Įkraunama...
Įkraunama...

IVF trobelė

QUOTE(dainienie @ 2013 12 19, 09:44)
Sveikos,
Vis galvojau, kad reiktu uzeiti pas jus, bet neprisedu.
Matyt siandien pribrendau:)
Noriu visoms ikvepti optimizmo:)
Mes po 5 IVF (cia su saldymu) auginam du berniukus - dvynukus.
Ilgas ir sunkus buvo kelias, bet vertas smile.gif
Taip, kad nenuleiskit ranku, nors ir kaip noresis.
Man kiekvienakrt pries sodinima mintys kirbejo, "na viskas, sikart nesigaus, daugiau nebandysiu". Bet va bandziau kol pavyko!!!

Labai smagu tokias istorijas klausytis smile.gif o jums aiskias priezastis nustate kodel netampate nestuke.gif
Ir is kur tiek stiprybes suradote savybe ir finansiniu galimybiu g.gif nes mes deja nesurastume pinigeliu net 5 IVF doh.gif maximum 2 procedurom verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2013 12 19, 09:55)
Aha... tai irgi ne stebuklas. Pas mus ir kiekis mazokas ir judrumas.Bet didziausia problema ir yra judrume. Dabar sausi numate vel pasidaryti tyrima jam ir jau imtis IVF arba IUI (jei leis rodikliai)

Linkiu jums kad IVF neprireiktu smile.gif ir Kaledos atnestu stebukliuka.

To paties ir jums linkiu 4u.gif Kaledos stebuklu metas, lai issipildos visos musu svajos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lillita @ 2013 12 19, 10:14)

as pries pirmaji IUI dariausi ir gimdos nuotrauka (be narkozes! doh.gif ), ir laparaskopija, nes mano gydytoja sake, kad butu tikriau ir be reikalo neismesti pinigeliai, jei daryti IUI nezinant, kas gludi tavyje.. be to, laparoskopijos metu ne tik apziuri, bet ir padaro kokias smulkias operacijas, jei reikia. man dar dare drilinga (subade kiausides), kad lengviau vyktu ovuliacija.
Papildyta:

GN ir man dar bet su narkoze, tai nieko nepajutau nei per, nei po proceduros smile.gif
o va LP ir histero gyd. nesulo reikes ja pakamantineti, nenoriu aklai daryti IVF verysad.gif o apie kiausidziu subadyma net neesu girdejusi, o ji Lietuvoje daro?

Papildyta:
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 12 19, 11:12)
Deja, žinios kaip ir pas visas-mum nepavyko  verysad.gif

Kodel taip nesiseka doh.gif net neturiu zodziu tik 4u.gif 4u.gif 4u.gif reikia siam skyreliui nauju nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2013 12 18, 10:41)
mes irgi tikimes, nenuleidziam dar ranku.. nors kiekviena menesi, atrodo, prarandu bergzdziai laika, nes laikas baisiai lekia, o mano metai man vis baisesni atrodo (man jau 38)   doh.gif  na, sakau, dar iki 40 reikia bandyti  blush2.gif
Papildyta:
o tau panelyte, liudeti negalima  4u.gif  turi galvoti tik gerai ir buti optimiste iki paskutines minutes! laikom kumscius uz tave! 4u.gif

myliuku, primink, pas ka tu vaikstai? ar patenkinta savo gine?

tas ir yra kad metai bega,man ryt 38 metai ir dar taip tikiu kad iki 40 gal pavyks pagauti gandriuka smile.gif

QUOTE(pajurio kaimas @ 2013 12 18, 12:04)
Labai labai gaila, sirgau uz tave  4u.gif  smagu tik tai, kad nenuleidi ranku, saunuoliai esat  4u.gif

Visom mergaitem linkiu stiprybes, bukit stiprios ir jums pasiseks  4u.gif
O as kol kas pasyviai, sestadieni atsvenciau 40 meti, taip sakant izengiau i 5 desimti kad ir kaip baisiai tai skambetu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif    jei viskas bus gerai, gal pavasariop dar pabandysim, koki balandi, bet cia dar svarstymai.... baisiai bijau vel nusivilti....

sveikinimai su graziu jubiliejumi 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
PAJURIO KAIMAS kaip tavo ciklas ,as nesuprantu saves mano mm turi buti siandien bet....vakar truputuka patepliojo o siandien svaru svaru nesuprantu,tik zinau kad diferalinas nutolina mm ,taip buvau girdejusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukass1220: 19 gruodžio 2013 - 13:33
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2013 12 19, 13:46)
tas ir yra kad metai bega,man ryt 38 metai ir dar taip tikiu kad iki 40 gal pavyks pagauti gandriuka smile.gif
sveikinimai su graziu jubiliejumi  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
PAJURIO KAIMAS kaip tavo ciklas ,as nesuprantu saves mano mm turi buti siandien bet....vakar truputuka patepliojo o siandien svaru svaru nesuprantu,tik zinau kad diferalinas nutolina mm ,taip buvau girdejusi

rutuliukass1220, PAJURIO KAIMAS, su gimtadieniais! drinks_cheers.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
linkiu svajoniu issipildymo ir sekmes!
nors sampano taure galesit pakelti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 12 19, 12:54)

GN ir man dar bet su narkoze, tai nieko nepajutau nei per, nei po proceduros  smile.gif
o va LP ir histero gyd. nesulo reikes ja pakamantineti, nenoriu aklai daryti IVF  verysad.gif  o apie kiausidziu subadyma net neesu girdejusi, o ji Lietuvoje daro?

Sveikos, kazi ar darys LP arba Hystero jei GN parode kad viskas ok. Siaip ju is lempos nedaro, visgi tai yra operacijos, ir kad jas daryti turi buti kazkokia indikacija, priezastis. Aisku galit paprasyt, niekada negali zinot. Bet jei GN butu parodzius kazkokius seseliavimus gimdoj, ar turetumet kokios infekcijos istorija, tuomet lengviau paskirtu LP, bet jeigu GN, echo ir visi kraujo tyrimai rodo kad viskas gerai, tai abejoju kad ja valdiskai paskirs daryti, nebent privaciai. 4u.gif
Suprantu kad norisi pries IVF atmesti visu galimu kliuciu tikimybe, bet gal per daug jaudinies, gal isties nereikia tu operaciju dar tau? 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2013 12 19, 13:46)

Cia normalu rutuliuk, pas mane ciklas irgi pasikeite po IVFo. Va jau trecias ciklas ir jis daug ilgesnis, ir taip pat tai patepa tai nustoja, kol pradedi normaliai kraujuot iki savaites gali testis. doh.gif Ir mmm pas mane daug gausesnes pasidare
4u.gif
Beje, su artejanciu gimtadieniu 000552.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 12 19, 12:12)
Deja, žinios kaip ir pas visas-mum nepavyko  verysad.gif

Dreamsiuke,kaip liudna 4u.gif Nesekmingas periodas sis,bet ateina nauji metai,naujos viltys,naujos galimybes 4u.gif Linkiu nenuleist ranku ir eit i prieki 4u.gif Visoms kartu smagiau,tad atsveskim gerai sventes ir naujus metus pasitikim naujos vilties ikveptos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ,labai liudna del visu verysad.gif

verysad.gif

As siandiena turejau vizita su specelistu aptare musu tyrimu rezultatus , AHM ir spermograma , esu labai patenkinta rezultatais . Vyro turtas superinis , mano kiausides irgi , gan aukstas AHM , KLAUSIAU ar nera per aukstas , sake ne . Nes mane ture seniau del policistiniu , tai atsakymas buvo neigiamas , neturiu as ju . bigsmile.gif

Tik ,reikes siek tiek palaukti musu starto , nes gavau laiska is ligonines del nemokamo ivf , o jis truputuka uzsites ..vizitas pas gyditoja tik sausio gale .. doh.gif

O sitoj klinikoi butume galeje startuoti sausi ,jai ne tai vasary smile.gif Na bet pinigeliai nemazi , palauksim , ir pabandysim nemokama . Daktariukas dave labai daug sansu , kad gali pavykti , nes esu jauna .
Atsakyti
Dreamsiuke , žiauriai gaila, kad nepavyko:( laikykis.
Atsakyti
Atisa, pasakyk draugei, kad ne veltui jai siunčia. Nes matyt tokia jos lemtis, ji turi pagimdyti antrą. Matyt per ją turi į pasaulį ateiti labai talentingas ir svarbus visai žmonijai žmogus. Meldžiuosi, kad ji persigalvotų ir šitą vaikiuką pagimdytų.
Nalaila, gal ir neblogi specai Šiauliuose, bet Vanagas vienas geriausių, tavo vietoje geriau operuočiausi antrą kartą pas jį. Pažystu ne vieną su 4 stadija endo, kuri po jo operacijos naturaliai pastojo ir dukart.
Muliuku, Dreamsiuke sad.gif kaip gaila... Ach. Stiprybės, mielosios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 20 gruodžio 2013 - 00:25
Renalta,

Del pinigeliu kai tik sužinojau, kad reikia IVF nusiminiau, nes pinigeliu nebuvo. Bet pradejau taupyti tą pačią dieną. Nepirkau nieko, net neleidau sau pagalvoti apie kapeikos leidimą į šalį. Taip ir gyvenom 5 metus nuo vieno IVF iki kito, tol kol pavyko.
Kodėl pavyko po tiek bandymu atsakyti niekas negali, nes visais kartais viskas buvo labai gerai.
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus, bet labai buciau laiminga, kad butu kokie -5 metai, tada dar tureciau daugiau laiko bandymams ... bet yra kaip yra... senstu mirksiukas.gif
Rutuliuk, mano ciklas tik uzsitese pora dienu, bet nebuvo jokiu tepliojimu, viskas vyksta sklandziai (esu eigoj lotuliukas.gif )
Mergaites, ko gero nebeilisiu i foruma iki kaledu, tai noriu jums visoms palinketi kuo greiciau susilaukti savo stebukliuku, supuoti juos ant ranku ir visa ta sunku nueita kelia prisiminti su sypsena veide 4u.gif 4u.gif 4u.gif
BUKIT LAIMINGOS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 12 18, 00:45)
zinai,kai as forume ir nevaisingume ne pirmi metai...ziuriu i daugelio bendrazygiu nuotraukas kokiam facebooke ar kitam forume,kai kur du ar trys vaikai...Kai kurie jau tokie ugteleje,darzelius seniai lanko ir kudikystes dziaugsmai ir vargai seniai pamirsti.Gyvenime niekada nepagalvotum,kad jie turejo kokiu problemu su gandrais,o ne kurie ir daug daug praeje,kad tuos vaikelius turet.Atrodytu eiline laiminga seima.

Nepamiršti, nepamiršti. Jie pasiliko praeity.
Pas kai kurias iš mūsų vaikai mokyklas jau baigė, kai kurios jau pirmos klasės džiaugsmas ruošiasi.
Laikas nestovi vietoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2013 12 19, 14:50)
rutuliukass1220, PAJURIO KAIMAS, su gimtadieniais!  drinks_cheers.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif
linkiu svajoniu issipildymo ir sekmes!
nors sampano taure galesit pakelti  tongue.gif

Aciu,LILITA uz sveikinimus 4u.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2013 12 19, 15:24)

Papildyta:
Cia normalu rutuliuk, pas mane ciklas irgi pasikeite po IVFo. Va jau trecias ciklas ir jis daug ilgesnis, ir taip pat tai patepa tai nustoja, kol pradedi normaliai kraujuot iki savaites gali testis. doh.gif Ir mmm pas mane daug gausesnes pasidare
4u.gif
Beje, su artejanciu gimtadieniu  000552.gif  smile.gif

Aciu uz sveikinimus 4u.gif
o su ciklu tai kazkaip man vis dar nepramusa mm g.gif ir jau antra diena galva svaigsta
Atsakyti