Įkraunama...
Įkraunama...

IVF trobelė

QUOTE(Hopeful @ 2013 12 12, 19:40)
Sveikos merginos,

Atėjau pasisakyti, kad deja, rezultatas neigiamas.  verysad.gif As tikriausiai kuri laika nesilankysiu cia, kol susidelios galveleje viskas i savo vietas.
Linkiu visoms dideles sekmes  4u.gif

Stiprybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Labai liūdna... verysad.gif
Atsakyti
Hopeful, labai užjaučiu tave. Laikykis.

Lillit, man, kai buvau pastojus, irgi maudė pilvą kaip prieš mėnesines, aš jau verkdavau, kad viskas, tuoj prasidės. Na ir ką, neprasidėjo. O jau tikrai buvau praradus viltį. Tik vyras buvo pozityviai nusiteikęs ir sakė - aš tai laukiu kraujo rezultatų ir nieko kito negalvoju.

Kantrybės ir stiprybės laukiančioms rezultatų. Žinau kaip tai sunku, ir kaip keičiasi nuotaikos ir tikėjimas mainosi su baisiu nerimu. Kažkuri iš jūsų parašėt mintį seniau, kuri man patiko - "aš negaliu pasirinkti rezultato, bet galiu pasirinkti, kaip jo laukti".
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2013 12 13, 16:27)
Hopeful, labai užjaučiu tave. Laikykis.

Lillit, man, kai buvau pastojus, irgi maudė pilvą kaip prieš mėnesines, aš jau verkdavau, kad viskas, tuoj prasidės. Na ir ką, neprasidėjo. O jau tikrai buvau praradus viltį. Tik vyras buvo pozityviai nusiteikęs ir sakė - aš tai laukiu kraujo rezultatų ir nieko kito negalvoju.

Kantrybės ir stiprybės laukiančioms rezultatų. Žinau kaip tai sunku, ir kaip keičiasi nuotaikos ir tikėjimas mainosi su baisiu nerimu. Kažkuri iš jūsų parašėt mintį seniau, kuri man patiko - "aš negaliu pasirinkti rezultato, bet galiu pasirinkti, kaip jo laukti".

aciu, Lock 4u.gif

p.s. turiu likusiu labai daug Gonalio svirksto adateliu, neispakuotu, gal kam reikia? atiduociau
Atsakyti
Merginos, o kas yra klinikinis nėštumas? Klinikų sėkmės rezultatų procentai pateikiami apie klinikinius nėštumus. Kaži kas tai yra? Jei jau pastojai, bet deja, tik trumpam, ar įtraukia į sėkmingųjų procedūrų skaičių?
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2013 12 13, 20:43)
Merginos, o kas yra klinikinis nėštumas? Klinikų sėkmės rezultatų procentai pateikiami apie klinikinius nėštumus. Kaži kas tai yra? Jei jau pastojai, bet deja, tik trumpam, ar įtraukia į sėkmingųjų procedūrų skaičių?

Pasiskaiciau truputi- klinikinis nestumas,tai toks nestumas,kuris patvirtintas ultagarsu 4u.gif
As suprantu taip,kad veliau nustoje vystytis nestumai vistiek itraukiami i statistika,nes nestumas uzfiksuotas aparatu,kitaip sakant pliusiukas uzdetas,o jau paskui kaip bus,taip bus...kitu atveju vadintusi ne klinikiniai nestumai,o gimdymu pasibaige nestumai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

norejau pasiteirauti ar buvo kam nors kad po embrionu perkelimo pakildavo biski temperatura?
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 12 13, 21:10)
Sveikos,

norejau pasiteirauti ar buvo kam nors kad po embrionu perkelimo pakildavo biski temperatura?

Sveikute,man buvo po isodinimo kokias keturias dienas temp.laikesi 37.2 - 37.3 ir as taip tikejau kad viskas i gera tas temperaturos pakilimas bet kaip zinot mums nepavyko.....
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2013 12 13, 20:20)
Sveikute,man buvo po isodinimo kokias keturias dienas temp.laikesi 37.2 - 37.3 ir as taip tikejau kad viskas i gera tas temperaturos pakilimas bet kaip zinot mums nepavyko.....

uzjauciu,bet cia normalu kad pakyla?
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2013 12 13, 21:06)
Pasiskaiciau truputi- klinikinis nestumas,tai toks nestumas,kuris patvirtintas ultagarsu 4u.gif 
As suprantu taip,kad veliau nustoje vystytis nestumai vistiek itraukiami i statistika,nes nestumas uzfiksuotas aparatu,kitaip sakant pliusiukas uzdetas,o jau paskui kaip bus,taip bus...kitu atveju vadintusi ne klinikiniai nestumai,o gimdymu pasibaige nestumai 4u.gif

Ech, tai tikimybė pagimdyti kūdikį dar mažesnė nei tie procentai ir taip maži:(
Bet o ką daryti, reikia visvien bandyti ir tikėtis, kad pasiseks!
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 12 13, 21:26)
uzjauciu,bet cia normalu kad pakyla?

Tai ir nezinau ar cia normalu,a cia nestuma rodo ar atmetima g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2013 12 13, 20:54)
Tai ir nezinau ar cia normalu,a cia nestuma rodo ar atmetima  g.gif

manau viskas bus ok,visoms sekmes 4u.gif
Atsakyti
ateinu pasipasakot savo stadiją smile.gif
truputį dingus buvau, su letrozoliu nesistimuliavo mano policistinės, o su clostilbegyt net 2 foliai! sakau "net", nes pirmą IVF su gonaliu buvo 1 folis. tad šis kartas mums nerealus, dvigubai daugiau šansų smile.gif
ryt punkcija. čiūrikai, kad neišsprogtų anksčiau laiko.
Atsakyti