RL labai grazi suknyte

Labukas
ziuriu neblogai ON apsiprekynot vakar
kelinta valanda papyldo prekes OLD NAVY ?

QUOTE(evvva @ 2013 11 25, 09:29)
Labukas

ON nepastebejau kada pildo, nors jie retai ta ir daro

Ingute, as kai pamaciau saskaita uz arbata tj galvoju vau... Nu ir greitis... Juk tik viduri savaites uzsakem... Tikejausi saskaitos uz kakava gavau uz arbata :-)
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 11 25, 09:37)
Ingute, as kai pamaciau saskaita uz arbata tj galvoju vau... Nu ir greitis... Juk tik viduri savaites uzsakem... Tikejausi saskaitos uz kakava gavau uz arbata :-)
o as visu pirma sutvarkau lauretuko meila kai nelaukiau saskiatu savo net nejungiau

tik kai uz uzklauset padumojau ka didomumo delei reik paziureti ir radus vos nenuvirtau, labai greit atejo saksiatele, ir uz dezute planavau virs 60lt o isejo nepilni 57 manau kaina tobula, as kai planavau daryt tokias simbolines dovanas na sakykim bus arbatos dezute ir kalediniai meduoliai .. mastau taip daryt kumam vaiko nes siaip jie visada sveikina maziuka o as kazkaip nesumastydavau nieko jiem idomaus nes viska siaip turi..
o dabar si arbata bus tobula, as kai vyrui parodziau anas ako ir mum paimk, mastau paskui tiesiog ten laikyt arbatas ir seimoi kitas ne harney geriamas

laba
na kažkas panašaus į žiemą šiandien pas mus
o timpų (šiltesnių ir ne tokių šiltų) nenori + ilga palaidinė,megztukas,suknelė;dabar tos timpos visokios išganymas
tik viena žiauri blogybė dėl jų-jas benešiojant net nepajauti kaip į džinsus nebeįlendi
,bet Jinafire tau tas nebaisu
RL budavo šiltos fainos merino vilnos timpos puošnios,jaučiu ir taip juk yra paieškojus
jaučiu ir visą 100 įkalei,kad taip žadi
Papildyta:
Dar gal kai kam užkliūna,kad Laureta nesaldžialiežuviauja
Pas mus Laureta tiksliukė ,o Inga tokia humanitarė/romantikė,bet abi
neįsižeiskit
kokie jos išmatavimai Dowiliukass ?

QUOTE(Jinafire @ 2013 11 24, 20:50)
Galvoju, gal kelis sijonukus pasisiut reikia ir bus ok. Nes vargiai as cia su savo ugiu ka rasiu 

o timpų (šiltesnių ir ne tokių šiltų) nenori + ilga palaidinė,megztukas,suknelė;dabar tos timpos visokios išganymas

tik viena žiauri blogybė dėl jų-jas benešiojant net nepajauti kaip į džinsus nebeįlendi

RL budavo šiltos fainos merino vilnos timpos puošnios,jaučiu ir taip juk yra paieškojus

QUOTE(JMD @ 2013 11 24, 22:00)
cia man uz tai kad vakar pedesiat neikaliau
QUOTE(JMD @ 2013 11 24, 22:28)
Moketu uz atvezima i namus as liuosai galeciau paveziot
jaučiu ir visą 100 įkalei,kad taip žadi

Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2013 11 24, 22:56)

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 25, 08:24)

kokie jos išmatavimai Dowiliukass ?
mergaites zinau kad daug prkau sakykit prasau koki man dydi imti?
http://www.juicycout...r/JG008998.html
jos slim kiek matau klubai mano nedideli bet kojos storokos kazi M ar L reik
34.99 kaina gera kiek pamenu ju kainas
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 25, 08:44)
mergaites zinau kad daug prkau sakykit prasau koki man dydi imti?
29" nebus trumpos

nu pagaliau ir mano saskaiteles atejo
apsimokejau rami
idomu sierra greit ateis ten visos kaledu dovanos
reik kur nors melstis kad laiku saskaita butu ir laiku ateitu

idomu sierra greit ateis ten visos kaledu dovanos

Labas rytas, ar teisngai supratau 6pm -10% viskam turit?
QUOTE(rapoja @ 2013 11 25, 09:44)
laba
,bet Jinafire tau tas nebaisu
Pas mus Laureta tiksliukė ,o Inga tokia humanitarė/romantikė,bet abi
neįsižeiskit

pas mumi irgi panasu i ziema bet man kazkaip nepatinka

o kokios rl tymputes siltos?
siaip galiu pritarti a snestuke irgi turejau daug tympu, ir didesniu megstuku, tuniku na svoris auga tai megstukai pats tas buvo, spec nestukiniu rubu nepirkau nes kazkaip gaila buvo tam kartui pirkti
rapoja as zinok nenustebau, kai as dalinau man ne viena rse kad i mano kaima nevaziuos prekiu pasiimti

tai mastydavau perkama is usa, o atvaziuoti i kt vilniaus gala ne uzmiestyje gyvenu juk.. negali, ir gulejo po pusmeti prekes galiausia nzn kaip baiges nepamenu gal pati uzveziau ir dsimto sykio sutarus kai jos pusej buvau.. o prekes puse bulviu maiso RL.. taip kad... labai idomiu zmoniu nat svieto yra as del nagu lako vaziuoju i kita puse nes tai mano preke ir jei pirkau man jos reik kad ir 30 lt o te buvo net ne 300 verte.. zodziu
P.s del deziu,terminu ir t.t. as nenoriu nieko sakyti, visure gerai man net panos rase kad gauna i az zinuciu kai tik cia paraso kad gauna laiksu is kitu mergaiciu kurios pas mumi net neperka pagal nikus matau.. su bauginimais nu jau cia kaip negerai, tik bek pas ta ir ana..
bet as rami, zinau kad buna laukiam ilgiau prekiu buna visko, bet esu pirkus nuo 2005 galo kai pradejau pirkti online pas visas beveik ir tikrai zinau kad yra teke laukti po pora menesiu ir net daugiau ir galiausia muita susimoketi.. visko yra buve.
bet as esu uz tai kad perkam kur ir kiek norim, tik ko ko nepersnesu tai kai mane ispaudzia klausimais o galiausia matau uzsakymas nuejo kitai.. tada tieisog verdu bet negi keiksies temoj

QUOTE(greja @ 2013 11 25, 08:50)
Labas rytas, ar teisngai supratau 6pm -10% viskam turit?
viskam