QUOTE(žibutė26 @ 2013 12 25, 18:32)
Sveikos merginos,
atejau pasidalinti savo liudnomis ziniomis,viena diena buvo dziugios naujienos,o kita jau liudnos
gal nuo pradziu. ikele man embrionus,praejo net 12 dienu,12 diena nuvaziavau HCG tyrimui atlikti,vakare paskambinau pasake, kad yra nestumas, bet mazas dar nes mazai laiko praejo tik 12 dienu ir jai nesusirgsiu menesinemis tai po keliu dienu reikia pakartoti,man iki menesiniu buvo likusios kazkur 3 dienos,ir kita diena po geru ziniu, pasitepe kraujas, kaip ir menesines bet kaip ir netikros,negausios,net nezinau ka ir galvoti,matyt tikros man tik norisi taip manyti... nes girdejau kai vyksta implantacija tai gali pakraujuoti biski,isliejau jau kruva asaru,aisku galvos skausmas ir neviltis...

atejau pasidalinti savo liudnomis ziniomis,viena diena buvo dziugios naujienos,o kita jau liudnos

na nezinau kokioje klinikoje tu dareisi IVF, taciau jei yra daugiau uz 1, manau reikia progesterona ziureti, gal tas pakraujavimas del jo trukumo. Nezinau kas per klinika, kuri net skaiciuku nepasake, kiek tas HCG?