Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų dovana sau - gražus kūnas

Mano sportas irgi nelabai "didelis" biggrin.gif darau visokius pratimus, atsilenkimus, pritupimus, suoliukus, tempimo pratimus arba va siandien tokia gera nuotaika popiet buvo tai isijungiau muzika garsiai ir koki gera pusvalandi taip is sirdies pasokau - manau kad nemazai kaloriju sudeginau. Labai laiminga dabar po sokiu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2015 12 10, 19:40)
Mano sportas irgi nelabai "didelis" biggrin.gif darau visokius pratimus, atsilenkimus, pritupimus, suoliukus, tempimo pratimus arba va siandien tokia gera nuotaika popiet buvo tai isijungiau muzika garsiai ir koki gera pusvalandi taip is sirdies pasokau - manau kad nemazai kaloriju sudeginau. Labai laiminga dabar po sokiu thumbup.gif  4u.gif

Oi ir man labai patinka pasokti thumbup.gif wub.gif Svarbu judeti ir kad tai taptu iprociu. Kad nemestume visko ir vel negriztu kg. Stengiuosi sau iteigti, kad tai turi buti gyvenimo budas, o ne laikinas svorio metimas.
Atsakyti
Taip, as irgi noriu kad tai taptu gyvenimo budu thumbup.gif siandien siek tiek daugiau pavalgiau, tikiuos ryt nebus pliuso kaip praeita savaite blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, na pas mane nuo praeito penktadieniu yra minusas pora simtu gramu, bet kai savaites vidury sveriaus tai daug mazesni skaiciai buvo.. ai nebesuprantu as to svorio, turbut sportuojant geriau apimtis matuot blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas! 4u.gif Mano -0,500 ax.gif As vis niekaip negaliu nuvaziuoti iki sporto klubo, vis randu ka nuveikti biggrin.gif
Atsakyti
Laba mergaites. Sveikinu su munusiukais.

As praeita savaite pridaviau100g pliusa per mmm, tai si karta priduodu apie -1kg. Ryte rode -1kg, o grizus is odontologo pasisveriau rodo -1,6kg g.gif Keistai. Na svarbu minusiukas.

Siandien zuviadienis, tai pasigaminau tuno aptepeles, dabar suvalgiau 3 trapucius su aptepele ir pietums 3 suvalgysiu. Vakarienei baltyminis kokteiliukas.

Vakare kardio laukia.
Atsakyti
Kaip smagu kad visos su minusiukais 4u.gif as sivakar uzsisedejau, na bet atsispyriau pagundai pauzkandziauti, ir siaip gan neblogai diena praejo, vel pasokau, padariau pratimu - po sokiu kazkaip jauciuosi labai laiminga thumbup.gif
dar pastebejau, kad vandens mazai beisgeriu, kazkaip primirsau vandeni visai... reikia susiimt g.gif
Atsakyti
Labas rytas. As su kavute prisedau. Mano diena vakar taip pat buvo saikinga, vakare sportas 70min, vandenuko ir as kartais sumazinu. Turbut nei 1l vakar neisgeriau. Stengiuosi bent 1,5l isgerti, nes 2l man ziema per daug.

Tikiuosi siandien diena taip pat bus saikinga. Kepsim su vaikuciu Kaledinius meduolius ir puosim( jei spesim siandien). Aisku paragausiu, kaip skonis, nes tesla ilgai brandinau. Tikiuosi uzteks 1-2 meduoliuku blush2.gif
Atsakyti
Mes irgi namie meduoliukus kepam, bet as ju nelabai megstu, per visa kaledini laikotarpi tik 1-2 suvalgau biggrin.gif
galvoju ka siandien pietums...pritrukau ideju g.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2015 12 12, 14:33)
Mes irgi namie meduoliukus kepam, bet as ju nelabai megstu, per visa kaledini laikotarpi tik 1-2 suvalgau biggrin.gif
galvoju ka siandien pietums...pritrukau ideju g.gif

As ne smalize, bet suvalgau tikrai ne viena ax.gif blush2.gif

Mes pietums trusiena valgysim.
Atsakyti
Labas rytas!!! Smagu, kad visos sumazejom kazkiek per savaite bigsmile.gif
Aurosoma, o kaip daraisi baltymini kokteili? Cia greiciausiai po kardio geri?
Atsakyti
Labas rytas.

QUOTE(the_wanted @ 2015 12 13, 07:45)
Labas rytas!!! Smagu, kad visos sumazejom kazkiek per savaite bigsmile.gif
Aurosoma, o kaip daraisi baltymini kokteili? Cia greiciausiai po kardio geri?

As geriu pirktini. Is milteliu. Nusipirkau pabandymui. Jis ne liesas, ne svorio metimui, o baltymui papildymui skirtas. Geriu visada po sporto vakare vietoje vakarienes. Anksciau varskes suvalgydavau, dabar kokteiliuka isgeriu. Ar pirksiu dar nezinau....
Atsakyti