Įkraunama...
Įkraunama...

IVF trobelė

QUOTE(rutuliukass1220 @ 2013 12 01, 15:23)
Pirmiausia dabar laukiu antradienio vizito pas gydytoja,nes po nesekmes dar nebuvau pas gydyoja,matysim ka ji mums papasakos,ka pasiulys daryti,o tada spresim ar dar bandysm ar ne,nes kai jau du kartus nesiseke kazkaip ir pradedi galvoti ar verta dar karta rizikuoti savo emocijom smile.gif

Sveikos mergaites 4u.gif

Rutuliuk, as buuvau penktadieni pas gydytoja pirma karta po nepasisekusio IVF, nu ir ka-nieko nepaaiskino, nes nezino kodel.... to ir tikejausi, jei atvirai... tik paklause ka darom? pasakiau, kad tikrai dabar nieko neplanuoju, nes per daug sunku, tai ji tik kartojo, kad negalima nuleisti ranku, kad kiauside puikiai dirba, kad butinai reikia bandyti.... vel subalamutino.... geraiu jau butu pasakiusi, kad neverta... ji jau siule po menesio vel startuoti doh.gif idomu ar cia rupinimasi paciento gerove, kad tikrai leliuko susilaukti, ar viska valdo litai? g.gif pasakiau, kad iki nauju net nesvarstysiu tos galimybes, tai skyre vaistu, kiausides apraminimui ( nori paziureti po 1,5 menesio kaip atrodo ji), nes kontraceptiku negaliu gerti, kadangi turiu migrena... aisku, apsizliumbiau kabinete, emocijos suveike doh.gif siaip man kaip gydytoja ji labai patiko, bet tas vel siulymas iskart startuoti subalamutino... klausiau, gal kazkokius tyrimus, gal papildus , kad kiauside geriau stimuliuotusi, sako, kad niekas nepades... zodziu, vizitas buvo gana keistas...
Papildyta:
QUOTE(myliuku @ 2013 12 01, 14:07)
Sveikute,kaip liudna skaityti tokias zinias... Uzjauciu ir laikykites 4u.gif
Atsimenu kai gydytoja vyrui pasake,kad trims is keturiu seimu tadien pasiseke,visiems isskyrus mus,tai teike vilti,kad gal kita karta mes busim tie laimingieji...
Tikrai labai suprantu jus,pati esu turejus du negimdinius... Stiprybes 4u.gif
O as po ano nepasisekusio IVF vel startuoju su snaigute,ja viena teturim,bet gydytoja sake ji labai gera...Sake darys naturaliam cikle,bet nuo 5ienio keturias dienas turiu leistis Merionali,  tada ovitrele ir 6ieni bus isodinimas,jei aisku atsils gerai snaigute...galvojau visai be vaistu si karta bus,bet kadangi gleivine mano silpnoji vieta tai dar ir geriamu vaistu gavau ir zvakuciu ir crinono... Ar taip ir atrodo IVF naturaliam cikle,nieko nebesuprantu blush2.gif

Labai linkiu, kad sis startas butu sekmingas ir Kaledos jusu seimai tikrai butu simet stebuklingos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pajurio kaimas: 02 gruodžio 2013 - 10:27
QUOTE(burbuliacija @ 2013 12 02, 00:57)
Kiek ziurejau tai tas Turku tiklapis tikrai labai issamus ir ispudigas,

ipac paskaitykit ju pagrindinius uzdižuodamus klausimus-as is ten daug info gavau, ko nezinojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pajurio kaimas @ 2013 12 02, 10:30)
Sveikos mergaites  4u.gif 

Rutuliuk, as buuvau penktadieni pas gydytoja pirma karta po nepasisekusio IVF, nu ir ka-nieko nepaaiskino, nes nezino kodel....  to ir tikejausi, jei atvirai... tik paklause ka darom? pasakiau, kad tikrai dabar nieko neplanuoju, nes per daug sunku, tai ji tik kartojo, kad negalima nuleisti ranku, kad kiauside puikiai dirba, kad butinai reikia bandyti.... vel subalamutino.... geraiu jau butu pasakiusi, kad neverta... ji jau siule po menesio vel startuoti  doh.gif  idomu ar cia rupinimasi paciento gerove, kad tikrai leliuko susilaukti, ar viska valdo litai?  g.gif  pasakiau, kad iki nauju net nesvarstysiu tos galimybes, tai skyre vaistu, kiausides apraminimui ( nori paziureti po 1,5 menesio kaip atrodo ji),  nes kontraceptiku negaliu gerti, kadangi turiu migrena...  aisku, apsizliumbiau kabinete, emocijos suveike  doh.gif  siaip man kaip gydytoja ji labai patiko, bet tas vel siulymas iskart startuoti subalamutino...  klausiau, gal kazkokius tyrimus, gal papildus , kad kiauside geriau stimuliuotusi, sako, kad niekas nepades... zodziu, vizitas buvo gana keistas...

Ar nieko nemaišau, kad lankaisi Jolsanoje?
Man keistas šiek tiek irgi tas siūlymas iškart vėl startuoti...Aišku iš dalies pagirtina, kad ragina, rūpinasi, skatina nenuleisti rankų. Bet taip pat manau svarbu pasirūpinti ir psichologine būkle...Ir aišku finansais, nemanau kad daug kas iš mūsų išleidę 10-15 tūkst IVF jau iškart kitą mėnesį vėl turėtų tokią sumą...
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2013 12 02, 12:31)
ipac paskaitykit ju pagrindinius uzdižuodamus klausimus-as is ten daug info gavau, ko nezinojau 4u.gif

RositaK,

o sužinojus priežastis, ar yra gydymo variantų? Esu skaičiusi / girdėjusi apie ne vieną brangų tyrimą, kur nepastojimo priežastis sužinoma, bet gydymo metodų šiai dienai nesiūloma ir nėra. O kaipgi su turkų klinika?
Atsakyti
QUOTE(Hermiona88 @ 2013 12 02, 13:14)
Man keistas šiek tiek irgi tas siūlymas iškart vėl startuoti...Aišku iš dalies pagirtina, kad ragina, rūpinasi, skatina nenuleisti rankų. Bet taip pat manau svarbu pasirūpinti ir psichologine būkle...Ir aišku finansais, nemanau kad daug kas iš mūsų išleidę 10-15 tūkst IVF jau iškart kitą mėnesį vėl turėtų tokią sumą...

Taip, Jolsanoje. Siaip gydytoja, prieziura as labai patenkinta, tik mane truputi suerzino siulymas iskart startuoti, kai as sedejau kabinete visa asarom aptekusi... ir , aisku, finansai, juk negali kiekvienas zmogus tureti pinigu maisa, negi pas mus LT visi tokie turtingi, kad gydytojams net nekyla klausimu del tokiu "smulkmenu" kaip 10000 lt...
Atsakyti
QUOTE(pajurio kaimas @ 2013 12 02, 15:57)
Taip, Jolsanoje. Siaip gydytoja, prieziura as labai patenkinta, tik mane truputi suerzino siulymas iskart startuoti, kai as sedejau kabinete visa asarom aptekusi... ir , aisku, finansai, juk negali kiekvienas zmogus tureti pinigu maisa, negi pas mus LT  visi tokie turtingi, kad gydytojams net nekyla klausimu del tokiu "smulkmenu" kaip 10000 lt...

Vat būtent...Pvz. jei man rytoj kas pasakytų, kad gali startuoti, tai man pgr kliūtis būtų pinigai ir dėl jų galėčiau startuori tik maždaug 6 mėnesių bėgyje.
Tai net pyktis sukilo, kai paskaičiau Tavo postą...

Beje, Jolsanoje tik gydytoja J. Sąlygienė užsiima IVF?
Atsakyti
QUOTE(stebetoja @ 2013 12 02, 16:52)
RositaK,
o sužinojus priežastis, ar yra gydymo variantų? Esu skaičiusi / girdėjusi apie ne vieną brangų tyrimą, kur nepastojimo priežastis sužinoma, bet gydymo metodų šiai dienai nesiūloma ir nėra. O kaipgi su turkų klinika?

taip suzinojom, kad vistis embrionai nekokybiski del nekokybisku kiausialasciu. Pasiule kitakart naudoti vaistus letrozoli (femara). Dar galvoju paklausciau kitakart ar netikslinga butu priesimplantacine genetine diagnostika pasidaryti.

as dar pries IVF isgeriau atomine doze antibiotiku, galvoju gal jie mano kiausialastes paveike neigiamai g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermiona88 @ 2013 12 02, 14:14)

pinigai didziuliai doh.gif as startavau praejus 7 men.po pirmos nesekmes
as taip pat lankausi Jolsanoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2013 12 02, 16:23)
taip suzinojom, kad vistis embrionai nekokybiski del nekokybisku kiausialasciu. Pasiule kitakart naudoti vaistus letrozoli (femara). Dar galvoju paklausciau kitakart ar netikslinga butu priesimplantacine genetine diagnostika pasidaryti.

as dar pries IVF isgeriau atomine doze antibiotiku, galvoju gal jie mano kiausialastes paveike neigiamai  g.gif  g.gif

Man irgi idomu kaip del tu antibu, koks ju poveikis istiesu kiausialastem ir spermai g.gif Pvz kiek forume cia girdejau tai visi kazkaip pasakoja kad antibai labai kenkia tiek spermai tiek kiausialastem, o kai paklausiau gyd. tai ji man sake kad bakterine infekcija (del kurios atibai skiriami) daug daugiau kenkia negu patys antibai. As pati geriau dvejus antibus, 2 savaites kazkur 2-3 men pries IVF tai po antibu pirma kart gyvenime pamaciau tu vaisingu isskyru pas save, o MB daresi spermograma 2 men po antibu tai jokiu blogumu irgi nebuvo, truputi netgi rodikliai buvo pagereje. Ir gerem ta baisuji doxiciklina. Tai va ir nezinau kaip istiesu su tais antibais. Galbut labai dideles dozes ir ilgas vartojimo laikas ir ne i gera, bet kursas kazkaip man atrodo net i gera, nes organizmas atsikrato visokiu zarazu.
Nu as cia tik taip manau, kaip istiesu yra nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 12 02, 18:45)
Man irgi idomu kaip del tu antibu, koks ju poveikis istiesu kiausialastem ir spermai g.gif  Pvz kiek forume cia girdejau tai visi kazkaip pasakoja kad antibai labai kenkia tiek spermai tiek kiausialastem, o kai paklausiau gyd. tai ji man sake kad bakterine infekcija (del kurios atibai skiriami) daug daugiau kenkia negu patys antibai. As pati geriau dvejus antibus, 2 savaites kazkur 2-3 men pries IVF tai po antibu pirma kart gyvenime pamaciau tu vaisingu isskyru pas save, o MB daresi spermograma 2 men po antibu tai jokiu blogumu irgi nebuvo, truputi netgi rodikliai buvo pagereje. Ir gerem ta baisuji doxiciklina. Tai va ir nezinau kaip istiesu su tais antibais. Galbut labai dideles dozes ir ilgas vartojimo laikas ir ne i gera, bet kursas kazkaip man atrodo net i gera, nes organizmas atsikrato visokiu zarazu.
Nu as cia tik taip manau, kaip istiesu yra nezinau ax.gif

vat man irgi klausimas, cia gal kiek mediku, tiek nuomoniu, taciau logiskai mastant tai antibiotiku jau ir pavadinime uzfiksuotas atsakymas - ANTI BIO, t.y. pries gyvybe unsure.gif aisku, neaisku kuri blogybe blogesne-bakterine infekcija ar antibai.
man rugpjucio gale nustate Gardnerella vaginalis-pozitive; Atopobium vaginae-pozitive; vartojom CLINDAMYCIN-MIP caps. 300mg N16 ABIEMS po 1kaps 3k/d po valgio,as dar pati Dalacin (klindamicinas)ovulės 100mg N3 nakciai; antibai Metronidazol 0.5 N20 po 2tabl. 2k/d
paskui po mazdaug dvieju sav. uzejo slapimtakiu uzdegimas-vel antibai, o spalio 19 jau IVF unsure.gif
dabar apsisaugojant negerciau ju pries IVF min 3men schmoll.gif doh.gif

tiesa, nors pradejus stimuliacija ir po punkcijos turkai skiria antibus: pries stimuliacija abiems ZITROTEK (azitromicinas) 500mg N2, po punkcijos man Rulid 300mg 4dienom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 02 gruodžio 2013 - 18:01
QUOTE(RositaK @ 2013 11 29, 19:00)
nu va, ne nezinojau  thumbup.gif jie vadovaujasi amerikieciu patirtimi ir turi ju naujausias technologijas.
imetu puslapi klinikos, ten rasite ir siaip visokios geros naudingos info  www.tupbebek-genetik.com/en  4u.gif
prieziura ten superine, kaskart atejus i klinika (i ja ejau vos ne kasdien stimuliacijos metu) paima krauja ir tik popiet pasako kokia doze gonalio reik susileisti tavakar- na, galit isivaizduoti kaip/ar tai daroma LT  lotuliukas.gif po punkcijos ir isodinimo gavom raportus, kuriuose viskas surasyta: kiekis, kokybe, net embrioniuku nuotraukyte  wub.gif
dar dziugina tai, kad visas tas geris kainuoja vos ne kaip pas mus-2200eur (ieina visos reikalingos technologijos:ICSI, IMSI, embrioskopas, kasdieniniai kraujo tyrimai ir pan.-zo, ko pageidaujat  lotuliukas.gif ) +vaistai, kurie Turkijoj vos ne trigubai pigesni  doh.gif as uz juos tesumokejau 1200lt. aisku, kainuoja skrydziai ir pragyvenimas 3savaitems, bet sutilpom i 17tukst.lt. Taciau man si suma buvo verta to, nes 1.suzinojau musu nepastojimo priezasti 2.pateike alternatyvas ka keisti toliau gydantis 3.profesionali prieziura ir atsakingas gydymas 4.niekas nevynioja nieko i vata, "nepagrazina" nieko, ir t.t  4u.gif

nepersu ir nesiulau, tiesiog dalinuosi info ir patirtimi, kad zinotumet galimus gydymosi variantus  4u.gif  wub.gif

Rosita, Tu nereali! oho kiek atkapstei! smile.gif as galvojau, kad jau esu pasauli ismaisiusi, o cia dar naujienu. Liuks! smile.gif
Siaip tai sutinku 100%, pas mus IVF lietuvoje kainuoja tiek pat kiek ir pvz Londone, o kokybe nelyginama. tiek vaistu paskyrimo atzvilgiu, tiek visa kita.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2013 12 02, 17:56)
vat man irgi klausimas, cia gal kiek mediku, tiek nuomoniu, taciau logiskai mastant tai antibiotiku jau ir pavadinime uzfiksuotas atsakymas - ANTI BIO, t.y. pries gyvybe  unsure.gif aisku, neaisku kuri blogybe blogesne-bakterine infekcija ar antibai.
man rugpjucio gale nustate Gardnerella vaginalis-pozitive; Atopobium vaginae-pozitive; vartojom CLINDAMYCIN-MIP caps. 300mg N16 ABIEMS po 1kaps 3k/d po valgio,as dar pati Dalacin (klindamicinas)ovulės 100mg N3 nakciai; antibai Metronidazol 0.5 N20 po 2tabl. 2k/d
paskui po mazdaug dvieju sav. uzejo slapimtakiu uzdegimas-vel antibai, o spalio 19 jau IVF  unsure.gif
dabar apsisaugojant  negerciau ju pries IVF min 3men  schmoll.gif  doh.gif

tiesa, nors pradejus stimuliacija ir po punkcijos turkai skiria antibus: pries stimuliacija abiems ZITROTEK (azitromicinas) 500mg N2, po punkcijos man Rulid 300mg 4dienom

Nu jo, tu jau cia kaip reikiant doze suvartojai. Man irgi ta Gardnerella buvo, o pas MB ureaplazma, pas mane jos nebuvo, tai abiem po doxiciklino 2 sav ir kazkokias 4 tabletes vienu rozu isgert nuo gardnerellos.
Paskui darem tyr kitoj lab, tai rode kad issigydem tipo, bet as skaiciau kad ne taip lengvai sios bakterijos issigydo is pirmo karto, tai man mitis kirba dabar irgert savavaliskai dar po kursa pries bandyma su snaige. Tu planuoji negert, o as atvirksciai biggrin.gif Nezinau, as tik del to kad man tikrai toks geras jausmas po tu antibu buvo, tokia vaisinga pasijauciau del tu vaisingu isskyru biggrin.gif , o paskui jos vel dingo, tai galvoju gal ta Gardnerella iki galo neisnyko. Ai zodziu visokie marazmai galvoj irnesakyk.gif
Atsakyti