Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Evameda1 @ 2013 11 24, 23:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu prajuokinai biggrin.gif

Na koks veiksmas toks ir atoveiksmis ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 24, 23:37)
Nu va vieni mirsta nuo senatves o kiti belaukdami smutkiu. Pasirinkimas!

pirkim kur norim, viskas ok 4u.gif aš tik taip nusistebėjau, ir tiek 4u.gif
Atsakyti

Tikrai galima prisiusiot i kelnes hah.gif thumbup.gif
Man tai pats geriausias jausmas perkant t.y. siunciant laiska Lauretai.
O jau laukti tai galiu ir savaitele ilgiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 25, 00:42)

drinks_cheers.gif cia kaip toj patarlej - visur gerai, kur musu nera biggrin.gif mano gera drauge, visus skubius uzsakymus, perka pas Laureta...sake tokiu greiciu niekur ner biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 11 24, 23:52)
drinks_cheers.gif cia kaip toj patarlej - visur gerai, kur musu nera biggrin.gif mano gera drauge, visus skubius uzsakymus, perka pas Laureta...sake tokiu greiciu niekur ner biggrin.gif

Ai dzym. Esam ten kur mum gerai. Tik pvz nemegstu tokiu pareiskimu. Nes mergina nezino konteksto. Buna ir as pasibiesinu nu bet ir as ne tobula. Smagu kartu pirkt kartu laukt nu ir pasibiesint kartu irgi yra smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 11 25, 00:30)
Dekui, Laureta, kad stengiates 4u.gif tiesiog Inga man buvo parasiusi, kad 11.15 diena jcrew jau buvo issiunte mano preke jums (13 d. pirkimo)...gal be reikalo nerimauju ir tuoj sulauksiu skaiciuku mirksiukas.gif o jei visgi canselino, kai turesit laiko, parasykit 4u.gif

Jei Inga parašė, kad išsiuntė - 100% bus prekė biggrin.gif Galit ramiai laukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 24, 22:37)

QUOTE(Evameda1 @ 2013 11 24, 22:52)

QUOTE(JMD @ 2013 11 24, 22:56)
Ai dzym. Esam ten kur mum gerai. Tik pvz nemegstu tokiu pareiskimu. Nes mergina nezino konteksto. Buna ir as pasibiesinu nu bet ir as ne tobula. Smagu kartu pirkt kartu laukt nu ir pasibiesint kartu irgi yra smagu  biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 25, 00:56)
Ai dzym. Esam ten kur mum gerai. Tik pvz nemegstu tokiu pareiskimu. Nes mergina nezino konteksto. Buna ir as pasibiesinu nu bet ir as ne tobula. Smagu kartu pirkt kartu laukt nu ir pasibiesint kartu irgi yra smagu  biggrin.gif

Nu ir as pasibiesinu biggrin.gif tada isgeriu vyno kelias taures, paskaitau, kas Rygoj darosi...ir daug kas kitom spalvom nusvinta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dabartė @ 2013 11 25, 00:57)
Jei Inga parašė, kad išsiuntė - 100% bus prekė  biggrin.gif  Galit ramiai laukt 4u.gif

tai visaip jau laukiu - ir ramiai, ir neramiai, o kas man belieka lotuliukas.gif kazkaip nebepasitikiu Jcrew, kai parase, kad daug uzsakymu atsaukta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 11 25, 00:01)
Nu ir as pasibiesinu biggrin.gif tada isgeriu vyno kelias taures, paskaitau, kas Rygoj darosi...ir daug kas kitom spalvom nusvinta mirksiukas.gif

As tikrai noriu turet tai ka nusiperku cia ir dabar. Ir visos to norim bet negalim. Nrs yra tam tikru priezasciu. Tai dekpjam ainkybem kad galim pirkaliot ka norim. Visa kita smulkmenos.

Ladno cia pasaka be galo. Afrikoje badauja vaikai o mes del smutkiu sukam kiausus.

Vsio einu lovon. Filma gera rodo bandysiu 1 akim ppasoksot. Kalbet negaliu. Zveriskai gerkle skauda. O pasisakyt noras nedingo nez dienos zodziu limitas ne neipusejes biggrin.gif. Tai nepykit uz atviruma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 25, 01:11)
As tikrai noriu turet tai ka nusiperku cia ir dabar. Ir visos to norim bet negalim. Nrs yra tam tikru priezasciu. Tai dekpjam ainkybem kad galim pirkaliot ka norim. Visa kita smulkmenos.

Ladno cia pasaka be galo. Afrikoje badauja vaikai o mes del smutkiu sukam kiausus.

Vsio einu lovon. Filma gera rodo bandysiu 1 akim ppasoksot. Kalbet negaliu. Zveriskai gerkle skauda. O pasisakyt noras nedingo nez dienos zodziu limitas ne neipusejes  biggrin.gif. Tai nepykit uz atviruma  lotuliukas.gif

Tai kur cia pyksi uz teisybe mirksiukas.gif as irgi gera filma per TV3 ziuriu smile.gif
Labanaktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2013 11 24, 23:35)
maciau ir cia tokius uzrasus  cool.gif
aisku kad smagu kad yra pasirinkimas, numirciau jeigu reiktu tiek laukti prekiu  rolleyes.gif

geriau,kai prekių iš vis nenuperka, nes riboja kiekius rolleyes.gif rolleyes.gif man irgi smagu,kad žinau,jog tikrai stengsis Ingutė surinkt kompaniją ir kuo greičiau nupirkti, kad būtų prekė.. o palaukti ir aš galiu..bile nupirkta gera kaina...aišku būna,kad irgi paskraidžioju ant šluotos,ale man kol kas galima tongue.gif biggrin.gif

biggrin.gif
p.s. JMD sveik ir mažius tegu sveiksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 24, 23:42)

aš ir nerašiau apie jokius dviejų mėnesių terminus,
ir pas jus neperku ( beje, šią akimirką tuom pasidžiaugiau, kadangi labai nesmagu,kai naują žmogų iškart bile išjuokt unsure.gif ) , jūs kažką ne taip supratot rolleyes.gif
gero jums vakaro laukiant šmutkių, nes aš einu pasidžiaugt naujais rūbais - bent nemirsiu sena ir nuoga tongue.gif
Atsakyti