Įkraunama...
Įkraunama...

IVF trobelė

QUOTE(papūgiukė @ 2014 01 04, 17:28)
Mergaites, gal kuri turite paskolinti ar parduoti viena ampule Dipherelin. Man taikoma ilga schema. Esu Vilniuje.
Apsizioplinau ir nepamaciau, kad tik iki 2 vaistine siandien dirba, o ryt visai nedirba. O turiu tik siam vakarui. O mmm neateina. 
help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif gelbekite kuri nors.

Istikro gal pasiskambink i klinika ir viskas issispres,tureu parduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 01 04, 17:58)
Sveikos merginos,skaitau kurioms pasiseke ir dziaugiuosi kartu su jumis 4u.gif
O as po dvieju nepavykusiu IVF vel pradedu svajoti,bet.....kartu ir bijau smile.gif  sunkus tas atsistatymo laikotarpis po nesekmes blush2.gif  bet kazkaip jau vel pradejau svajoti smile.gif

Saunuole 4u.gif nosi aukstyn , ir vel pradedam viska is pradziu tik su didesne patirtim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2014 01 04, 19:55)
Saunuole 4u.gif  nosi aukstyn , ir vel pradedam viska is pradziu tik su didesne patirtim rolleyes.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif tikrai patirties jau turiu smile.gif labai svajoju....tik kai pagalvoji koks ziaurus nusivilimo jausmas doh.gif doh.gif ojojoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 01 03, 18:54)
cestrella, kiek pamenu kazkuri rase, kad Usoniene dirba su letrozoliu - gal pabandyk su ja pasikonsultuoti del savo situacijos  g.gif

tiesa, visai pamirsau: yra JAV ir kitose salyse placiai, o svarbiausia efektyviai naudojami papildai, subalansuoti butent tokioms kaip mes-planuojancioms IVF, ten viskas ko reikia kokybiskai kiausialastei subrandinti. vadinas Ovaboost, jais ir LT neseniai pradejo prekiauti eurocore.eu
pati kolkas nesu dar bandziusi, nes neznojau iki paskutinio IVF apie juos (kitu kartu butinai naudosiu), taciau uzsienio forumuose itin geri apie juos atsiliepimai, daug kam pagerina ne tik cikla, bet ir kiausialasciu kokybe  4u.gif beje, ten yra ir vyrams papildu ruosiantis IVF pagerint spermiuku kokybe. Reik minimum 3men gerti iki IVF kiek skaiciau

Labai, labai aciu Jums uz tokia issamia informacija 4u.gif Del Usonienes - girdejau, jog ji gruboka ir nelabai maloniai bendrauja g.gif man sioje situacijoje norisi malonaus bendravimo ax.gif
Butinai pasidomesiu apie Ovaboost smile.gif
Idomu butu suzinoti pas kokia daktare vel kreiptis, mergaites gal kuri galite patarti, gal yra daktare, kuri didele reiksme kreipia i kiausialasciu kokybes gerinima? Jei tai kvailas klausimas, atsiprasau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 01 04, 19:30)
Aciu uz palaikyma 4u.gif  tikrai patirties jau turiu smile.gif  labai svajoju....tik kai pagalvoji koks ziaurus nusivilimo jausmas doh.gif  doh.gif  ojojoj doh.gif

Stiprybes Jums 4u.gif Svarbiausia svajoti, tiketi ir viskas turi buti gerai mums visoms mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cestrella: 05 sausio 2014 - 10:50
Merginos, kurioms taike trumpa protokola, kelinta ciklo diena pradejot leistis stimuliuojancius vaistukus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolumbijana @ 2014 01 05, 14:43)
Merginos, kurioms taike trumpa protokola, kelinta ciklo diena pradejot leistis stimuliuojancius vaistukus?  smile.gif

As pradejau antra ciklo diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolumbijana @ 2014 01 05, 15:43)
Merginos, kurioms taike trumpa protokola, kelinta ciklo diena pradejot leistis stimuliuojancius vaistukus?  smile.gif

As 3c.d 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 01 05, 14:53)

Man gydytoja liepe pasirodyt 1-2-3 cd, as galesiu tik 3 cd, galvoju ar nebus velai, daug kur skaiciaus, kad nuo 2 cd pradejo stimuliuotis.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolumbijana @ 2014 01 05, 13:43)

Cestrella, nezinau, kur lankeisi anksciau, bet manau, kad geras gydytojas yra tas, kuris tau padejo:) as buvau ir pas Treisa, ir Usonienes klinikoje pas kazkokia gydytoja konsultacijai, bet man labai nepatiko, kol galiausiai pas R. Ziobakiene atsiduriau. Man ji tinka ir patinka. Nera per saldi. Man nereikejo, kad gydytojas butu kaip mama, kuri tave ten uzglostytu ir apipudrintu smegenis, bet tu jaustumeisi maloniai. Man is gydytojo norisi profesionalumo ir zmogisko bendravimo. Tai ta radau. Jei turi galimybe, tiesiog, pereioit su vyru per klinikas ir pamatysit is karto kur norisi toliau pasilikti.

Kolumbijana, antra menesiniu diena prasidejo visi vaistai.

Mergaites, o as pasimeciau. Kai naturaliai pastoji, tai nestumas skaiciuojamas nuo paskutines menesiniu dienos, o kaip yra ivf atveju. Jei11.27 buvo paskutine mmm diena, 12.10 iseme kiausialastes, o 12.13 isodino, tai kiek man savaiciu? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Injuoz, ir ivf atveju nėštumas skaičiuojamas taip pat- nuo pirmos paskutinių mėnesinių dienos.
Parašyk man dar akupunktūristės kontaktus į až, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2014 01 05, 14:13)
Injuoz, ir ivf atveju nėštumas skaičiuojamas taip pat- nuo pirmos paskutinių mėnesinių dienos.
Parašyk man dar akupunktūristės kontaktus į až, ačiū 4u.gif

Aciu, Lock, teleptatislai suveikem:)

Aciu. Bo man paranoja prasideda..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2014 01 05, 16:20)
Aciu, Lock, teleptatislai suveikem:)

Aciu. Bo man paranoja prasideda..... doh.gif

Aha, telepatiškai biggrin.gif

Atsakyti