Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Tikre, kur pirkot Noreva kremą?
Atsakyti
QUOTE(Gunda @ 2014 03 28, 13:23)
Tikre, kur pirkot Noreva kremą?

Eurovaistinėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 03 28, 14:02)

Sulsena. Geresnės priemonės nuo pleiskanų dar neradau. Jau kartojama smile.gif
user posted image

Tikrai gerai veikia? smile.gif ir kaip reikia naudoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ministry @ 2014 03 29, 13:36)
Tikrai gerai veikia? smile.gif ir kaip reikia naudoti? smile.gif

Taip, tiktai smile.gif
Išplovus galvą šampūnu, išskalauju jį ir įtrinu šaknis Sulsena, galus plaukų balzamu/kondicionieriumi/kauke ir palieku 10 min. Man pleiskanų atsiranda staigiai ir netikėtai, Sulsena suveikia po 1-2 kartų.
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 03 29, 15:03)
Taip, tiktai smile.gif
Išplovus galvą šampūnu, išskalauju jį ir įtrinu šaknis Sulsena, galus plaukų balzamu/kondicionieriumi/kauke ir palieku 10 min. Man pleiskanų atsiranda staigiai ir netikėtai, Sulsena suveikia po 1-2 kartų.

Ačiū, būtinai reiks išbandyti smile.gif
Atsakyti
Propolia sampunas
Skaniai kvepejo, gerai putojo, gerai plove, bet nekartosiu. Labai suveldavo plaukus ir isplovus plaukai nebudavo tokie slidus kaip pvz. po JMO sampunu.
user posted image

Clinique lupu balzamas su spalva
Visai patiko, tik greitai baigesi. Graziai atrode ant lupu (tarpinis variantas tarp blizgesio ir lupu dazu), nesausino, laikesi trumpokai, todel turbut nekartosiu.
user posted image

Guerlain Noir G tuso papildymas
Perku jau n'taji karta (kai neissiranku koki tusa pirkti - perku si). Patinka efektas, tankina ir neapsunkina blakstienu. Ilgina, uzriecia, netrupa.
user posted image

Visos foto is interneto
Atsakyti
schwarzkopf plauku dazai-kauke, spalva '910 pearl blonde'
user posted image

earth science plauku kauke - jau n-toji. Su vyru naudojam kaip kondicioneiriu, patinka biems, nors jam tai ypatingai.
user posted image

suki veido prausiklis-sveitiklis - jau antra indeli sunaudojom su vyru. Be galo skalsus, nera per astrus, skaniai kvepia. Kaina didele, bet jo reikia tiek mazai, kad tikrai ta kaina atsiperka. Vienintelis minusas, kad kabinama pirstu - turiu lopetele, bet su vyru naudojant nelengva, nes tai pamirsta jis svariau iskabint, tai slapius pirstus sukisa ir pan doh.gif
user posted image

weleda 'skin food' universalus kremas - sunaudota n-toji pakuote. Naudojau rankoms ir kojoms kai labai issauseje buvo. Daugkam jis tinkamas, net ir veida tepa juo, bet man tam reikalui per riebus jis. Siaip as retokai naudoju ir labiau ekstra atvejais, bet sitas kremas labai megstamas maniskio, tai jis pagrinde ir sunaudoja.
user posted image

lafes 'fresh' kvapo rutulinis dezodorantas - visai patiko ir visai veiksmingas. Nustebino jis mane, nes seniau teke piestukini Lafes turet, tai visiskai nepatiko.
user posted image

Tom's of Maine 'natural powder' kvapo antiperspirantas - patiko kvapas, gerai saugojo nuo prakaito kvapo, bet balindavo rubus doh.gif Todel metamas nesunaudotas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2014 03 29, 15:33)
Guerlain Noir G tuso papildymas
Perku jau n'taji karta (kai neissiranku koki tusa pirkti - perku si). Patinka efektas, tankina ir neapsunkina blakstienu. Ilgina, uzriecia, netrupa.
user posted image

Visos foto is interneto

o kokia kaina tuso ir papildymo ?
Atsakyti
Sensai Balancing kondicionierius - labai patiko, plaukai lengvai išsišukuoja, slidūs, žvilgantys

user posted image
Atsakyti
Loreal akių ir lūpų makiažo valiklis (ne atspariam vandeniui makiazui), visai patiko, bet akimirksniu tušo nenutirpdo, reikia vatos diskali kazkiek palaikyti, micelinis vanduo man vistik geriau. Naudoju iškar tokį patį, nes 2 turėjau, bet oaskui pirksiu micelini.
user posted image
Hollywood style neem mask, purvo kaukė. Didelis kiekis, maža kaina, bet valymas neblogas. Abejoju ar tikrai tinkama jautriai odai, nes nors nei mano nei draugo tokia nėra, vietomis pagrauždavo, ypač po šveitiklio. Nemanau, kad kartočiau, nes poveikis nepakankamai efektingas.
user posted image
Syoss sausas šampūnas. Nepatiko, nes šiek tiek balino plaukus, labai intensyviai purškė ir nepakankamai gerai panaikindavo riebumą. Naudojau itin retai, nes nebuvo gero efekto.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2014 03 29, 20:56)
o kokia kaina tuso ir  papildymo ?

Tusa pirkau ne Lietuvoje, mokejau apie 35-37£ Nezinau ar pas mus atitinkama kaina, turbut, kad brangiau bus.
O papildymas LT kainuoja 95 lt (UK apie 19£). Kaina nemaza, bet atsiperka. Tas papildymas iskart su nauju sepeteliu buna, jei butu reikeje ta pati (sena) naudoti, turbut nebuciau pirkus. 4u.gif
Atsakyti
MaxFactor tušas: patiko, galima išgauti ir natūralų ir jau tikrai efektingą blakstienų storį jų nesulipinant. Į pabaigą šiek tiek trupėjo ir ezino mano jautrias akis, bet pradžioje tikrai to nepastebėjau. Tiesa, reikėjo savaitėlės, kol pripratau prie didžiulio šepetėlio, vis išsitepdavau dažydamai, bet tikrai kartotinas, patikęs labiau už MasterpieceMax
user posted image
Garnier mineral antiperspirantas: palyginus su labai ilgai naudotais Rexona prasčiau saugojo nuo prakaitavimo, bet šiaip neblogas, neerzino odos, netepė drabužių, kartotinas
user posted image
Eilinis L'oreal miceliarinis vanduo: puikus kainos ir kokybės santykis, toks pats į jo vietą
user posted image
Atsakyti