Weleda Everon lūpų balzamas

Kartojamas, per šalčius labai patikęs. Gera ir turtinga sudėtis, kvapas malonus (įdomus ir neapibūdinamas toks, tarsi kažką primintų), kiek kietokas, riebus ir gan sunkus ant lūpų, bet gerai apsaugodavo, mažiau trūkinėdavo lūpos. Tiesa, prieš pat išmetant ir benaudojant paskutiniaisiais sykiais, jautėsi ant lūpų kaip vaškas šiek tiek. Nepamenu ar ir paskutinį sykį taip buvo, bet jei kito pakaitalo nerasčiau - pirkčiau ir vėl žiemos metu.
Maybelline Fit Me 110

Koks 1/3 ar 1/4 dar buvo likę buteliuke, bet išmečiau jau. Dabar kai pagalvoju - net nesuprantu, kam pirkau jį

Toks visiškai niekinis produktas, jau net nesivarginsiu minusus vardint, nepatiko ir nekartočiau.
Aubrey GPB kondicionierius

Prieš keletą metų išbandžiau mėginėlį šio kondicionieriaus, vėliau nusipirkau ir pilną kiekį. Pirmiausia tai man kvapas labai patiko

Toks ir vėl, neapibūdinamas, bet labai malonus. Tiesa, ilgą laiką naudojant nusibodo visai. O ir poveikis plaukams kiek nusilpo, pradžioje naudojant patiko, truputėlį mažiau pasipūtę plaukai atrodydavo, švelnesni ir t.t. Sveikuose Produktuose mokėjau apie 38lt, tai tokią kainą visai apsimokėjo mokėti, atsižvelgiant į tai, kad LABAI skalsiai naudojosi, vos ne metus

Vien iš to nuobodulio kurį laiką nepirkčiau, nors kitus Aubrey kondicionierius gal visai ir būtų įdomu išbandyt.
Argital ežiuolės kremas veidui ir kūnui

Sunku buvo apsispręst ar patinka man jis, ar ne

Kvapas labai malonus, toks atgaivinantis, kiek vėsinantis užtepus odos. Kiekio ir kainos santykis irgi labai neblogas, nes ant veido reik labai nedidelio kiekio tept. Pradžioje, pamenu, odą labai matinę darydavo ir gan ilgai laikydavos tas "efektas", o vėliau kažkaip nustojo ir apsiriebaluodavo nosis dažniau. Kad padėtų labai nuo inkštirų ar spuogų nepastebėjau, bet jei ir kartočiau - tai tik vasarą, žiemą nelabai pakako man jo, nebent visą dieną namie sėdint, niekur nosies nekišant.
Lavera citrinų-mėtų šampūnas

Jau koks 3 buteliukas, tiksliai nepamenu. Patinka man visai kaip už tokią kainą, gerai putoja, gera sudėtis, švariai išplauna ir labai neišsausina (naudoju pakaitom su kitais šampūnais). LT jo nėra, tai užsisakydama iš vokiškų parduotuvių turbūt įsimesčiau ir dar į krepšelį.