QUOTE(burbuliacija @ 2013 12 12, 12:30)
Mergaites laikykites

Daug cia kumstuku suspaustu uz jus
O kokius pozymius jauciat, pasidalinkit

Jei blastutes sodino, tai 5dpi jau imanomi kazkokie pozymiai
Dreamsiuke, as panasiai buvau su tuo pesimizmu ,optimizmu, ir MB irgi tikejo kad cia jau garantuotas nestumas bus, kazkaip gaila i tuos vyrus ziuret kai jie nusivylia. As tai daugiau i pesimizma buvau linkus, maniau bus lengviau pernesti nesekme nei labai tiketi ir po to trenktis i zeme, bet kiekviena atskirai pasirenka kaip jai jausti, o kartais tai pasirinkimo nera- emociju ir hormonu suvaldyt negali
Kaip bebutu, jum sekmes didziausios, te kaledos tikrai buna stebuklingos
Burbuliacija,
kad tavo žodžiai Dievui į ausį
Mano labai ryškus požymis šiomis dienomis tai maudimas pilvo, dešiniam šone daugiau, link kirkšnies ir kartais toks įkyrus, o kartais vos jaučiamas, bet jau toks kokio negali nepastebėt...ar tai gerai, ar blogai, bandžiau ieškot, neradau,todėl programuoju save, kad turi būt gerai
Nuotaikų svyravimai šįkart ne tokie ryškus kaip pirmą kartą, gal dėl to, kad dabar vaistų nedaug, o tada po stimuliacijos,punkcijos visa pripompuota visko buvau...
Tas Crynonas mane truputį nervina, po nakties visa šlapia, ar jis ten taip turi išbegt, ar kas čia darosi...anąkart lyg neužfiksavau šito...
Ir apetitas - šįkart kiaurą dieną galiu nevalgyt, nesinori kažkaip nieko, žiūriu žiūriu į šaldytuvą ir nieko neišsirenku...po pirmo IVF kaip žvėriukas buvau, riešutai ir sausainiai kaip bombonkės ėjo į trasą

Dabar pietus su vaiku pavalgau ir daugiau nesinori nieko
O ką šie požymiai reiškia sužinosiu tik 17 d.
Papildyta:
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 12 12, 16:16)
Na man ji irgi labai prie širdies

Mes šeštadienį 14 val buvom
Man HCG tik ketvirtadienį, teks ilgiau kankintis
Aaa, tai tada ne Jūs ten buvot

kitaip tave ir įsivaizduoju
Mano snaigutę uaugino iki blastutės, tai turbūt dėl to anksčiau ir kraujukas parodys

Kažkaip išlauksim