Įkraunama...
Įkraunama...

IVF trobelė

QUOTE(žibutė26 @ 2013 12 25, 18:32)
Sveikos merginos,

atejau pasidalinti savo liudnomis ziniomis,viena diena buvo dziugios naujienos,o kita jau liudnos sad.gif gal nuo pradziu. ikele man embrionus,praejo net 12 dienu,12 diena nuvaziavau HCG tyrimui atlikti,vakare paskambinau pasake, kad yra nestumas, bet mazas dar nes mazai laiko praejo tik 12 dienu ir jai nesusirgsiu menesinemis tai po keliu dienu reikia pakartoti,man iki  menesiniu buvo likusios kazkur 3 dienos,ir kita diena po geru ziniu, pasitepe kraujas, kaip ir menesines bet kaip ir netikros,negausios,net nezinau ka ir galvoti,matyt tikros man tik norisi taip manyti... nes girdejau kai vyksta implantacija tai gali pakraujuoti biski,isliejau jau kruva asaru,aisku galvos skausmas ir neviltis... sad.gif sad.gif sad.gif

na nezinau kokioje klinikoje tu dareisi IVF, taciau jei yra daugiau uz 1, manau reikia progesterona ziureti, gal tas pakraujavimas del jo trukumo. Nezinau kas per klinika, kuri net skaiciuku nepasake, kiek tas HCG?
g.gif
Atsakyti
zibute26, o gal dar ne viskas prarasta?
nors man 12 DPI buvo HCG 3,84, bet nestumo nebuvo, nors sake tyrima pakartoti..
o dabar jau ir memes pasibaige..
bet net jei ir nepasiseke, nenusimink, suprantu, kaip sunku, uzuojauta 4u.gif
neliudek, ir neprarask vilties, mes su tavimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 26 gruodžio 2013 - 19:22
QUOTE(injuoz @ 2013 12 23, 16:56)
Sveikos, mergaites, seniai cia sedziu ir seniai jau nutilus esu, bet siandien noriu inesti mazytes vilties i siuos namucius. Gruodzio 13 d. Isodino 3 grazuolius ir siandien hcg parode 7,290. Viskas labai ant ribos, bet esu laiminga bent tiek, kad 3 IVF parode nors karta daugiau nei 1.
Nenukabinkit nosiu, gyvenimas pilnas stebuklu - vienas is ju didziule laime tureti salia brangu zmogu, kuris nepaisant nieko bus geriausias draugas ir myles besalygiskai.

ar pakartojai HCG???
idomu ar auga skaiciukai, taip linkiu tik didejanciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dariausi IVF , VK, skaiciuku telefonu nepasake,prasidejo normalios menesines, skaudejo pilva ir pan. ,bet kai buvau wc iskrito toks nemazas bet minkstas kraujo gabaliukas ir po jo man nei skauda pilvo nei ka,teka menesines bet ne tokios kaip visos,negausios, kaip visad budavo pirmas dvi dienas,HCG dar nekartojau,nes buvo sventes,noriu issiaiskinti kokie buvo skaiciukai,kas ir kaip.aciu labai visoms uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 12 26, 23:56)
Dariausi IVF , VK, skaiciuku telefonu nepasake,prasidejo normalios menesines, skaudejo pilva ir pan. ,bet kai buvau wc iskrito toks nemazas bet minkstas kraujo gabaliukas ir po jo man nei skauda pilvo nei ka,teka menesines bet ne tokios kaip visos,negausios, kaip visad budavo pirmas dvi dienas,HCG dar nekartojau,nes buvo sventes,noriu issiaiskinti kokie buvo skaiciukai,kas ir kaip.aciu labai visoms uz palaikyma 4u.gif

Zibute,kaip liudna 4u.gif laikykis ir neprarask vilties. Taip noretusi tu kalediniu stebuklu,bet deja ne visoms pasiseka...ech,mergaites,mes stiprios-viska istversim 4u.gif
Su sventemis,mielosios,linkiu tikejimo ir sekmes,tik tiek mums tereikia iki stebuklo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2013 12 26, 18:20)
ar pakartojai HCG???
idomu ar auga skaiciukai, taip linkiu tik didejanciu  mirksiukas.gif

Labas rytas,

Siandien kartojau HCG, tai 64,56. Panasu, kad dar labai tylus, bet Kaledu stebuklas aplanke:)
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2013 12 27, 11:00)
Labas rytas,

Siandien kartojau HCG, tai 64,56. Panasu, kad dar labai tylus, bet Kaledu stebuklas aplanke:)

Valio 4u.gif Spaudžiam kumščius už Kalėdų stebuklus.
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2013 12 27, 11:00)
Labas rytas,

VALIOOOOOO 4u.gif manau kad jau galim tyliai sveikinti
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2013 12 27, 09:28)
Valio  4u.gif Spaudžiam kumščius už Kalėdų stebuklus.

Aciuuu:) negaliu dar pati patiketi, per daug nusivylimo tureta, tad stebuklas - zinojimas, kad gali pavykti!!! Nenuleiskit ranku, mergaites! Stebuklu visgi buna!;)
Atsakyti
Mergaites,

sveikinimai visoms sulaukusioms Kaledinio stebuklo, o kitoms linkiu vilties ir stiprybes! 4u.gif

Norejau paklausti, gal kuriai reikia Intralipidu? pirkau sau, bet pardavineja tik po 10 pakuotese. tai turiu pakankamai atliekamo. pirkau su nuolaida tai su ja galeciau ir jums parduoti.
Jeigu reikia -rasykite i az.
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2013 12 27, 00:53)
Zibute,kaip liudna 4u.gif  laikykis ir neprarask vilties. Taip noretusi tu kalediniu stebuklu,bet deja ne visoms pasiseka...ech,mergaites,mes stiprios-viska istversim  4u.gif
Su sventemis,mielosios,linkiu tikejimo ir sekmes,tik tiek mums tereikia iki stebuklo 4u.gif

aciu 4u.gif ,reikia laiko kad atsigauti...
Papildyta:
QUOTE(injuoz @ 2013 12 27, 10:00)
Labas rytas,

sveikinu 4u.gif
Papildyta:
HCG buvo 4,24.pasake kad buvo taip vadinamas biocheminis nestumas,tipo buvo bet deja trumpai,o kodel organizmas atmete,nezinoma... sad.gif
Atsakyti
Žibute, o NT darei? Gal dar yra vilties, gal vis tik užsiliko tavo mažiukas pilvely?
Atsakyti