Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

As vakar issirinkau Timberlandus, mama issirinko Timberlandus. Issisaugojau nuorodas ir dabar laukiu BF. Nu ligone ane? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 11 25, 10:21)
Blyn ok, ačiū biggrin.gif Ir kita sklausimas, jei data nurodyta iki 25 tarkim sumokėti, tai jei 25 aš moku - tai skaitosi vėlavimu ar vis dar ne? Kažkokia lepšė,. nurimtai aš biggrin.gif kaip pirmą kartą pirkdama klausinėju blush2.gif Bet va už kempinėles skaičiukus sumokėjau pamiršus tik tą dieną, kai man parašė, kad mokėjimo nėra, ir tai vakare gavau laišką, o pavedimą padariau dienos metu - tai ir myžčioju, kad nebūčiau prie vėluojančių biggrin.gif

sita puslapi pirma kart matau gal ivest i blackfriday puslapiue i paieska g.gif
del timbu ir as ligone doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 25 lapkričio 2013 - 09:40
siandien netycia dzankuose radau zinute apie prekyte, kuria reik paimti Pasilaiciuose blink.gif kaip cia taip gavosi, viena pas bmv, kita nauju adresu
Atsakyti
QUOTE(dziuginta @ 2013 11 25, 10:41)
siandien netycia dzankuose radau zinute apie prekyte, kuria reik paimti Pasilaiciuose blink.gif kaip cia taip gavosi, viena pas bmv, kita nauju adresu

pas kita mergyte atejo dezute todel dalis pasilaiciuose 4u.gif

mylimukai klaida saskaitelej 10% turi buti

valyt manau L uzteks 4u.gif
Atsakyti
Zeneta- o kaip ten viskas vyksta? g.gif tiesiog puslapio nuorodą ar kaip? blush2.gif
Valyte_7 biggrin.gif biggrin.gif n ubet svarbiausia,kad viskas ok smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuginta @ 2013 11 25, 09:41)

Ooo, aš norėčiau atsiiminėti Pašilaičiuose bigsmile.gif Būtų beveik taip pat patogu, kaip pas Julieją būdavo.
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 11 25, 10:39)
as kai pirma gimdziau, buvau susitarusi su daktare, treciadieni per apziura ji sako, nu dar gera savaite... bet buk gera, negindyk sestadieni, man butinai reikia but namie.
spekit, kada prasidejo, o gi is penktadienio i sestadieni doh.gif
guliu kokiu puse desimt ant stalo, dartare taip tyliai sako akuserei, sukites  kaip norit, bet iki pirmos turit pagimdyt, as turesiu isvaziuot.
ta, tipo, o jei ne...
-isoperuosim irnesakyk.gif

blink.gif  blink.gif  blink.gif

12,40 pagimdziau biggrin.gif

Jei vyras dzinsus nesioja 34, on sortai L ar XL?

as gimdziau Antkalny kaip karaliene ir gimdyma kaip svente prisimenu, man ne karto net neskaudejo smile.gif Zodziu, jei dar karta ta laime tektu, varyciau ten pas ta pacia akusere, jeigu - aisku jos i Santarus neiskele. Tada tektu vaziuot ten.
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 25, 10:37)
Rutele- o man VGN viskas patiko  wub.gif  tai todėl ten ir grįšim..plius uošviam iki VGN 5min nuo namų, jei reiktų kokios pagalbos smile.gif Bet smagu,kad yra tokia viena,kaip Santarai,kuri viskas nauja ir kaip žmogus gali jaustis  drinks_cheers.gif 

Ai, matau, kad tu 2011 m gimdei, o aš 2008, kai ten buvo kaniūšnė. Ir dar toookios akušerės tuo metu pasitaikė doh.gif Tokiais įsakmiais tonais komanduoja, tai jaučiaus kaip Rusijos glūdumoj sovietiniais laikais. Siaubas. Dėjau ten kryžių.
Papildyta:
QUOTE(kipitun @ 2013 11 25, 10:43)
Ooo, aš norėčiau atsiiminėti Pašilaičiuose bigsmile.gif  Būtų beveik taip pat patogu, kaip pas Julieją būdavo.

Aš irgi noriu Pašilaičiuose!!!! Ką daryt?

QUOTE(JMD @ 2013 11 25, 10:44)
as gimdziau Antkalny kaip karaliene ir gimdyma kaip svente prisimenu, man ne karto net neskaudejo  smile.gif Zodziu, jei dar karta ta laime tektu, varyciau ten pas ta pacia akusere, jeigu - aisku jos i Santarus neiskele. Tada tektu vaziuot ten.

Aš irgi ten gimdžiau, bet ėjau paskui savo ginę, o ji iškelta buvo į Santarus. Tai, kad išbandžiau visas valstybines gimdyklas Vilniuj biggrin.gif
Atsakyti
O nera galimybes Lvovo gatvej siuntinius dalint? lotuliukas.gif
Rutule, ir kitos panos, Juk jum Juozapas arciau, tai galiu paimt siuntinius jusu, o jus is mano darbo pasiimtumet. Tik kad laikas iki 16.00 h
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 25 lapkričio 2013 - 09:49
QUOTE(JMD @ 2013 11 25, 09:44)
as gimdziau Antkalny kaip karaliene ir gimdyma kaip svente prisimenu, man ne karto net neskaudejo  smile.gif Zodziu, jei dar karta ta laime tektu, varyciau ten pas ta pacia akusere, jeigu - aisku jos i Santarus neiskele. Tada tektu vaziuot ten.

O aš, jei dar gimdyti teks, geriau į mėnulį skrisiu, bet į Antakalnį nė už ką negrįžčiau. Va tokia, vat skirtinga patirtis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 25, 10:43)
pas kita mergyte atejo dezute todel  dalis  pasilaiciuose  4u.gif

mylimukai klaida saskaitelej 10% turi buti

valyt manau L uzteks  4u.gif

Aciu, Ingute, tada lauksiu koregavimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 11 25, 10:44)
Ai, matau, kad tu 2011 m gimdei, o aš 2008, kai ten buvo kaniūšnė. Ir dar toookios akušerės tuo metu pasitaikė  doh.gif Tokiais įsakmiais tonais komanduoja, tai jaučiaus kaip Rusijos glūdumoj sovietiniais laikais. Siaubas. Dėjau ten kryžių.

MB mama irgi labai bijojo,kad ten gimdysiu smile.gif naktį po gimdymo nemiegojo ir paskum vis pergyveno, nes jai VGN'e tarybų laikais gimstant MB pridarė daug problemų sad.gif Na bet sakau laikai kiti... buvau su MB..tai ramiai elgėsi visi..gydytojas išbuvo kol pagimdžiau..turėjom komplikacijų, žaibiškai visi sureagavo,(jei toks gimdymas būtų namie, manęs jau nebūtų čia...) nors buvo vėlus vakaras.. paskum mokama palata su MB kartu .. na žodžiu man viskas patiko..nei lito nemokėjom, tik už palatą smile.gif dėl ko irgi visa giminė mus moralizavo biggrin.gif kaip mes galim nemokėt ir nesitart su gydytojais biggrin.gif ai..tie gimdymai, neišsenkama tema wub.gif visgi stebuklas yra vaikučio gimimas wub.gif aš labai džiaugiuosi,kad turim galimybę gimdyti su gydytojų priežiūra ir būti sveiki ir gyvi visi wub.gif nukrypom blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti