Įkraunama...
Įkraunama...

IVF trobelė

QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 01 05, 20:46)
bigsmile.gif  bigsmile.gif Vauuuuuu istikro sveikinimai 4u.gif  kai plunksnyte pasake tada tik ir as pamaciau kad katiniukai bus.PAGALIAU PAVYKO, thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif VALIOOOOOO 4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif

Su praejusiom Sventem Jus 4u.gif Daug Laimes ,Meiles ir svarbiausia mazu zirniuku pilveliuose wub.gif

KittyKitty - dideliausi sveikinimai 4u.gif Na pagaliau wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2014 01 05, 14:59)
Cestrella, nezinau, kur lankeisi anksciau, bet manau, kad geras gydytojas yra tas, kuris tau padejo:) as buvau ir pas Treisa, ir Usonienes klinikoje pas kazkokia gydytoja konsultacijai, bet man labai nepatiko, kol galiausiai pas R. Ziobakiene atsiduriau. Man ji tinka ir patinka. Nera per saldi. Man nereikejo, kad gydytojas butu kaip mama, kuri tave ten uzglostytu ir apipudrintu smegenis, bet tu jaustumeisi maloniai. Man is gydytojo norisi profesionalumo ir zmogisko bendravimo. Tai ta radau. Jei turi galimybe, tiesiog, pereioit su vyru per klinikas ir pamatysit is karto kur norisi toliau pasilikti.

Kolumbijana, antra menesiniu diena prasidejo visi vaistai.

Mergaites, o as pasimeciau. Kai naturaliai pastoji, tai nestumas skaiciuojamas nuo paskutines menesiniu dienos, o kaip yra ivf atveju. Jei11.27 buvo paskutine mmm diena, 12.10 iseme kiausialastes, o 12.13 isodino, tai kiek man savaiciu? blush2.gif  ax.gif

Dekoju uz issakytas mintis 4u.gif Esu gydziusis ir pas R.Z. ir jos vyra... Tiksliau buvau R.Ziobako paciente, taciau skaudi patirtis su juo, nors bendravimas puikus su juo buvo ax.gif Zmona man patiko labiau, taciau ji tik pavadavo per kelias proceduras vyra, todel perbegti pas zmona pamaniau neetiska...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cestrella: 06 sausio 2014 - 17:19
QUOTE(cestrella @ 2014 01 06, 18:18)
Dekoju uz issakytas mintis 4u.gif Esu gydziusis ir pas R.Z. ir jos vyra... Tiksliau buvau R.Ziobako paciente, taciau skaudi patirtis su juo, nors bendravimas puikus su juo buvo ax.gif Zmona man patiko labiau, taciau ji tik pavadavo per kelias proceduras vyra, todel perbegti pas zmona pamaniau neetiska...

Noreciau pasiteirauti kas konkreciai buvo ne taip su siuo gydytoju?? g.gif esu jo paciente, todel lb idomi ir vertinga kitu patirtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2014 01 06, 16:18)

Cestrella,

Nezinau tavo karcios patirties ir belieka tik pasikartoti, kad geras gydytojas tas, kuris tau padejo. Neidelizuoju sios profesijos zmoniu, nes visi mes zmones ir net toki atsakinga darba dirbantys, gali klysti, gali nepasisekti ir labai liudna, kai tai sutampa asmeniskai su tavimi.
Pas R. Ziobaka as dariausi viena is laparaskopiju, tai nuomones neturiu. Padare viska tvarkingai smile.gif
O del perejimo pas zmona - kodel ne? Tai tik tavo asmeninis reikalas - gal pasidarei nejucia jautri ir vyro gydytojo nebenori wink.gif
Kaip bebutu linkiu sekmes! Dabar galvoju, kad atmetus visus bendravimus su gydytojais, tai NMC kolektyvas yra puikus, o embriologe - kazkas nuostabaus!!!
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2014 01 06, 20:49)
Cestrella,

Nezinau tavo karcios patirties ir belieka tik pasikartoti, kad geras gydytojas tas, kuris tau padejo. Neidelizuoju sios profesijos zmoniu, nes visi mes zmones ir net toki atsakinga darba dirbantys, gali klysti, gali nepasisekti ir labai liudna, kai tai sutampa asmeniskai su tavimi.
Pas R. Ziobaka as dariausi viena is laparaskopiju, tai nuomones neturiu. Padare viska tvarkingai smile.gif
O del perejimo pas zmona - kodel ne? Tai tik tavo asmeninis reikalas - gal pasidarei nejucia jautri ir vyro gydytojo nebenori wink.gif
Kaip bebutu linkiu sekmes! Dabar galvoju, kad atmetus visus bendravimus su gydytojais, tai NMC kolektyvas yra puikus, o embriologe - kazkas nuostabaus!!!

Ui tikrai ne, nepasidariau jautri vyrams tikrai smile.gif net pralinksminote 4u.gif As, tikrai jo nesmerkiu, jis dirba savo darba kaip jam atrodo teisinga ir reikia, o mano teise tiketi, pasitiketi, gydytis pas ji smile.gif Zinau, kad jis puikus daktaras, puikiai atlieka LP, chirurginius dalykus sutvarko, labai saunus priimant gimdymus, gal tiesiog vaisingumo klausimais mano atveju mums kartu nepasiseke smile.gif ax.gif
Jums taip pat sekmes wub.gif
Papildyta:
QUOTE(stiprybe_02 @ 2014 01 06, 19:47)
Noreciau pasiteirauti kas konkreciai buvo ne taip su siuo gydytoju?? g.gif  esu jo paciente, todel lb idomi ir vertinga kitu patirtis ax.gif

Kaip kazkur jau esu rasiusi, man nepatiko vienintelis dalykas, kad jis neatliko jokiu tyrimu pries proceduras... O kaip paaiskejo po nenusisekusiu kartu tu tyrimu labai reikejo, nes buciau net nedariusi jokiu proceduru doh.gif Siaip labai malonus, puikiai bendraujantis daktaras 4u.gif
Atsakyti
[quote=cestrella,2014 01 07, 11:30]
Ui tikrai ne, nepasidariau jautri vyrams tikrai smile.gif net pralinksminote 4u.gif As, tikrai jo nesmerkiu, jis dirba savo darba kaip jam atrodo teisinga ir reikia, o mano teise tiketi, pasitiketi, gydytis pas ji smile.gif Zinau, kad jis puikus daktaras, puikiai atlieka LP, chirurginius dalykus sutvarko, labai saunus priimant gimdymus, gal tiesiog vaisingumo klausimais mano atveju mums kartu nepasiseke smile.gif ax.gif
Papildyta:

Kaip kazkur jau esu rasiusi, man nepatiko vienintelis dalykas, kad jis neatliko jokiu tyrimu pries proceduras... O kaip paaiskejo po nenusisekusiu kartu tu tyrimu labai reikejo, nes buciau net nedariusi jokiu proceduru doh.gif Siaip labai malonus, puikiai bendraujantis daktaras 4u.gif
[/quote

Mane vis irgi neramina ar netruksta man jokiu tyrimu.. unsure.gif turiu jau du IVF nepasisekusius ir bijau darytis vel, jei nesu iki galo istirta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2014 01 07, 10:30)
Ui tikrai ne, nepasidariau jautri vyrams tikrai smile.gif net pralinksminote 4u.gif As, tikrai jo nesmerkiu, jis dirba savo darba kaip jam atrodo teisinga ir reikia, o mano teise tiketi, pasitiketi, gydytis pas ji smile.gif Zinau, kad jis puikus daktaras, puikiai atlieka LP, chirurginius dalykus sutvarko, labai saunus priimant gimdymus, gal tiesiog vaisingumo klausimais mano atveju mums kartu nepasiseke smile.gif  ax.gif
Papildyta:

Ziobakas nera nevaisingumo gydytojas.
Nesuprantu kodel konsultavotes su juo siais klausimais?
Atsakyti
QUOTE(Zuzyy @ 2014 01 07, 14:19)
Ziobakas nera nevaisingumo gydytojas.
Nesuprantu kodel konsultavotes su juo siais klausimais?

O kodėl teigiate, jog nėra? unsure.gif Juk jis jau ne vienerius metus dirba bei su moterimis/poromis, turinčiomis problemų dėl pastojimo taip pat atlieka pagalbinio apsaivisinimo procedūras. Taip pat nemažai stažavosi ir mokėsi užsienyje šio gydymo subtilybių. rolleyes.gif
Atsakyti
Niu ką, mergaitės, prisiduodu..
01,02 HCG buvo 1568
01,07 5974

juk viskas gerai, taip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2014 01 07, 14:41)
Niu ką, mergaitės, prisiduodu..
01,02 HCG buvo 1568
01,07 5974

juk viskas gerai, taip? smile.gif

skaiciukai auga labai graziai, bet kai nezinau savaiciu, tai tiksliai nepasakysiu, paziurek cia

kaip smagu! 4u.gif tik isivaizduoti galiu, kokia laiminga esi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2014 01 07, 14:50)
skaiciukai auga labai graziai, bet kai nezinau savaiciu, tai tiksliai nepasakysiu, paziurek cia

kaip smagu! 4u.gif  tik isivaizduoti galiu, kokia laiminga esi  wub.gif

Kiaušinėlių išėmimas buvo 12.10, tai vaisiui turėtų būti šiandien lygiai 4 savaitės smile.gif
ryt einu pas gydytoją echo, tai žiauriai laiminga smile.gif
Atsakyti