom isbandyti biggrin.gif
foto nemoku ikelt per telefona blush2.gif
Atsakyti
Dar atiduotas Suhada veido šveitiklis, nes jau ilgokai stovi nenaudojamas ir net nebandytas. Galėtų tokias priemones mažesniais kiekiais pilstyt biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sala, kur pirkot Bourjois duso zele? neteko matyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 03 06, 19:58)
Sala, kur pirkot Bourjois duso zele? neteko matyt  blush2.gif

Sarmoje, bet siaip Maximoje mačiau, Kosmadoje ir dar kažkur, nebepamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 03 06, 18:58)
Sala, kur pirkot Bourjois duso zele? neteko matyt  blush2.gif

Douglas dar yra.
Atsakyti
Vagisan intymios vietos prausiklis
user posted image

Sunaudotas ne vienas buteliukas, patiko smile.gif

Lorel True Match ir Lumi
user posted image
user posted image

Abi visai skirtingos. Lumi ant veido taip drėgnai atrodė, o True mach matinė labiau. Kadangi nei viena spalva netiko, tai maišiau ir tada konsistencija labiau patiko. Nes Lumi viena ant veido subėga i raukšles, o Tru mach man per daug matinė. Bet šiaip neblogos pudros, gal kada ir kartosiu, tik norisi kažką naujo išmeginti.

Rexona dezodorantas

user posted image
Nepatiko. Skaudžiai ir grubiai purškė, kvapas lyg ir skanus, bet būta ir skanesnių.
Atsakyti
user posted image
Turėjau 30 ml tubelę, nesužavėjo. Mano rankos tikrai neproblematiškos, tik žiemos metu tepu jas kremu, nes būna pasausėjimų, bet šis kremas jų neįveikdavo ax.gif
user posted image
Dantų pasta patiko, balinimo nepastebėjau, bet gaivumo užteko, nebuvo aštru, kartotina 4u.gif
Atsakyti
user posted image
"Freeman Pssssst" sausas šampūnas. Neblogas, darbą atlikdavo, labai puikiai pakeldavo plaukus nuo šaknų ir suteikdavo daug apimties, bet nepatiko vienas dalykas, tai, kad ilgai efektas neišsilaikydavo, po trumpo laiko vėl plaukai nebe tokie. Grįšiu prie Batiste, bent kol kas.
Atsakyti
user posted image user posted image
Abi priemonės patiko, kaukę naudojau kartą per savaitę, kondicionierių beveik kiekvieną dieną, nes dažnai plaunu plaukus. Labai patiko kvapas, konsistencija nėra per skysta, naudojasi taupiai. Mano plaukai ilgi garbanoti, šiek tiek sausoki, pučiasi, tai po šių priemonių suminkštėdavo, tapdavo labai švelnūs, nežinau ar dėl šių priemonių, bet pradėjus naudoti nustojo slinkti (bet gal ten labiau sezoninis slinkimas buvo). Jei kada užmatysiu kur akcijų, dar pirksiu, naudojant pakaitom su kitom priemonėm rezultatais buvau tikrai patenkinta smile.gif

user posted image
Ecodenta dantų pasta su spanguolėm. Patiko skonis, švelnus, negriaužia burnos, bet išsivalius su ja norisi dar kartą valytis, tai spėju, kad trūksta gaivumo, nekartotina, nes yra daug kitų dantų pastų, kurias norisi išbandyti. Į jos vieta rožinė Babuški Agafi dantų pasta smile.gif

user posted image
Forever losjonas su alijošiumi. Gautas dovanų, pati už tokią kainą jokiu būdu nepirkčiau. Naudojau kūnui, nes veidą nemalonu tepti su tokį stiprų kvapą turinčiais kremais/losjonais.. Naudojosi labai neskalsiai, sunkiai susigerdavo, todėl labai ilgai trindavau, kol baltų juostų nelikdavo ant odos. Odą drėkino neblogai, bet dėl drėkinimo man visi kūno losjonai, kuriuos esu bandžiusi, vienodai geri.
Atsakyti