QUOTE(nika2 @ 2013 12 01, 13:04)
Na taip, vakar rezultatas dar pagerejo!
Sveikinu slapukes, juk siaip ar taip as sia kose ir uzviriau...
O kas is slapukiu dar uzniestejo??

Zinau kad kazkas is senbuviu, taip noretusi suzinoti kuriai pasiseke
Na, itariu kad Turkija tuoj taps antra Embrions
Bile tik padetu, nera cia ko tuos Lietuviu lodorius pinigais bergzdziai sert be rezultatu
Papildyta:
QUOTE(myliuku @ 2013 12 01, 14:07)
Sveikute,kaip liudna skaityti tokias zinias... Uzjauciu ir laikykites
Atsimenu kai gydytoja vyrui pasake,kad trims is keturiu seimu tadien pasiseke,visiems isskyrus mus,tai teike vilti,kad gal kita karta mes busim tie laimingieji...
Tikrai labai suprantu jus,pati esu turejus du negimdinius... Stiprybes
O as po ano nepasisekusio IVF vel startuoju su snaigute,ja viena teturim,bet gydytoja sake ji labai gera...Sake darys naturaliam cikle,bet nuo 5ienio keturias dienas turiu leistis Merionali, tada ovitrele ir 6ieni bus isodinimas,jei aisku atsils gerai snaigute...galvojau visai be vaistu si karta bus,bet kadangi gleivine mano silpnoji vieta tai dar ir geriamu vaistu gavau ir zvakuciu ir crinono... Ar taip ir atrodo IVF naturaliam cikle,nieko nebesuprantu
Labukas, na zinok man tas pats. As ir maniau naturalus ciklas ir yra naturalus cinklas, bet plana irgi sudare, tai 3 dienas reikes leistis gonal po 50iu, ir po to ovitreli, ir po to dar kazkokia ampule, bet pavadinimo neatsimenu, o po sodinimo irgi progesterinas ir t.t, tad tas naturalus ciklas yra ne visai naturalus, tik kad vaistu dozes nedideles. As va viska nusikeliau i sausi, nors galejau ir si menesi daryt, nes kelioniu planai pasikeite. Nu bet ka , pasidarysiu sausi .
O jum sekmes didziausios