Įkraunama...
Įkraunama...

IVF trobelė

QUOTE(myliuku @ 2013 12 12, 15:13)
Geras, Dreamsiuke,kad ten pat lankomės  thumbup.gif  aš patenkinta gydytoja labai  4u.gif  o jei dar ir rezultatas bus, tai iš viso rankas išbučiuosiu  biggrin.gif
Tai šeštadienį prieš sodinant man snaigutę, teko palaukt, vyras kažkoks lūkuriavo už durų, gal ten Jūs buvot?  ax.gif

Man HCG antradienį paskirtas, o tau?

Na man ji irgi labai prie širdies 4u.gif Mes šeštadienį 14 val buvom 4u.gif
Man HCG tik ketvirtadienį, teks ilgiau kankintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 12 12, 12:30)
Mergaites laikykites  4u.gif  Daug cia kumstuku suspaustu uz jus  mirksiukas.gif 
O kokius pozymius jauciat, pasidalinkit  ax.gif  Jei blastutes sodino, tai 5dpi jau imanomi kazkokie pozymiai  smile.gif
Dreamsiuke, as panasiai buvau su tuo pesimizmu ,optimizmu, ir MB irgi tikejo kad cia jau garantuotas nestumas bus, kazkaip gaila i tuos vyrus ziuret kai jie nusivylia. As tai daugiau i pesimizma buvau linkus, maniau bus lengviau pernesti nesekme nei labai tiketi ir po to trenktis i zeme, bet kiekviena atskirai pasirenka kaip jai jausti, o kartais tai pasirinkimo nera- emociju ir hormonu suvaldyt negali biggrin.gif
Kaip bebutu, jum sekmes didziausios, te kaledos tikrai buna stebuklingos  4u.gif

Burbuliacija,
kad tavo žodžiai Dievui į ausį 4u.gif
Mano labai ryškus požymis šiomis dienomis tai maudimas pilvo, dešiniam šone daugiau, link kirkšnies ir kartais toks įkyrus, o kartais vos jaučiamas, bet jau toks kokio negali nepastebėt...ar tai gerai, ar blogai, bandžiau ieškot, neradau,todėl programuoju save, kad turi būt gerai mirksiukas.gif
Nuotaikų svyravimai šįkart ne tokie ryškus kaip pirmą kartą, gal dėl to, kad dabar vaistų nedaug, o tada po stimuliacijos,punkcijos visa pripompuota visko buvau...
Tas Crynonas mane truputį nervina, po nakties visa šlapia, ar jis ten taip turi išbegt, ar kas čia darosi...anąkart lyg neužfiksavau šito...
Ir apetitas - šįkart kiaurą dieną galiu nevalgyt, nesinori kažkaip nieko, žiūriu žiūriu į šaldytuvą ir nieko neišsirenku...po pirmo IVF kaip žvėriukas buvau, riešutai ir sausainiai kaip bombonkės ėjo į trasą biggrin.gif Dabar pietus su vaiku pavalgau ir daugiau nesinori nieko schmoll.gif
O ką šie požymiai reiškia sužinosiu tik 17 d. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 12 12, 16:16)
Na man ji irgi labai prie širdies  4u.gif Mes šeštadienį 14 val buvom  4u.gif
Man HCG tik ketvirtadienį, teks ilgiau kankintis  doh.gif

Aaa, tai tada ne Jūs ten buvot ax.gif kitaip tave ir įsivaizduoju biggrin.gif
Mano snaigutę uaugino iki blastutės, tai turbūt dėl to anksčiau ir kraujukas parodys 4u.gif Kažkaip išlauksim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2013 12 12, 15:26)
Aaa, tai tada ne Jūs ten buvot  ax.gif  kitaip tave ir įsivaizduoju  biggrin.gif
Mano snaigutę uaugino iki blastutės, tai turbūt dėl to anksčiau ir kraujukas parodys  4u.gif  Kažkaip išlauksim  drinks_cheers.gif

Išlauksim, niekur nesidėsim mirksiukas.gif 4u.gif
Taip taip, Tau blastutę man tik embrionukai ax.gif užtai ir laukt teks ilgiau, ko labiausiai bijau, kad tos prakeiktosios anksčiau neateitų, vis ilgiau gali svajoti, kad gal.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreamsiukė: 12 gruodžio 2013 - 15:30
QUOTE(myliuku @ 2013 12 12, 15:26)
Burbuliacija,
kad tavo žodžiai Dievui į ausį  4u.gif
Mano labai ryškus požymis šiomis dienomis tai maudimas pilvo, dešiniam šone daugiau, link kirkšnies ir kartais toks įkyrus, o kartais vos jaučiamas, bet jau toks kokio negali nepastebėt...ar tai gerai, ar blogai, bandžiau ieškot, neradau,todėl programuoju save, kad turi būt gerai  mirksiukas.gif
Nuotaikų svyravimai šįkart ne tokie ryškus kaip pirmą kartą, gal dėl to, kad dabar vaistų nedaug, o tada po stimuliacijos,punkcijos visa pripompuota visko buvau...
Tas Crynonas mane truputį nervina, po nakties visa šlapia, ar jis ten taip turi išbegt, ar kas čia darosi...anąkart lyg neužfiksavau šito...
Ir apetitas - šįkart kiaurą dieną galiu nevalgyt, nesinori kažkaip nieko, žiūriu žiūriu į šaldytuvą ir nieko neišsirenku...po pirmo IVF kaip žvėriukas buvau, riešutai ir sausainiai kaip bombonkės ėjo į trasą  biggrin.gif Dabar pietus su vaiku pavalgau ir daugiau nesinori nieko  schmoll.gif
O ką šie požymiai reiškia sužinosiu tik 17 d.  blush2.gif

Oi tai tavo visi pozymiai sekmes bigsmile.gif smile.gif kiek cia sedziu ir skaitau tai kirksnies maudimas budingas pastojus, plius slapumas apacioj- irgi labai gerai atsimenu keleta mergaiciu neperseniausiai butent pastebejo si reikala, ir apetito dingima pamenu kad minejo daug kas kurios pastojo, nors aisku apetitas gali svyruoti ir del kt priezasciu, bet kiti du pozymiai man regis tikrai gera zada. Duok dieve aisku, visko buna, bet tikekimes tikrai bus sekme. Neperdaugiausiai liko laukt ir suzinosi 4u.gif
Atsakyti
Laba mergaites smile.gif

Taip taip mano tokie pozymiai ir buvo, slapia klyne ir skaudejo ties kirksnim biggrin.gif

Visoms laukiancioms hcg ir stratuojancioms daug stiprybes ir kantrybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Atėjau pasisakyti, kad deja, rezultatas neigiamas. verysad.gif As tikriausiai kuri laika nesilankysiu cia, kol susidelios galveleje viskas i savo vietas.
Linkiu visoms dideles sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeful @ 2013 12 12, 19:40)
Sveikos merginos,

Atėjau pasisakyti, kad deja, rezultatas neigiamas.  verysad.gif As tikriausiai kuri laika nesilankysiu cia, kol susidelios galveleje viskas i savo vietas.
Linkiu visoms dideles sekmes  4u.gif

vaje verysad.gif net neisivaizduoju, kaip tave paguosti, tik suprantu, kaip tu jautiesi.. 4u.gif
laikykis, tikek, kad geriausia dar prieky ir tikrai ateis ta issvajota akimirka, svarbiausia, neprarask tikejimo, nors ir kaip sunku bebutu 4u.gif

mano siandien 8 DPI, ir as beveik verkiu, kaip man maudzia apacioje, kaip pries pacias baisiausias memes verysad.gif labai bijau, kad net nesulauksiu man paskirto HCG 17 d. ... doh.gif
simptomai man irgi pasireiskia, bet kaip po 4 IUI, as jau numanau, kad tai hormonu ir psichikos dalykas.. na, dar laikomes, merginos, viltis mirsta paskutine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeful @ 2013 12 12, 19:40)
Sveikos merginos,

Atėjau pasisakyti, kad deja, rezultatas neigiamas.  verysad.gif As tikriausiai kuri laika nesilankysiu cia, kol susidelios galveleje viskas i savo vietas.

Labai labai gaila verysad.gif Šitoj situacijoj manau jokie žodžiai nepadės, tiesiog linkiu nenuleisti rankų, po kiek laiko atsistoti ir eiti toliau 4u.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeful @ 2013 12 12, 20:40)
Sveikos merginos,

Jokie zodziai dabar taves nepaguos verysad.gif laikykis,stiprybes ir kuo greiciau atsigauk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeful @ 2013 12 12, 20:40)
Sveikos merginos,

Hopeful, kaip skaudu ir liudna del taves verysad.gif laikykis mergyt 4u.gif visos turbut esam patyrusios ta jausma,bet kiekvienakart vis is naujo suvirpo sirdis perskaicius tokias zinias... Mes su tavim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lillita @ 2013 12 13, 02:41)
mano siandien 8 DPI, ir as beveik verkiu, kaip man maudzia apacioje, kaip pries pacias baisiausias memes  verysad.gif  labai bijau, kad net nesulauksiu man paskirto HCG 17 d. ...  doh.gif
simptomai man irgi pasireiskia, bet kaip po 4 IUI, as jau numanau, kad tai hormonu ir psichikos dalykas..  na, dar laikomes, merginos, viltis mirsta paskutine  4u.gif

Lilita, laukiau ziniu is taves blush2.gif nenusiteik pesimistiskai, kad ir kaip sunku butu laukt... Linkiu dideliausios sekmes 4u.gif
O del tu simptomu tai labai sutinku-psichologija daro daug! Ziuresim kaip cia su jais bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2013 12 13, 09:50)
Lilita, laukiau ziniu is taves  blush2.gif  nenusiteik pesimistiskai, kad ir kaip sunku butu laukt... Linkiu dideliausios sekmes  4u.gif
O del tu simptomu tai labai sutinku-psichologija daro daug! Ziuresim kaip cia su jais bus smile.gif

kaip smagu, kad kazkam rupi, ir kad gali surasti palaikyma ir paguoda 4u.gif
na, aciu Dievui, nakti pratempiau, memes nepasirode doh.gif tikiuosi, ir nepasirodys..
kaip sulaukt antradienio, turbut neiskentusi savaitgali NT pagadinsiu blush2.gif
dreamsiuke, myliuku, jums HCG irgi antradieni? na, laikykimes! 4u.gif

p.s.mano katinas kaip pamises, lipa ir lipa man ant pilvo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 13 gruodžio 2013 - 10:53
QUOTE(Lillita @ 2013 12 13, 11:51)
kaip smagu, kad kazkam rupi, ir kad gali surasti palaikyma ir paguoda  4u.gif 
na, aciu Dievui, nakti pratempiau, memes nepasirode  doh.gif tikiuosi, ir nepasirodys..
kaip sulaukt antradienio, turbut neiskentusi savaitgali NT pagadinsiu  blush2.gif 
dreamsiuke, myliuku, jums HCG irgi antradieni? na, laikykimes!  4u.gif

p.s.mano katinas kaip pamises, lipa ir lipa man ant pilvo  doh.gif  lotuliukas.gif

Man hcg 2ieni irgi 4u.gif o Dreamsiukei 4ieni berods 4u.gif Siandien sugebejau apsiverkt is nieko ir supykau ant saves, paskui toks juokas paeme, bet tuo momentu atrode nu negaliu kitaip doh.gif atrodo ir stengiuosi nestresuot ir nesinervuot, bet viduj viskas itempta kaip stygos blush2.gif
Katinas ant pilvo - geras zenklas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sprendziu is to, kad kai laukiaus pirmagimio musu suo istisai badydavo nosim man pilva ir taip keistai uostinedavo, tarsi zinodamas, kad ten jau yra kazkas smile.gif gaila dbr jo nebera, gal butu dar vienas is "pozymiu" tongue.gif
Bet kuriuo atveju, kantriai laukiam ir tikimes tik geriausio!!!!!
Atsakyti