Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Evameda1 @ 2013 11 25, 10:13)
Tukstantis ACIU ir tukstantis atsiprasau Ingutei ir Lauretai 4u.gif  4u.gif saskaita, del kurios cia trypiau, gavau ir dabar jau viskas apmoketa, kaip kazkada JMD sake, iki nulio biggrin.gif dar taip nera buve kad jokios saskaitos nebelaukciau, netvarka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
P.S. Kalediniu laikotarpiu pazadu nebezysti ir beveik neklausineti blush2.gif  biggrin.gif

Sveikos visos 4u.gif
o sergancioms, greiciau sveikti mirksiukas.gif

as pazadu po sierros nebezysti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 11 25, 09:15)
Labas rytas plepsės thumbup.gif
Norėjau pasiteirauti - ar galiu kelias sąskaitėles apmokėti vienu pavedimu? Įrašiusi tiesiog siuntos kodukus tuos? Kaip balta varna jaučiuosi, gavau va kelias, nusprendžiau 80 CT sutaupyt blush2.gif

laba biggrin.gif 1-nu galima drinks_cheers.gif
QUOTE(JMD @ 2013 11 25, 09:15)
a vot vsem vragam na zlo eisiu sirgt ir nerasysiu nieko  tongue.gif  biggrin.gif

nu pakalbam,a mirksiukas.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif lyg abu šeimos nariai sveiki šį rytą pabudo wub.gif ech, ko daugiau reik..JMD pailsėk duok vaikui, o pati save palepink , sergi juk 4u.gif

Tai ką..ši savaitė įtempta laukia bigsmile.gif President day, Black friday biggrin.gif dar negaliu gimdyt biggrin.gif parašė kad kitą sav vaikui baldai pareit turėtų...tai gal dar reik su sese susitarti,kad tris kokias sav neskubėtų g.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 11 25, 10:15)
Norėjau pasiteirauti - ar galiu kelias sąskaitėles apmokėti vienu pavedimu? Įrašiusi tiesiog siuntos kodukus tuos? Kaip balta varna jaučiuosi, gavau va kelias, nusprendžiau 80 CT sutaupyt blush2.gif

aisku gali g.gif man ir geriau taip moket-patrogiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 11 25, 09:15)
Labas rytas. Su jūsų tempais nebespėju skaityti ką priplepėjote.
Todėl nepyk, Ingute, turbūt jau 100 kartų klausta, bet ir aš paklausiu dėl siuntiniukų. Lyg supratau, kad vakar prekes jau atsiėminėjote. Buvau tikra, kad gausiu dvi prekytes, o laiško nėra unsure.gif
Ir lyg kažką viena akim užmačiau, kad nauja dalintoja Vilniuje... Ar blogai supratau unsure.gif

pasiūlymas 4u.gif kai kalba eina apie siuntinius ar šiaip svarbi info-reik rašyt paryškintai,nes kitaip sunku tikrai rasti informaciją svarbią ,tikrai ne visos spėja skaityti + kitoms ir neįdomu tie pliurpalai biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 25, 09:17)
Tai ką..ši savaitė įtempta laukia  bigsmile.gif President day, Black friday  biggrin.gif   dar negaliu gimdyt  biggrin.gif   parašė kad kitą sav vaikui baldai pareit turėtų...tai gal dar reik su sese susitarti,kad tris kokias sav neskubėtų  g.gif  biggrin.gif

Įsivaizduoju Bluntę penktadienį gimdykloj su kompu ,nes bf lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 25 lapkričio 2013 - 09:20

aš visada sujungiu sąskaitas į vieną 4u.gif tiesiog paskirtyje surašau kodukus smile.gif beje, jei kas turi SEB - pasidaryti galima sumanią bankininkystę ar pan smile.gif 5lt sumoki ir nemoki už pavedimus tame pačiame banke kas kartą wink.gif ir berods 5 ar 10 nemokamų pavedimų į kitą banką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 11 25, 10:13)
Tukstantis ACIU ir tukstantis atsiprasau Ingutei ir Lauretai 4u.gif  4u.gif saskaita, del kurios cia trypiau, gavau ir dabar jau viskas apmoketa, kaip kazkada JMD sake, iki nulio biggrin.gif dar taip nera buve kad jokios saskaitos nebelaukciau, netvarka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
P.S. Kalediniu laikotarpiu pazadu nebezysti ir beveik neklausineti blush2.gif  biggrin.gif

Sveikos visos 4u.gif
o sergancioms, greiciau sveikti mirksiukas.gif

aciu jums 4u.gif
QUOTE(rapoja @ 2013 11 25, 10:14)
Man old navy šitie bliuzončikai visai nieko http://oldnavy.gap.c...p;pid=919481022

tall juodas fainas  wub.gif

juodas labai dailus as i ji ziurejau vakar ilgaaaai biggrin.gif

taip taip tik kodukus surasyt reik uz ka mokate

QUOTE(kipitun @ 2013 11 25, 10:15)
Labas rytas. Su jūsų tempais nebespėju skaityti ką priplepėjote.
Todėl nepyk, Ingute, turbūt jau 100 kartų klausta, bet ir aš paklausiu dėl siuntiniukų. Lyg supratau, kad vakar prekes jau atsiėminėjote. Buvau tikra, kad gausiu dvi prekytes, o laiško nėra unsure.gif
Ir lyg kažką viena akim užmačiau, kad nauja dalintoja Vilniuje... Ar blogai supratau unsure.gif

jei nera laiskucio matyt nera dar, bmw dalina julijandra tik kelias gavo 4u.gif
QUOTE(kamiliukas7 @ 2013 11 25, 10:15)
o kaip sitas http://www.anntaylor...p;prodId=317109 medvilne su viskoze, ar bus siltas?ar gera kaina

kaina sio grozio gera as sau M laukiu seniai tik nepapildo, kad silta tai nemanau bet grazi ir sudetis gera tikrai

QUOTE(Bluntė @ 2013 11 25, 10:17)

Tai ką..ši savaitė įtempta laukia  bigsmile.gif President day, Black friday  dar negaliu gimdyt  biggrin.gif  parašė kad kitą sav vaikui baldai pareit turėtų...tai gal dar reik su sese susitarti,kad tris kokias sav neskubėtų 

o kada prezidento diena bigsmile.gif dar negimdyk nereeeeik
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 11 25, 09:16)
laba  biggrin.gif 1-nu galima  drinks_cheers.gif

nu pakalbam,a  mirksiukas.gif  biggrin.gif ?

QUOTE(zeneta @ 2013 11 25, 09:18)
aisku gali  g.gif  man ir geriau taip moket-patrogiau  blush2.gif

Blyn ok, ačiū biggrin.gif Ir kita sklausimas, jei data nurodyta iki 25 tarkim sumokėti, tai jei 25 aš moku - tai skaitosi vėlavimu ar vis dar ne? Kažkokia lepšė,. nurimtai aš biggrin.gif kaip pirmą kartą pirkdama klausinėju blush2.gif Bet va už kempinėles skaičiukus sumokėjau pamiršus tik tą dieną, kai man parašė, kad mokėjimo nėra, ir tai vakare gavau laišką, o pavedimą padariau dienos metu - tai ir myžčioju, kad nebūčiau prie vėluojančių biggrin.gif
Atsakyti
Pabijojau ingute iki svenciu negaut... Dabar jau tam zmogui kuriam galvojau kita dovana nupirkta... Reiks po svenciu ta dezute sau pasiimt kai aprimsim su sventiniais siuntiniais :-)

Atejau i darba mazoji dar serga, vel laukia sunki savaite...

Ingute gal matytum kada issiust zada musu braskes is amazon? Galvoju gal paimt dar :-)
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 25, 09:20)
juodas labai dailus as i ji ziurejau vakar ilgaaaai biggrin.gif

aš sau tall m pasiėmiau-nu tikrai bus didelis,bet ir gerai bus toks oversize prie timpų ar skinny,ar odinių kelnių wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 11 25, 09:15)

Labas rytas visoms 4u.gif
As taip ir darau, kai buna prisiusta...va, vakar iskart 4 gavau ir apmokejau, tik tuos kodukus irasius 4u.gif Manau, merginos atsirenka...negi vedinesi po viena g.gif mirksiukas.gif

Paskaitinejus vakarykscius postus, toptelejo si daina mirksiukas.gif
Visos mes jaunos grazios ir madingos 4u.gif mirksiukas.gif Ypac saviskiams ax.gif wub.gif
http://www.youtube.c...h?v=o_1aF54DO60

Vakar vyras ir sako, jau gyveni tam forume...eiks pas seima lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 25 lapkričio 2013 - 09:23
rapoja-gimdykloj pakaks ir telefono biggrin.gif pakankamai spartus internetas biggrin.gif o va palatoj,tai jau su pirma turėjom du kompus biggrin.gif nes su MB buvom..miega mažiukė, o mes abu prie kompų sėdim..tai sesutės kreivai nužiūrėdavo ir tiek biggrin.gif Bet jau geriau palauktų mažiukė ir neskubėtų wub.gif Šalta juk, pas mamą geriau wub.gif
Atsakyti