Abi priemonės patiko, kaukę naudojau kartą per savaitę, kondicionierių beveik kiekvieną dieną, nes dažnai plaunu plaukus. Labai patiko kvapas, konsistencija nėra per skysta, naudojasi taupiai. Mano plaukai ilgi garbanoti, šiek tiek sausoki, pučiasi, tai po šių priemonių suminkštėdavo, tapdavo labai švelnūs, nežinau ar dėl šių priemonių, bet pradėjus naudoti nustojo slinkti (bet gal ten labiau sezoninis slinkimas buvo). Jei kada užmatysiu kur akcijų, dar pirksiu, naudojant pakaitom su kitom priemonėm rezultatais buvau tikrai patenkinta

Ecodenta dantų pasta su spanguolėm. Patiko skonis, švelnus, negriaužia burnos, bet išsivalius su ja norisi dar kartą valytis, tai spėju, kad trūksta gaivumo, nekartotina, nes yra daug kitų dantų pastų, kurias norisi išbandyti. Į jos vieta rožinė Babuški Agafi dantų pasta

Forever losjonas su alijošiumi. Gautas dovanų, pati už tokią kainą jokiu būdu nepirkčiau. Naudojau kūnui, nes veidą nemalonu tepti su tokį stiprų kvapą turinčiais kremais/losjonais.. Naudojosi labai neskalsiai, sunkiai susigerdavo, todėl labai ilgai trindavau, kol baltų juostų nelikdavo ant odos. Odą drėkino neblogai, bet dėl drėkinimo man visi kūno losjonai, kuriuos esu bandžiusi, vienodai geri.