QUOTE(injuoz @ 2014 01 06, 20:49)
Cestrella,
Nezinau tavo karcios patirties ir belieka tik pasikartoti, kad geras gydytojas tas, kuris tau padejo. Neidelizuoju sios profesijos zmoniu, nes visi mes zmones ir net toki atsakinga darba dirbantys, gali klysti, gali nepasisekti ir labai liudna, kai tai sutampa asmeniskai su tavimi.
Pas R. Ziobaka as dariausi viena is laparaskopiju, tai nuomones neturiu. Padare viska tvarkingai

O del perejimo pas zmona - kodel ne? Tai tik tavo asmeninis reikalas - gal pasidarei nejucia jautri ir vyro gydytojo nebenori

Kaip bebutu linkiu sekmes! Dabar galvoju, kad atmetus visus bendravimus su gydytojais, tai NMC kolektyvas yra puikus, o embriologe - kazkas nuostabaus!!!
Ui tikrai ne, nepasidariau jautri vyrams tikrai

net pralinksminote

As, tikrai jo nesmerkiu, jis dirba savo darba kaip jam atrodo teisinga ir reikia, o mano teise tiketi, pasitiketi, gydytis pas ji

Zinau, kad jis puikus daktaras, puikiai atlieka LP, chirurginius dalykus sutvarko, labai saunus priimant gimdymus, gal tiesiog vaisingumo klausimais mano atveju mums kartu nepasiseke
Jums taip pat sekmes
Papildyta:
QUOTE(stiprybe_02 @ 2014 01 06, 19:47)
Noreciau pasiteirauti kas konkreciai buvo ne taip su siuo gydytoju??

esu jo paciente, todel lb idomi ir vertinga kitu patirtis
Kaip kazkur jau esu rasiusi, man nepatiko vienintelis dalykas, kad jis neatliko jokiu tyrimu pries proceduras... O kaip paaiskejo po nenusisekusiu kartu tu tyrimu labai reikejo, nes buciau net nedariusi jokiu proceduru

Siaip labai malonus, puikiai bendraujantis daktaras