QUOTE(rutuliukass1220 @ 2013 12 01, 15:23)
Pirmiausia dabar laukiu antradienio vizito pas gydytoja,nes po nesekmes dar nebuvau pas gydyoja,matysim ka ji mums papasakos,ka pasiulys daryti,o tada spresim ar dar bandysm ar ne,nes kai jau du kartus nesiseke kazkaip ir pradedi galvoti ar verta dar karta rizikuoti savo emocijom 

Sveikos mergaites

Rutuliuk, as buuvau penktadieni pas gydytoja pirma karta po nepasisekusio IVF, nu ir ka-nieko nepaaiskino, nes nezino kodel.... to ir tikejausi, jei atvirai... tik paklause ka darom? pasakiau, kad tikrai dabar nieko neplanuoju, nes per daug sunku, tai ji tik kartojo, kad negalima nuleisti ranku, kad kiauside puikiai dirba, kad butinai reikia bandyti.... vel subalamutino.... geraiu jau butu pasakiusi, kad neverta... ji jau siule po menesio vel startuoti

Papildyta:
QUOTE(myliuku @ 2013 12 01, 14:07)
Sveikute,kaip liudna skaityti tokias zinias... Uzjauciu ir laikykites
Atsimenu kai gydytoja vyrui pasake,kad trims is keturiu seimu tadien pasiseke,visiems isskyrus mus,tai teike vilti,kad gal kita karta mes busim tie laimingieji...
Tikrai labai suprantu jus,pati esu turejus du negimdinius... Stiprybes
O as po ano nepasisekusio IVF vel startuoju su snaigute,ja viena teturim,bet gydytoja sake ji labai gera...Sake darys naturaliam cikle,bet nuo 5ienio keturias dienas turiu leistis Merionali, tada ovitrele ir 6ieni bus isodinimas,jei aisku atsils gerai snaigute...galvojau visai be vaistu si karta bus,bet kadangi gleivine mano silpnoji vieta tai dar ir geriamu vaistu gavau ir zvakuciu ir crinono... Ar taip ir atrodo IVF naturaliam cikle,nieko nebesuprantu

Atsimenu kai gydytoja vyrui pasake,kad trims is keturiu seimu tadien pasiseke,visiems isskyrus mus,tai teike vilti,kad gal kita karta mes busim tie laimingieji...
Tikrai labai suprantu jus,pati esu turejus du negimdinius... Stiprybes

O as po ano nepasisekusio IVF vel startuoju su snaigute,ja viena teturim,bet gydytoja sake ji labai gera...Sake darys naturaliam cikle,bet nuo 5ienio keturias dienas turiu leistis Merionali, tada ovitrele ir 6ieni bus isodinimas,jei aisku atsils gerai snaigute...galvojau visai be vaistu si karta bus,bet kadangi gleivine mano silpnoji vieta tai dar ir geriamu vaistu gavau ir zvakuciu ir crinono... Ar taip ir atrodo IVF naturaliam cikle,nieko nebesuprantu

Labai linkiu, kad sis startas butu sekmingas ir Kaledos jusu seimai tikrai butu simet stebuklingos